Fatih Terim

Bülent Korkmaz hareketin kralını çekti rakip bir takımda antrenörlük yaparken. Hem de maçtan önce tribünlerin "Kaptanım sen üzülme, emek verdin 25 sene..." diye Ankara´yı inlettiği gün.

Ama bu gözler Kalaycıoğlu´nu da gördü kulübe hizmet (!) ederken, nice içimize sinmeyen oyuncuları da. Varsın Korkmaz da gelsin, Hasan Şaş da, Davala´da... Yalnız bilsinler; Terim bile dönüp dolaşıp bu camiaya hizmet etmeye geliyorken, onların dönüp dolaşıp gideceği başka bir yer yok. Kulübe kazık çakamayacaklarına göre zamanı gelince gidecekler, işte o gün susmasını bilsinler.
 
Takim bugun toplaniyo Fatih hoca yonetiminde fakat Fatih hocayla hala sozlesme imzalanmadi ve kimsede bir aciklama yapmiyor bu yonetim bu iside karistirirsa sayet cidden suyunu sikacaklar artik zaten artik her yerde bulent tulunun bir isler karistirdigi soylentileri cikmaya basladi. Bulen tulunda yeni Adnan sezginimiz olacak anlasilan
 
Fatih Hoca'nın hala neden sözleşme imzalamadığı konusunda kıllanmaya başlıyorum. Yeni transferlerle toplu bi' sözleşme imzalanacaktır belki, belki de ben öyle umuyorum.
 
İmzanın fazla bir önemi yok bence.Fatih hoca sözünden dönmez.Bu saatten sonra GS yi yarı yolda bırakmaz.Bu yüzden fazla takılmıyorum imza olayına,rahatım bu konuda.
 
Fatih hoca'nın sözünden dönmeyeceğini biliyorum bende o konuda sorunum yok ama neden ilk antremana katılmadığını merak etmiştim. Cevap için sağol Tugay.

Ayrıca bugün başkan ve yöneticilerle yemekteymişti Terim.
 
Yahu arkadaşlar gerçekten soruyorum size bunu Fatih Terim'in imza atmadığına falan inanıyormusunuz gerçekten?
Basın önünde sergilenmiyor diye bu imza atmadığı anlamına falan mı geliyor?

Ne olur yapmayın yahu böyle.
 
Ali Dürüst: İmza atmadığını siz söylüyorsunuz. Bir sorun yok imzasını atmıştır.

Basına duyurulmamış demek ki.
 
Basına malzeme vermeye başladık bu konuda, bi tören düzenlerlerse hoş olur. Şöyle, sezon Terimsiz başladı gibi abuk subuk başlıkları görmek sinir bozucu sitelerde falan..
 
Yıllardır özlediğim idman resimleri bunlar benim.
Herkesin yüzü gülüyor, hocaya herkes dikkat kesilmiş,iletişim , arkadaşlık havası hakim herkese. Teknik ekip birbiriyle anlaşıyor, somurtan yok daha ne olsun:)
 
valla Fatih Hoca dan Hasan Şaş a Ümit Davala ya Lorik Cana dan Selçuk İnan a Sabri ye kadar herkesin yüzler gülüyor..Bizlerinde tabii :)
 
B_fdf149de37d0c621439bc779366ef33f.jpg


Herkes dikkatle dinlerken Arda ve Sabri'nin daha neler görecekler, haberleri yok tarzı gülüşlerine hasta oldum :)
 
Sezona başlanan kadro geçen sene kan kusturan kadro tek farklı ceyhun var..O yüzden olmuyor..o suratlara bakıyorum cimbombom kümeye tezahuratlarını duyuyorum kulağımda..
 
Basına malzeme vermeye başladık bu konuda, bi tören düzenlerlerse hoş olur. Şöyle, sezon Terimsiz başladı gibi abuk subuk başlıkları görmek sinir bozucu sitelerde falan..

Cumhuriyet´e göre imzalar 1 Temmuz´da atılacak. Haberin bu başlıkla ilgili bölümü;

İmzalar 1 Temmuz’da

G.Saray’da teknik direktör Fatih Terim ile yeni transferler Elmander, Ujfalusi, Okan Derici, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam, 1 Temmuz Cuma günü Türk Telekom Arena Stadı’nda basın önünde sözleşme imzalayacak.
 

Üst