Fatih Terim

Şahsen ben de Terim'i istemeyenlerdendim ama Terim gelmesin kim gelsin deseler de verilecek bir cevabım yoktu.Belki yeni bir yapılanma adına Abdullah Avcı olabilirdi ama başkanımız daha ilk toplantıda hemen başarıdan söz etti ivedi bir şekilde başarı istediğini söyledi yani yeni bir yapılanma Abdullah Avcı'ya sabır gösterecek bir zamanımız yoktu bu anlayış içersinde.

Bu nedenle Fatih Terim tercihi yapıldı inşallah başarılı olur hepimizin dileği budur.

Burda bir çok arkadaş birçok yerlinin takımdan gönderilmesini istediğini yazıyor;bence de öyle ama Servet ve her ne kadar başarısız bir sezon geçirmiş olsa da Hakan Balta'yı bunlardan ayırmamız lazım.Neticede şu an Türk oyuncu olarak ne Servet'in yerine koyabileceğimiz bir stoper;ne de Hakan Balta'dan iyi birsol bek var.İlk 11 de oynayacak 6 yabancımız olacağına göre 5 tane de iyi yerli oyuncumuz olmalı hatta rotasyonda düşünülecek olursa 9-10 kişilik kaliteli yerli oyuncu lazım.Bizim elimizdekileri gönderirsek yerlerine yenisini alabilir miyiz;alamayız çünkü ne yazık ki yerli oyuncu sıkıntısı var.Bu nedenle ben Servet gibi,Hakan Balta gibi son yıllarda gerçek performansından uzak olan oyuncularımızı elden çıkaracağımıza onları kazanmamız gerektiğini düşünüyorun açıkçası.Son yıllarda hepimiz gördük sadece kaliteli yabancılarla şampiyonluk kazanılmıyor;böyle olmuş olsa idi geçen sezon biz,bu sezon da Beşiktaş şampiyon olurdu.Bu sene mesela;Fener'de ki bütün yabancılar yine takımda olsun;Gökhan Gönül,Mehmet Topuz ve Emre gibi iyi katkı veren Türk oyuncuları çıkar,yerlerine Sabri,Mustafa Sarp,Barış'ı koy;Fener'in şampiyonluğa bu kadar yaklaşabileceğine inanabilirmiydiniz?

Kısaca ben Türkiye Süper Liginde ki başarının arkasında kaliteli Türk oyucuların olduğuna inanıyorum ve mevki itibariyle ve Türk olarak Servet ve Hakan Balta'dan daha iyisini bulamayacağımız iddia ediyorum.Diğer futbolcular hakkında ise (Ayhan,Mustafa Sarp,Barış,Serdar Kurtuluş,Gökhan Zan) sizle aynı görüşteyim.Sabri hakkında ise yorum yapamıyorum.

Bu arada fena sallandık tam da yazı yazıyordum.
 
Tugay kerimoğlu'nun kesin olarak ayrılacağını duyduk bir iki gün önce..
Zaten futbolcuyken de F.Terim ile arası öyle aman aman çok iyi değildi ki takımdan da ayrılıp Avrupa'ya gitmişti..
Kulübede yanında oturacağını sanmıyorum, tekrar altyapının başına dönse diyeceğim ama bence o da zor..
Tugay'ı çok çok seviyorum. Allah utandırmasın..
Umarım Galatasaray'ın bir parçası olarak kalmaya devam eder.
 
Hayırlı olsun.Şu durumda takımı toparlayabilecek tek antrenördü.
Bu arada yardımcısı Hasan Şaş olursa biraz ilginç olmaz mı?Terim i Hasan Şaş mı sakinleştirecek :)
 
Hasan da teknik ekibe girerse Müfit yandı. ( Terim Müfitsiz olmaz millet eminim buna) Terim zaten her golden sonra köfteye çeviriyordu Müfit'i. Şimdi Hasan da yapar aynısını. Yandın Müfit :)
 
Hayırlı uğurlu olsun. Yeni bir yapılanma için böyle bir isme ihtiyacımız vardı.. Umarım 3. dönemi 1. dönemi gibi güzel ve heyecan verici şekilde geçer...
 
İmparator geldiğine göre destek vermekten başka yapacak bir şey yok.

Saha içine nasıl hükmedeceğini görmeden saha kenarını görmek geleceğe dönük ipuçları verebilir. Yardımcı antrenör seçimlerinden Hasan Şaş´ı oyuncuları motive etmesi bakımından doğru tercih olarak görüyorum. Keza Vedat İnceefe de fena bir tercih sayılmaz ama Ümit Davala tercihi sınıfta kaldı gözümde. Daha önceki yardımcı antrenörlük deneyiminde çok pasif bir rolü vardı. Umarım Davala bu gelişinde geçmişin olumsuz izlerini telafi eder.

Yeni başkanımız Ünal Aysal´a da ilk bakışta soğuktum. Verdiği demeçler, takındığı tavır hakkındaki olumsuz kanaati yok etmeye başladı. Umarım Terim de ilk planda vereceği kararlarla (Mustafa Sarp, Servet Çetin ve türevlerinin kulüple ilişkisinin kesilmesi) olumlu etki yaratmaya başlar.
 
Arda konusunun sorulması üzerine verdiği cevap: Arda'nın 2013'e kadar kontratı var. :)

Ayrıca Drogba'yı işaret etti resmen.Yaşa maşa bakmadan direk katkı yapacak oyuncu alacağız dedi.1996 lardaki gibi Hagi transferini hatırlatarak. :)
 
Artık Arda gidecek mi kalacak mı diye düşünmekten yorulmaya son.imparator noktayı koydu ve bizi rahatlattı bu 1,,,drogba olayı büyük ihtimalle doğru ,bu konuşmalardan sonra inancım %80 artık bu 2,,,ve artık bizi salyalar akıtarak eleştiren kanaltürk'ün kediye döndüğünü görmek paha biçilemez... :) seviyorum seni İMPARATOR hem de çoook...
 
Drogba gelirse artık Pino kalsın falan diye konuşmayacağız umarım. Büyük başarılar, büyük hayallerle başlar.

Bahri Havadır'ın açıklamalarına göre Zapata,Neill,Kewell,Stancu,Cana ve Culio gönderilecekmiş.Sadece Pino ve Baros kalıcakmış.

Hiç bir açıklaması doğru çıkmadı da.Anlamadığım Drogba bitti diyor.Drogba gelirse Baros'a ne hacet.Ayrıca Cana ve Culio'nun gönderilmesi çok saçma.Şahsen Cana ve Culio gidecek ise bu takımda 1 yabancı bile bırakılmamalı.
 
Kamil abi baya formda bir şekilde dönmüşsün klavyene kuvvet :)

Bahri Havadır bence sıkmış biraz, Culio gitmez bence. Cana gidecek gibime geliyor Lazio iyi bir para verirse gönderirler
 

Üst