Fatih hocamizdan bu insanoglu ne bekliyor hala cozebilmis degilim.. 10 yilda 10 sampiyonluk mu ? Hangi hoca bunu yapabilmis.Mourinho,Conte,Tuchel gibi hocalarin ara ara rakiplerine sampiyonluklar kaptirdiklarini goruyoruz.Gecen sezon averajla kacan sampiyonlukta hocaya asla ve asla suc bulmuyorum. Hocanin fenerasyona karsi nasil tek birakildigi ortada,Albayrak bir oyle,bir boyle ne dedigi belirsiz hoca ve bir onceki baskan arasinda gidip geldi.Yine muthis bir geri donusle bana gore cok basarili oldu Imparator. Bu sezon basinda genclestirme politikasi yanlis yapildi. Kadro kimyasi yanlis kuruldu. Burda zincirleme hatalar soz konusu. Hagi,Popescu vari ( Taslica,Aboubakar,Fernando) tarzi 3-4 yildiz etrafina gencler alinsaydi iste kimya tam oturmus olurdu. Berkan-Taylan ikilisini Malatyaspora koyun cidden hic farketmez. Bizde ilk 11 oynamalari ciddi mucize. Omer Bayram vs saymiyorum bile. Bu sene yapilan hatalar oldugu acik. Ama genel baktigimizda Fatih hocamizin yanina kimse yaklasamaz. Bunu umarim basta siyasi destekli ilerleyen Abdullah Avci olmak uzere diger Terim kompleksi ile yasayanlar biliyordur.