Bana Diagne'yi almazsanız istifa ederim dediği gün keşke almasaydık. Hem Diagne kazığını yemezdeik hem kendisinden kurtulurduk. Çok yazık.
Ekrem Memnun'un 90 sayı ortalamayla oynattığı takıma ''bu takımı hak etmiyor'' diyenler, 30 Milyona kurulan futbol takımı için de Fatih Terim'e aynı şeyi söyleyebilir mi ?
Gitse kimi getireceksin,gelenin başarı garantisi mi var?Hala gecmisin iyi takımlarına göre oyun bekliyoruz,bu takımla o oyunlar olmaz.Para bul al Melo,Gomis,Fernando bak o zaman Terim nasılsın oynatıyor takımı. Bu demek değil ki her şartta Terim.Sene sonu takımda oyun olarak gelişme yoksa tabi ki Terim de gider.Ama ben ümitliyim kopuk kopuk da olsa özellikle hücumda çok güzel işler yapıyoruz.Sonuclar biraz iyi giderse bu takımın oyununa yansır.Onumuzdeki fikstür zor,burayı kötü gecirirsek bu genç takım çok geri gidebilir.Umarim iyi sonuçlar alırız
Para bul al Melo,Gomis,Fernando bak o zaman Terim nasılsın oynatıyor takımı.
O işler öyle olmuyor bence. o zamanlar iyi yapı iyi kadro vardı demişsin. ben mi bozdum o kadroyu? yoksa Tudor'un kurduğu kadro diye FT mi bozdu? Fernando varken gayet iyi bir oyuncu olmasına rağmen taraftar FT el birliğiyle gönderdi adamı. Zira yine Gomis'i ben mi gönderdim? ya da Diagne gibi bir adama 13 milyon euro'yu ben mi bastım? ya da gayet iyi oynayan Mostafa Mohamed'i ben mi kaybettim? Yaşanılan bütün olumlu şeylerde de olumsuz şeylerde de FT'nin payı büyük. Dolayısıyla giderse kimi getireceksin de oldukça mantıksız bir yaklaşım. Her zaman birileri gelir. Mancini'ler Rijkaard'lar çalıştırdı bu takımı en popüler dönemlerinde. Stajyer hoca denilen Tudor gayet iyi top oynattı.Gitse kimi getireceksin,gelenin başarı garantisi mi var?Hala gecmisin iyi takımlarına göre oyun bekliyoruz,bu takımla o oyunlar olmaz.Para bul al Melo,Gomis,Fernando bak o zaman Terim nasılsın oynatıyor takımı. Bu demek değil ki her şartta Terim.Sene sonu takımda oyun olarak gelişme yoksa tabi ki Terim de gider.Ama ben ümitliyim kopuk kopuk da olsa özellikle hücumda çok güzel işler yapıyoruz.Sonuclar biraz iyi giderse bu takımın oyununa yansır.Onumuzdeki fikstür zor,burayı kötü gecirirsek bu genç takım çok geri gidebilir.Umarim iyi sonuçlar alırız
Ya ne raporu? sence var mı Burak Elmas'ın böyle bir gücü?Normalde şampiyonluğa oynaması beklenen bir takımın bu kadar fazla puan kaybından sonra başkan teknik direktöre rapor sunmasını ister.Neden bu haldeyiz diye sorar.Bundada kötü bir şey yoktur.İlla yol ayrımı olacak diye bir şey yoktur.Ben bunun bile olduğunu sanmıyorum.
Hatta Burak Elmas'ın Fatih Terim kendisi istifa etmediği sürece takımla ilgili kendisine en ufak olumsuz bir şey söyleyebileceğinide düşünmüyorum.
Bu takım Avrupa'dan yakın zamanda elenirse Terim belki istifa eder.Temennim elenmek değil.
Terim'den sonra umarım bir daha yerli hoca çalıştırmaz Galatasaray'ı..!
Ya ne raporu? sence var mı Burak Elmas'ın böyle bir gücü?
Tam tersi ne oluyor bu tff görüşmelerinde vs diye FT rapor istemiş olabilir
Tepki vermedim vurguladım Aynı şeyi söylediğinin farkındayım.Yahu benle aynı şeyi yazıp,farklı bir şey yazılmış gibi neden tepki veriyorsunuz ?