Fatih Terim

Hiç bir başarı şans değildir avrupa stratejisi kontra üzerine o oyun tuttu ama ligde bu kadar topa sahip iken gol atacaksın atamıyorsan böyle yenilgilere mahkumsun..

Gruptan çıkmak başarı değildir. Evet oynanan futbol oralara daha uygun lakin şunu kabul edelim özellikle ilk Lazio maçı tam manasıyla şanstı. Bir zamanlar Tolunay Kafkas'la ilk yarı sıfır derdi iddaacılar şimdi de Fatih Terim'le ilk yarı Galatasaray için 0 diyebiliriz.

Terim birileri istemiyor diye gidecekse, sarı öküzü vermiş gibi oluruz. Senin her beğenmedikleri elemanını göndertmeye kalkarlar. Terim'in gidiş nedeni 2 şampiyonluğa rağmen oynatamadığı futboldur. Gol beklentisi yüksek oyun oynuyoruz ama gol atamıyoruz. En az gol yemesi gereken takımken en çok gol yiyen takımız.

Terim neden 6 maç ceza sonrası sus pus? Başka zaman olsa Mustafa Cengiz yönetimini gömmek için sosyal medyadaki yardakçılarını saldırtırdı ve ilk basın toplantısında burnunu çeke çeke yönetime sallardı. Arkadaş iyi kötü para kazanmışsınız bir hastalık geçirmişsin ölüm korkusu yaşamaşsın belli ki o zaman bırak git. Yılın altı ayını bir torununla Miami'de diğeri ile Bodrum'da geçir keyfine bak. Al bir yelkenli Akdeniz turu yap hatta şöyle bir Atlantik ya da Hint Okyanusu turu. Atla Trans siberya'ya Moskova'dan, Kamçatka'ya kadar gez.

Hayatın keyfini çıkarın yahu.
 
Son düzenleme:
Allah başımızdan eksik etmesin. Bizim gibi vasat bir takım Avrupada gruptan çıktı, daha ne olsun? Şükür edelim şükür. Küme düşürse de arkasındayız. Biatçıları ne yapar giderse?
 
Terim TFF istemiyor diye gitmeli algısı yanlış. Başarısız olduğu takım doğru düzgün top oynamadığı için gitmeli. Yoksa Galatasarayın antrenörüne TFF karar verecek değil ama FT'nin başarısızken varlığı Galatasaray'a da ekstra zarar veriyor. Çünkü FT ve takım kötü eğer takım ve FT yeterince iyi olsaydı hakemleri de üst üste koyup devam edebilirlerdi ama maalesef durum öyle değil.
 
Muslera tecrubesinde bir kaleci nasıl böyle hata yapar,hem kendini hem Luindama'yi yaktı.Su golü biz atsaydık neler konusulurdu acaba?Koca ilk yarıyı oynamadan çöpe attık.Sampiyonluk zor ama biraz maç alıp para kazanmak lazım
 
Muslera tecrubesinde bir kaleci nasıl böyle hata yapar,hem kendini hem Luindama'yi yaktı.Su golü biz atsaydık neler konusulurdu acaba?Koca ilk yarıyı oynamadan çöpe attık.Sampiyonluk zor ama biraz maç alıp para kazanmak lazım
Hata karşılıklı yanında luyi var açılıyor luyi denilen kazmada kalecinin açıldığını net bir şekilde görüyorsun bıraksana kaleciye hamlesini yapsın önde topa yetişmiş yazık valla..
 
Penaltı konusunda haklısınız ama,Allah aşkına şu takımda maç kazanacak oyun, hırs, istek görebildik mi. Bildiğin ligi angarya gibi görüyorlar artık. Bahsettiğiniz penaltı pozisyonunda itiraz eden bile yok. Hakemler zaten fırsat kolluyorlar
Bunu zaten yazmaktan ben sıkıldım ki artik.Ligdeki oyun cogu macta tatmin etmiyor sonuc ne olursa olsun.Ama Sivas deplasmaninda da iyi oynayip kazanman cok zor hele ki Lazio donusu.O penaltiyi calacaksin ki atip donelim.Yani onu da calmiyorsaniz batsin sizin liginiz.Ama Burak Elmas basligina yazdigim gibi suclu belli yani uzakta aramaya gerek yok.Bu yonetimle basarili olmamiz mumkun degil.
 
Sanıyorum ki Fatih Hoca'nın başarısız olduğunu görebilmek için 3-4 yönetim daha değiştireceğiz. Şu anki yönetimin Fatih Hoca'nın gölgesi olduğu da düşünüldüğünde bundan daha fazla destek veren nasıl çıkabilir çok merak ediyorum.

Her şeyden önce taraftarın şunu kendine sorması gerekiyor: Kenarda neden Selçuk İnan ve Necati Ateş var? Galatasaray'ın yardımcı antrenörü olmak için hangi yeterliliklere, meziyetlere sahipler? Galatasaray'ın yardımcı antrenörlük pozisyonlar futbolcu eskilerine arpalık makamları mıdır?
 
Her şeyden önce taraftarın şunu kendine sorması gerekiyor: Kenarda neden Selçuk İnan ve Necati Ateş var? Galatasaray'ın yardımcı antrenörü olmak için hangi yeterliliklere, meziyetlere sahipler? Galatasaray'ın yardımcı antrenörlük pozisyonlar futbolcu eskilerine arpalık makamları mıdır?
Ee biraz öyle oldu FT sayesinde. Neeskens'lerden selçuklara necatilere..
Taffarel bile artık yok tamamen local adamlarla takılıyoruz
 
Lider çıktığımız avrupa grup maçları hariç nerede ise tüm maçlarımızı izledim. Takım futbol falan oynamıyor. Topla oynama oranı yüksekmiş , çok pas yapmışız. çoğu top muslera , marcoa/ lyundama ve Nilsen ile çıkıyor , hop toplar onlara geri geliyor. Büyük takım olup , topla bu kadar geriye ve yana oynayan başka takım yoktur.
Güya takım gençleşti, ne dinamizm var ne tempo var nede topu hızlı oynama var.
Gerçekten maçlarımızı izlerken , mideme kramplar giriyor , hiç seyir keyfi yok.
Bundan Fatih hoca sorumlu . Teknik ekip çok zayıf . Takım çalışmıyor gibi , Fatih hocanın bu güne kadar olan karizması ile türk oyuncular üzerinde bir etkisi var.
1- Takımın oyuncu kalitesi de kötü. Babel , fehgouli , yedlin , Lyundama , Diagne , Gustavo kesinlikle takımda olmamalı.
2-Birde performansları ile beni hayal kırıklığına uğratan ; Van hoult, Morutan , Taylan , Emre kılınç var.
3-Ortada olmayan Ömer Bayram , Alpaslan , Barış , Oğulcan var.
4-Elde bir var 3 yok Kerem , iyi gözüken Cicaldou , çok koşan ama üretmeyen Berkan var. Marcoa takımın bana göre en değerlisi. Nilsen iyi ama bonservisine 7 milyon verilecek adam mı bilemedim. Alternativi olmayan ama performansı dalgalı olan Muslera var.
4. maddeki oyuncular dışındaki tüm oyunculardan ve 2 ve 3 den seçme olanlar hariç tüm diğerlerinden vazgeçilmeli , vazgeçilebilir.
Bunlara ilave bide sakat olan , ne zaman , nasıl dönecekleri belli olmayan Öımar ve Sacha var.
 
Son düzenleme:
Fatih Terim'e toz kondurmayan kitle,geçen sezon resmi olarak 1 golle kaçan şampiyonluk için,eh işte zorladık ama 1 golle kaçırdık diyor.Bu kitle neden Fenerbahçe deplasmanında kazanılan galibiyetten sonra aşırı formsuzluk yaşadık,neden bir anda ligden kopma noktasına geldik,neden Beşiktaş'ın puan kayıpları sonrası tekrardan yarışa ortak olmaya çalıştık demiyor ? Neden Terim sürekli ceza alıp takımı yalnız bırakıyor demiyorlar ? Neden saha kenarında hocamız sürekli gergin demiyorlar ? Meğer geçen sezon şampiyonluğu kaybettiğimiz takım ne kadar kötü(Aboubakar hariç) bir takımmış nasıl olamadık demiyor ?

Bu sezon ise Terim ve yardımcıları baktılar puan farkı hafiften açılıyor,Avrupa'dada takım biraz iyi görüntü çiziyor,ligi hiçbir şekilde umursamamaya başladılar.Yok yorgunluk,kazanınca başarı denilen duruma kaybedince şanssızlık demeler.Ligde oyuncuların konsantrasyonu 0,teknik ekibin 0 ya.Bahane üretmenize gerek yok.
Takımın oyuncuları üst üste gelen hakem doğramalarıyla ligden kopabilir ama senin görevin takımı motive etmek,takımı ayakta tutmak.Aman be Avrupa'da iyi gidiyoruz nasılsa demek değil.

Avrupa'da kötü bir giden takım atıyorum Milan kötü gittiği yıllarda ''biz Milan'ız bugün gol atamayız,yarın atarız'' gibi saçma şeyler diyor muydu ?

İnsallah Avrupa Liginde kupayı alabilirsek alalım,ama medyaya bakıyorum yok Türkiye'nin gururu demeler,yok Terim'i dünyanın en iyi teknik adamlarıyla bir tutmalar.

Türk takımları olarak ayağımız bir yere sağlam bassa olmuyor değil mi ? Bu abartılar olduğu sürece nasılsa Avrupa'da iyi gidiyoruz,ligdeki berbat gidişata kimse bir şey diyemez derler olur biter.
 
Fatih hoca kendi baskan olsa su performans gosteren bir hoca olmazdi cunku coktan kovulmus hatta belki yerine gelen bile gitmisti.
Hocanin galatasaray sevgisi belli artik bu sevgi ile karar almasi gerekiyor cunku yonetimde bu karari alacak irade yok.
 
Son 2 deplasman oyunu kabul edilebilir değildi. Mehter takımı gibi bir ileri bir geri adım ata ata gideceksek hiç zorlamaya gerek yok. Hem takıma hem kendine hem de bize zarar veriyorsun
 
Son düzenleme:
Geçenlerde sosyal medyada şu tarz bir sürü paylaşım gördüm sonra ligde bulunduğumuz noktaya bakıp,bizde üzülüyor olsakta böyle taraftara müstehaktır dedim.

Fatih Terim'in ceza almaları ile ilgili ''Fatih Terim keyfinden mi ceza alıyor'' ''Fatih Terim bu kulubün haklarını savunuyor,o yüzden ceza alıyor'' şeklinde yorumlardı.

Allah akıl fikir versin.
 
Terim keyfinden ceza alıyor tabi ne zaman ülkemizde bir zorluk olsa ceza alıyor gezi olayları öncesinden beri bu böyle daha öncesi de var ama bu böyle hadi bir ikisi tesadüf olur ama hepsinden önce de ceza alınmaz ki terim ceza aldığından beri dolar yüzde 60 arttı ülkemizde terim istemeden tff ona ceza veremez hele bu tff hiç veremez
 
Yönetimin kalibresi zaten tartışma konusuydu da meşrutiyet durumu da sallantıda artık.

Ben ilk duyduğumda heyecanlı bir iki gazetecinin asparagası sanmıştım hakemle bizim topçular arasındaki diyalogları. Sırf dalga geçilsin de gündem dağılsın diye imla hatalarıyla servis edilmiş bir bildiriyle geçiştirmiş yönetim. Bu açıklama bizim yönetim Nihat abisine karşı ağzını açamadığı için mi hocaya kaldı, yoksa geçen gün divanda yedikleri azardan sonra hocaya bir ceza daha aldırıp ayrılığın yolunu yapmak için mi böyle bir bok yendi acaba?

İki ucu boklu değnek...
 
Bu aralar ne çok konuşuyoruz baskani,hocası, oyuncusu...Sadece Gs lehine hata yapan maç alamıyor, Gs aleyhine yapan maç alıyor kısmı yüzde yüz doğru hocanın açıklamalarından.
 
Haterliginin moda oldugu,marjinal gorundugu su gunlerde mevcut Galatasaray’in tek savunucusu,gercek efsanesidir.Kendisini baskalariyla bir tutanlari dikkate almayip kosarak uzaklasin.Rakiplerimiz yillardir kendisinin bir esini benzerini aramaktan helak olurken biz boyle bir degere sahibiz.
 
Galatasaray'ı değil kendini savunuyor. Galatasaray'dan başka gidecek yeri olsa dakikasında satar çünkü sattı.
Takım berbat durumda ve şundan eminim çalışmıyor. Bir daha yazayım sonuç geldi diye Avrupa'da iyi oynadık sanmayın. İlk Lazio maçında kendilerine gol attılar. O golü ligde bir kaleci yese futbolu bırakmıştı. Marsilya deplasmanında da kazanması gereken rakipti.
Arada iyi oynadığımız ama gol kaçırmaktan kaybettiğimiz maçlar da oldu.
Şu an için tek beklentisi Ocak ayı transferi ve takımın form tutması. Geçen sezonlarda sezonun ilk yarısını çöpe atıp ikinci yarı yarışa dahil olunmasında önümüzdeki takımların da berbat sonuçlar almasıydı etken. Lakin ısrarla görmezden gelindi. Şampiyon olunan puanlara bakın yeter.
Devri geçti ve bunu anlayana kadar vereceği ekonomik ve sportif zararın geri dönüşü olmayacak.
 

Üst