Fatih Terim

Bu arada tarihe not düşmek adına şunu da söylemeliyim. Fatih Terim gitmeli evet başarısız ama eğer hoca giderse gidişi bu yönetime kredi kazandırmamalı. Zira hem adamın adını kullanarak geldiler hem de çok beceriksiz bir yönetimler başkan desen o makamın ağırlığını kaldırabilecek bir durumda değil. Eğer hoca giderse Elmas efendi de kısa süre içerisinde seçim kararı almalı ve kesinlikle bir daha seçilmemeli. Çünkü fanboyları tersini düşünse de başkan tam manasıyla ''kim takar yalova kaymakamını'' durumunda tarz olarak ya da belki '' bırakın küçük enişteyi salıverin gitsin'' olabilir en fazla.
 
Terim bırakmış gailba öyle haberler geliyor yönetim devam eder bana göre en az 2 seneleri daha olur diye düşünüyorum kim gelir göreceğiz ama bence trabzonspor maçı sonrası belli olur benim fikrime göre
 
Terim bırakmış gailba öyle haberler geliyor yönetim devam eder bana göre en az 2 seneleri daha olur diye düşünüyorum kim gelir göreceğiz ama bence trabzonspor maçı sonrası belli olur benim fikrime göre
Bu yönetim iki sene daha götürebilecek bir yönetim değil. Dahası başkan da başkan değil. Bir yol olmaz bunlardan ve üç seneyi tamamlarlarsa büyük sürpriz olur.
 
Dursun o kadar başarısızken bile 2 sene gitti ise herkes gider emin ol buna liseli olmasa belki gider derdim ama liseli ekiple geldi yani her türlü 2 sene gider
 
Kendisi bıraktı başkan devam edecek gibi görünüyor
Yanlışın var gönderildi, Yönetim kurulu kararı... Nihayet olması gerekeni başkan olduğunu unutmadan BE bey yaptı, daha ne kötü tecrübe yaşayacaktık valla vefa falan bunlar mevcut durumda FT'i görevde tutacak şeyler değil zaten bu başarısızlıkla şampiyonlar ligini bırakın Avrupa katılımı bile tehlikedeylen tam zamanında oldu hayırlı olsun... Burda bu işin bitmesi bizim için hala imparator kalmanı sağladı herşey için teşekkürler sinyor ama bu sefer olmadı...
 
Susayım dedimde
Kendime saygısızlık olurdu.

Seçimi Kazanmak için Fatih Hocayı kullanıp ilk yolda düştüğünde Fatih Hocayı satmak Ahlaksızlığın haysiyetsizliğin alasıdır.

Şimdi kimi getiriceksin merak ediyorum.

Yabancı getirmek intihar olur.

Okan Hoca yada Sergen Hoca gelmedi diye düşünüyorum.

Fatih Hocam Öyle böyle rahmetli Nizipli bunlardan 100 kat daha adammış
 
BİKEM DENİLEN KADIN TAM YILAN HOCAYI YOLLAMAZSA TOPLU İSTİFA TEHTİNDE BULUNMUŞ.

Hoca bu performans ile zaten gitmeliydi ama tarz hoş olmadı.

Hoca başımızın tacıdır Hocayı herzaman severiz sayarız oda dinlensin.

Seçimde Başkan Adayı olsun
 

Ekli dosyalar

  • 20220110_143816.jpg
    20220110_143816.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 0
  • 20220110_143812.jpg
    20220110_143812.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 0
Beklenen oldu. Geç ama doğru karar. Umarım bir daha yollarımız kesişmez.

Darısı yönetime. Burak Elmas Galatasaray başkanlığını kaldıracak biri değil. Olmuyor, yapamıyor. Zaten Terim’i kullanarak seçilmişti, seçildikten sonra da pek bir icraatini göremedik.

Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun. Kişiler gelip geçici, aslolan Galatasaray’dır. Umarım özellikle sosyal medyadaki troller de bunu anlar.

Yaşasın Galatasaray’ı menfaatsiz sevenler!
 
Dinozor diye dalga geçtiğimiz Eşref Hamamcıoğlu bile bunlardan on kat dürüstmüş. Başkan olsaydı Fatih Hoca'yla yolları ayırsa bile hem Fatih Hoca daha iyi bir yerde bırakır ve bu kadar yıpranmazdı hem de daha sağlam duruş sergileyebilen bir yönetim olurdu. Gerçi o zaman da Fatih Hoca'ya yakın medya ve aptal taraftar yüzünden yeni hoca hep Fatih Terim baskısı altında çalışmak zorunda kalacaktı o da ayrı bir durum.

Eğer haberler doğruysa, umarım Burak Elmas yönetimi takımın başına acilen Bülent Korkmaz'ı getirir ve Mayıs ayı için bir seçim sözü verir. Kararı Fatih Hoca'nın verdiğini düşünüyorum ama yıllardır Fatih Hoca, Mustafa Denizli, Frank Rijkaard gibi isimlerle olmaz diyen biri olarak bir şekilde Fatih Hoca'nın sezonu tamamlamasını ve yapılacak seçim sonrası yeni yönetime serbest çalışma olanağı tanımak için istifa etmesini tercih ederdim.
 
Terim’i yolluyorsan ve adresin yabancı hocaysa, Aysal’ın Mancini hamlesi gibi hiç tartışılmayacak kalitede bir teknik direktör getirmek gerekiyor. Burak Elmas umarım bunun farkındadır. Zaten mayısta seçim yolu gözüküyor.
 
Terim’i yolluyorsan ve adresin yabancı hocaysa, Aysal’ın Mancini hamlesi gibi hiç tartışılmayacak kalitede bir teknik direktör getirmek gerekiyor. Burak Elmas umarım bunun farkındadır. Zaten mayısta seçim yolu gözüküyor.

Burak Elmas bence Mancini ya da o kalibrede bir hocadan randevu bile alamaz. En iyi ihtimalle ustası Ali Koç gibi yabancı bir stajyer hoca getirir.
 

Üst