• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fenerbahçe 57 - Galatasaray 51 (1-0)

Re: Fenerbahçe-GALATASARAY'IMIZ{TBBL Final Serisi 1. Maç}

sarıyor ama ya yenildikten hemen sonra onların yüzlerini görmek süper oluyor :)

Bu arada Jülide Sonat kaptanlar ve coachların katıldığı basın toplantısında artık ligin Bayanlar değil Kadınlar Ligi olarak adlandıralacağını söylemiş. Ben de buna çok sevindim. Umarım basketboldan başlayarak, ülkemizde resmen de kadın kelimesi kullanılmaya başlar.

Feminist perspektif başarıya ulaştı diyelim...Bencede Kadın daha hoş duruyor...Bu arada basın toplantısında Yasemin keşke üstüne Galatasaray'ın oyuncusu olduğunu gösteren birşeyler alsaydı..Ufak bir ayrıntı ama insanın gözüne takılıyor...

Gidecek arkadaşlar birkaç kişi gidiyorsa hiç gitmesinler bana kalırsa, beden bütünlüğünü tehlikeye atmaya gerek yok...

Gidecekseniz hem en azından belli sayıda bir kitle olmalısınız ve bundan öte giderken "Acaba birşey olurmu" kuşkusu olan biri yerine "Acaba ne zaman yapacağız" hüviyetinde olmanız gerekiyor. :)

Bende düşünüyorum demiştim birkaç sayfa önce ama kimseyi ikna edemedim doğal olarak benimde gitmemin bir manası yok tek başıma.

Bence oturun televizyonunuzun başına, küfredermisiniz, yayılıp izlermisiniz rahat rahat onu gerçekleştirin, aksiyon aramanın lüzumu yok.

Deniz abidende haber yok gidicez dedi ama gidicez inşallah diyelim dayakmı yiyoruz kadıköy bizim toplarım benim teşkilatı salonu yıkarız yani hiç fark etmez

KADIKÖY BİZİM!!!

Bugün güvenlik kurulunda alınan karara göre, Abdi İpekçi'de pota ve bench arkası saha içi koltuklar iptal. Çok yanlış ve taraftarımızı itham eden bir karar. İçerideki maçlarda "tribünde" daha çok taraftara ihtiyaç duyacağız şimdi, baskıyı kaybetmemek adına...

Aras KAFKASLI' Alıntı:
Bugün güvenlik kurulunda alınan karara göre, Abdi İpekçi'de pota ve bench arkası saha içi koltuklar iptal. Çok yanlış ve taraftarımızı itham eden bir karar. İçerideki maçlarda "tribünde" daha çok taraftara ihtiyaç duyacağız şimdi, baskıyı kaybetmemek adına...
Oha yani başka neresi kaldı bari bütün trübinleri iptal etselerdi.

caferagada da sadece bench arkası bu ne perhiz bu nasıl karar federasyon yani

Protokol altında ki saha içi'ler iptal degilse problem yok .. Oradan veririz şerbeti ..

Bismillahirramanirrahim =) Basketbolcularımız bize iki senedir her türlü başarıyı tek tek yaşatıyorlar.Sırasıyla Cumhurbaşkanlığı,Euro Cup ve Türkiye Kupası...Ve ben diyorum ki sırası ve yeri gelmişken bize bu özlediğimiz güzel duyguyu yaşatabilirler.

''Muhtaç olduğun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur...''

Dilara Kaya, Türkiye şampiyonasından sakatlanmış.Çarpraz bağları kopmuş sanırım.Dilara'nın durumu hakkında bilgi alabilen var mı?

Dilara'nın başlığı var ise oraya kaydırabilir misiniz? Ben bulamadım da...

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Dilara Kaya, Türkiye şampiyonasından sakatlanmış.Çarpraz bağları kopmuş sanırım.Dilara'nın durumu hakkında bilgi alabilen var mı?

Dilara'nın başlığı var ise oraya kaydırabilir misiniz? Ben bulamadım da...

Okul takımı'nda sakatlandı diye biliyorum .. Yakın bir arkadaşı,benimde arkadaşım. Okul takımın'da bağları kopartmış..Milli takım,Galatasaray gibi fırsatları okul takımı için harcamak ne kadar mantıklı ? Yazık etti kendine ..

Bende gazetenin birinde gördüm.Türkiye Şampiyonası yazıyordu.Okullar arası şampiyona olmasın?

Üniversiteler şampiyonasıymış. Altyapibasket'te haber var.

http://altyapibasket.com/index.php?opti ... r&Itemid=4

Oyuncuların bu şampiyonlara katılmama lüksü olduğunu pek sanmıyorum. Devlet okullarında not, vakıf üniversitelerinde ise bursu kaybetme tehlikesi vardır muhtemelen. Zaten, vakıf üniversitesi bursu basketboldan dolayı veriyor diye düşünürsek.

Hatta, Yasemen Saylar ve Begüm Dalgalar da geçen yılki play-off serisi sırasında üniversite takımında değiller miydi?

sezai gelemiyorum maça ben.
Lanet olası bi konferans çıktı başıma
İşin kötüsü tvden de izleyemeyeceğim...

sinirlerim gerilmesin diye, ilk 2 maçı izlemeyi düşünmüyorum..
bu 2 maçtan birisini mutlaka kazanmalıyız ve bence kazanırız da..
özellikle ilk maçı kazanırsak tablo çok değişir..
ilk defa play-off a formda geldik, kupa finalinde yendik..
yine yeneriz.. bence abdi ipekçi önümüzdeki hafta tarihi günlerinden bir kaçını yaşayacak..

ligdeki maçta çok iyi başlayıp 14 sayılık fark yakalamıştık ancak sonunu getiremedik tamika çok formda katie ile youngta destek verirse Allahın izniyle alırız maçı eğer bir galibiyet alırsak şanımız yüksek diye düşünüyorum

Öne gecip,farkı actığımız zamanlarda sakin olursak,rehavete kapılmazsak alırız bu macı.

ligdeki maçta önde olduğumuz dakikalarda rahat bir oyun sergilerken 4-5 sayı geriye düştüğümüzde hemen zorlama atışlar ani top kayıpları başlamıştı.Sercan kardeşin dediği gibi rahat oynayıp baskıya kapılmadan oyunu forse etmeliyiz.Bu arada geçen maçta 30 dakika boyunca ezikler ışıla küfür etti ve aciz yıldırım bu tezhuratlara gülerek kafa salladı bu taraftar bunu unutmayacak

Geri