Fenerbahçe:78 - Galatasaray:71

Öyle birşey olacağını zannetmem.O uygulama kalktı.Bu olay Fenerbahçe'nin keyfine göre olamaz.Umarım yöneticilerimiz bunu hatırlatır.
Ne de olsa derbi maç.Bu maçı kazanırsak uzun süre sonra basketbolda seyirciyle takım bütünleşir.
Kaybedersek de mücadele edip kaybedelim.Görünen o ki İpekçi'de her türlü pisliği yapmaya çalışacaklar.
 
GSbasket.Org Ana Sayfa' dan ....


Lig fikstüründe Fenerbahçe' nin sahası olarak görünen Abdi İpekçi Spor Salonu' nda 14 Ocak Cumartesi günü saat 16.00' da oynanacak karşılaşma öncesi taraftarıyla bütünleşen Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe karşılaşmasını kazanacak güçte.

İstanbul Emniyeti' nin ve Valiliğin anlaşılmaz tavırları ve kararları sonucunda Galatasaray taraftarlarının Fenerbahçe' nin sahası olarak görünen Abdi İpekçi' ye gitmeleri yasaklanmıştır. Sezonun ikinci maçında Beşiktaş Akatlar Spor Salonu' na da bu kararlar nedeniyle gidemeyen Galatasaray taraftarlarının takımlarını destekleme hürriyetleri ellerinden alınmaktadır.

GSbasket.Org olarak bu adaletsizliğin karşısındayız. Türk Basketbolu' nun ilerlemesini engelleyen bu zihniyetin Türk sporunun üzerinde kara bulut misali dolaşmasını kınıyoruz.
 
Fenerbahçe maçlarının galatasaraylılar için yeri farklıdır.Bu maçların heyecanı hiç birşeye benzemez.Belki ilk çocuğunuzun doğduğu an veya oss'ye girdiğiniz gün... Ancak böyle istisnalar vardır bu maçlarla karşılaştıralacak.Takım kaybederken iki tip gs'li oluşur:Birincisi küçük bir çocuk gibi olanlar.Küsersin takımına,artık tutmuyorum dersin,bana ne dersin,çok umurumda sanki dersin ama üzüntün geçmez.İkinci tip arkadaşlarımız ise hep takımın arkasında olurlar.Kaybederken kusuru hep başkalarında ararsın,takımına toz kondurtamazsın.Desteğin devam eder.Birşey yapamamak koyar sana.Takımın orada yenilirken sen sadece izlersin,bu tedavisi olmayan bir hastalık gibidir;acı son kaçınılmazdır.Maçtan sonraki gün kafan yerde olur.Kusur işlemiş bir çocuk gibi konuşmak istemez arkadaşlarından kaçarsın.Bir dahaki sefere dersin.
Ya tersi?Galip gelirsen dünyalar senin olur.Bir anda özgüvenin artar.Gururla dolaşırsın ertesi sabah.Zaferini anlatırsın arkadaşlarına.Ama bilirsin önünde gerçek bir hayat vardır:küstürdüğün sevgilin,kaldığın bir ders,fırça yediğin patronun...Bir anda mutluluk dağılır,karamsar düşünceler tekrar çıkar ortaya.Ama takmazsın kafana.Çünkü bilirsin nasıl olsa yakınlarda bir fener maçı vardır.
 
Bu maçı kaybetme gibi bişeyi kabul etmiyorum ben çünkü şu anki tüm ibreler kazanmak için bizden yana dönmüş durumda.Çok formdayız,sene başında da sölemiş olduğum gibi Fenerbahçe'den daha geniş ve kaliteli bi kadromuz var,son 9 maçta 7 galibiyet aldık ve herşey yolunda gidiyor.Dolayısıyla kazanmamamız için hiçbi sebep yok.
Tek dezavantajımız seyirci desteğinden mahrum kalacak olmamız olacaktır bence.Bu bildiğim kadarıyla yönetimlerin ortaklaşa almış oldukları bi karar,dolayısıyla gözden geçirme falan söz konusu olamaz.Dediğim gibi Fenerbahçe bunu artı güç olarak kullanırsa tek eksik yanımız bu olacaktır.Ama olayı başından sıkı tutarsak hep bizim başımıza gelen salon boşaltma olayı bu kez de onların başına gelebilir.
Teknik konulara gelince bi kere Desean Hadley'in kimi savunacağı bence maçın kilit noktası olucak.Çünkü Fenerbahçe'de Stevenson ve de Mrsic çok yaratıcı oyuncular.Fikrimce DeSean Mrsicle bire bir oynamalı.Stevenson bu durumda Şemsettin'e üstünlük sağlayacaktır.O açığı da Burak daha önce de yaptığı gibi 3 oynayarak kapatabilir görüşündeyim.Bir diğer dikkat etmemiz gereken nokta,Kambala'yı ikili sıkışrımalarla yıldırmamız gerektiği.Eğer tek kalırsa problem yaratabilir.Ama ufak bi ikili sıkıştırma da çok kolay top kaybı yapabiliyo.Malik maçta kalitesini gösterecektir diye düşünüyorum çünkü Fenerbahçe'nin zayıf noktası hiç savunma yapamaması biz se çok iyi savunma yapıyoruz.Ve özellikle içerde çok fazla alternatifimiz var.Teknik olarak daha hazır bi görüntü sergiliyoruz uzun lafın kısası.Ve bu maç 6. olma maçı bu açıdan da baya önemli.
Maça girmek yasak münferit olarak ama ben maçta olcam ve hiç de istemediğim bi biçimde oturmak zorunda kalcam ama umarım kazanacağımız zafer o sıkıntıyı unutturur ben ve benim gibi orda olcaklara.
 
Abdi İpekciye GS taraftarının girmesini engellemek biraz güc. Anca icerdekileri atabilirler ki o zamanda büyük olaylar cıkar.
 
Arkadaşlar ben askerim ve çarşı izninden yazıyorum şu anda size.Malesef askerde maçları takip edemiyorum.Kalbim sizlerle ve Galatasarayla. Gazetelerden takip etmeye çalışıyorum...Herşey umarım güzel olur
 
arkadaslar bosverin seyirci girmesini falan sonucta onlarda ahmet cömerte gelemicek umarım kazanırız fenerbahce bu hafta bizim 15 sayı farkla yendigimiz koleji son saniye basketiyle hemde kendi sahasında zar zor yendi biz daha iyiyiz onlardan bence pivot sıkınıtsı cekiyolar kambala iyi gününde olmazsa fenerde dıs atıslara yöneliyo dıs atıslardaa girmezsee fark olur bu maclra yeterki kambalayı iyi savunalım
 
gs taraftarı mutlaka içerde olur.orası bizi ilgilendirir.takımımıza gelince

son haftalarda farkettiyseniz atılan sayı butun takıma dağılıyor.dixon ve

desean çift hanelilere ulaşıp diğerleri seyretmiyor.bu da git gide daha iyi

takım olduğumuzu gösteriyor.hem takım hemde kadro olarak bizim daha

iyi oldugumuz gercek.hakkımızda hayırlısı 8)
 
skorun dağılması iyi birşey bence halil üner malikle ve bütün takımla konuşup takımı organize etmiş durumda fenerbahçe maçını kazanırsak ve ikinci yarıda eski oyunumuzdan yüzde20 daha iyi oynarsak cimbomu ilk 4 ün içinde görüyorum ve tabi seneye bu kadroyu koruyup 3 4takviye yaptığımızda ilk 2 nin içindeyiz görüşündeyim
 
o feneri yenicez ve ligde 6. lığa yükselicez işallah
 
taraftarın gırmesını engelleyemezler. zaten ben maca fenerlı ve galatasaraylı ıs aradaslarımla gıdecektım. bırlıkte mac seyredecektık.
yıne aynı sekılde c.tesı abdı ıpekcıde olacagım. dunyanın hıc bır yerınde boyle bır uygulama yok. taraftar olmadan sporun tadı cıkarmı..
 
millet ben abdipekçiye gitcem her ne olursa olsun gerçi sadece ben deil bütün gs'liler gelcek bizi sokmazlarsa biz gireriz akatlara nasıl girdiysek ben nezamandır bu maçı bekiodum giricem oraya..


şimdi oraya kimler gelicek (herkesin gelmesini beklerim)
 
fenerbahçenin büyük kolej maçının bir kısmını fb tvden seyrettim.berbat oynadılar.mrsic geçen sezonki performansından çok uzak.kambala zaten efesdeki kambala olsaydı fenerde olmazdı.ayrıca 2 numarada çok büyük zaafları var.dixonı kilitleyecek bir oyuncuları olduğuna da inanmıyorum.kenar yönetim dışında bir dezavantajımız yok bence.
 
herkes hadley diyor ama tüm takım çok iyi yapıyor zaten sadece hadleyin omzunu bu yükü yüklersek yanlış yapmış oluruz
 

Üst