mustafa bu büyük galatasaray taraftarı seni yanıltacak..yarın ipekçi de en az 5 bin aslan olucak hiç şüphen olmasın..
Çoook özür dileyerek alıntı yapıyor ve selim arkadaşıma diyorum ki benim gibi tribünde 20 kişi olsa bugün çok daha farklı ve güzel yerde olurduk başımızdakilerde dahil (1999 ocak +1999 mayıs+2000 süleyman seba.... uzar gider)selim53' Alıntı:10000 tane senin dediğin taraftardan olsa ne yazar...adamakıllı bağıran 200 kişi susturur...iki tribünede ihtiyaç var...Bahtsizbedewi' Alıntı:Ya beyler bırakın adamlar yok çocukmuş kızmış eski tribün adamları yada eski tribünler kalmadı artık yani dünya değişiyor,tribünler değişiyor ,yani eskisi gibi kasmayın (+ülker maçındaki fb tribünleri güzeldi yani keşek bizdede çoğunluğu bayan ve kız olsada tribünler dolsa...) Bu arada biz tribünde sağlam olcaz rahat olun !
Cihad konusuna katılıyorum giderek yükseliyor performansı.Tequila' Alıntı:1. periodun son 2dksından maçın sonuna kdr
alan sawunmasına çözüm bulamadık bulmamız gerekiyodu bnce
özellikle Arda tam bi hayalkırıklığıydı fener maçında düzelir dedik
hiçbişi yapmadı oyunda kaldığı süre içinde
Cihad ı tbrk ediorum 2 maçtır çok güzel oynuo ama neden oturuo kenarda anlamıorum son dklarda Mert oynuycağına Cihad oynasa çok daha iyiydi
hakemler çok kötüydü ilk yarı 2. yarı düzeldiler biraz
nese sağlık olsun..