mustafa bu büyük galatasaray taraftarı seni yanıltacak..yarın ipekçi de en az 5 bin aslan olucak hiç şüphen olmasın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çoook özür dileyerek alıntı yapıyor ve selim arkadaşıma diyorum ki benim gibi tribünde 20 kişi olsa bugün çok daha farklı ve güzel yerde olurduk başımızdakilerde dahil (1999 ocak +1999 mayıs+2000 süleyman seba.... uzar gider)selim53' Alıntı:10000 tane senin dediğin taraftardan olsa ne yazar...adamakıllı bağıran 200 kişi susturur...iki tribünede ihtiyaç var...Bahtsizbedewi' Alıntı:Ya beyler bırakın adamlar yok çocukmuş kızmış eski tribün adamları yada eski tribünler kalmadı artık yani dünya değişiyor,tribünler değişiyor ,yani eskisi gibi kasmayın (+ülker maçındaki fb tribünleri güzeldi yani keşek bizdede çoğunluğu bayan ve kız olsada tribünler dolsa...) Bu arada biz tribünde sağlam olcaz rahat olun !
Cihad konusuna katılıyorum giderek yükseliyor performansı.Tequila' Alıntı:1. periodun son 2dksından maçın sonuna kdr
alan sawunmasına çözüm bulamadık bulmamız gerekiyodu bnce
özellikle Arda tam bi hayalkırıklığıydı fener maçında düzelir dedik
hiçbişi yapmadı oyunda kaldığı süre içinde
Cihad ı tbrk ediorum 2 maçtır çok güzel oynuo ama neden oturuo kenarda anlamıorum son dklarda Mert oynuycağına Cihad oynasa çok daha iyiydi
hakemler çok kötüydü ilk yarı 2. yarı düzeldiler biraz
nese sağlık olsun..