Fenerbahçe Ülker : 75 - Galatasaray Cafe Crown : 64

  • Konbuyu başlatan Necati
  • Başlangıç tarihi
kempes89' Alıntı:
Tribünlerin yarı yarıya oldugu bi maç olsa ne guzel olurdu

Guldurme beni ne olursun.
Tribunlerin yari yariya oldugu bi mac olma olasiliginin olmadigini KSK macinda 15 sayi ondeyken ve hatta rakip seyirci yokken atilma kabiliyeti olan BUYUUUK taraftarimiz yuzunden tahmin etmen gerekir.
Yani oyle bir ihtimal bile olsa bence en fazla 2 bucuk dakika dayanabilir bizim seyircimiz...

Maca gelince , bence Erman Kunter den beri olusan en iyi kadromuz, kadro dan onemlisi takim olarak oynuyoruz ve su an Fenerbahce daha takim olabilmis deil. Galibiyet benim icin surpriz olmayacaktir.
 
Evet sadece bir hafta kaldı bu büyük derbiyee ezeli rekabete ve takımları incelemek gerekirse şöle düsünüyorumm fenerbahce de sırf galatasaray macı oldugu icin gazla oynıcak cok oyuncu var bu kötü örnek gerekirse ibrahim,mrsic,ömer ama bunların en önemlisi mirsadın olmaması iyi bir avantaj bizim icin. Onlar da soloman ve rasimin durumları belli degil denilio eger oynarlarsa solomanı herkes bilio ama rasim de 3 numara da bizim acımızdan sorun yaratabilirr uzun boyu ve kollarıyla bence fenerbahceulkerin en buyuk handikamı kenar yönetimi aydın örs eski örs değil bana sorarsanız ve yetersiz kalıoo bize gelirsek fitchin oyuna olan konsantresi cok önemli olcakk cunku sert ve cok adamla savunacaktırr onu ve boş adamları görmesi sart ve murat tufan mithcell boş atışları atması şartt pota altın da da en korkktugum oyuncu oğuz ama aydın hoca onu cok az oynatıo umarım bu macta da öle yaparr pota altında mcgowenın gelişiyle cok da sorun yaşıcagımızı sanmıyorumm ve mac orta da umarım kazanırızz ve maca gitmeyi düsünüodum locadan ama sonra karar deiştirdimm taraftar cıkarılırsa filan die gerci pek sanmıorum öle bişey olcagını ama belli de olmazz
 
Niye bu kadar karamsar bi hava var anlamak mümkün değil.

Her ne kadar kağıt üzerinde güçlü olurlarsa olsunlar, biz onlardan daha iyi durumdayız şu anda.

Mirsad ile birlikte Solomon da oynamazsa, galibiyet şansımız çok daha artar.

Bu kadar karamsarlığa gerek olmasın, biz çok daha dinlenmiş çıkacağız onların karşısına. Yenme ihtimalimiz %50'den çok daha fazla.
 
Mirsad ve Solomon'un olmaması bizim için dezavantaj.İkisi de topu paylaşmaktan ziyade,istatistiğe oynayan,takımı da bozan adamlar.

Şu şekilde Oğuz,Semih ve Hakan'ı da oyuna katarak,topu da daha az hücum tercihiyle ama verimli kullanarak bizim için daha tehlikeli bir rakip haline gelebilirler.

Özellikle pota altında daha iyiler bizden şu durumda.

Kazanmamız çok zor diye düşünüyorum.Müthiş savunma yapmamız gerekiyor.
 
sovereign' Alıntı:
Mirsad ve Solomon'un olmaması bizim için dezavantaj.İkisi de topu paylaşmaktan ziyade,istatistiğe oynayan,takımı da bozan adamlar.

Şu şekilde Oğuz,Semih ve Hakan'ı da oyuna katarak,topu da daha az hücum tercihiyle ama verimli kullanarak bizim için daha tehlikeli bir rakip haline gelebilirler.

Özellikle pota altında daha iyiler bizden şu durumda.

Kazanmamız çok zor diye düşünüyorum.Müthiş savunma yapmamız gerekiyor.
abi nasıl dezavantaj oluyor ki mirsad takımını ateşleyebilecek tek oyuncu ayrıca galatasaray düşmanı ve kendi seyircileri önünde oynuyorlar tabi ki bu benim fikrim
 
Şöyle dezavantaj oluyor,bakınız şekil 1A Barcelona maçı...

Mirsad,takım oyunu nedir bilmeyen,çoğunlukla da kendi kafasına göre oynayan,pekçok zamanda takımına zarar veren bir adam.

Şimdi Aydın Örs'ün takımını daha etkili kullanma ve idare etme şansı mevcut.Bu açıdan dezavantaj bizim için...
 
gs feneri yani ülkeri yenicel ve bu sene şampiyon olucak buna inanıyorum ve inanmak istiyorum
 
dirk nowitski' Alıntı:
abi nasıl dezavantaj oluyor ki mirsad takımını ateşleyebilecek tek oyuncu ayrıca galatasaray düşmanı ve kendi seyircileri önünde oynuyorlar tabi ki bu benim fikrim
kesinlikle katılıyorm bu mac bizim lehimize seyirciyi umursamazsa oyuncularımız rahat bir galibiyet alırız......
 
bir kere guard pozisyonunda cok önemli sorunlari var. Mrsic disinda adam gibi guard yok. Hakan demirel cok acemi. solomon nun durumu belli degil oynasa da bencil oynuyla takima asiri zarar veriyor. 2 Numarada Ibrahimi kesinlikle Tufan savunmali. Isinmasina izin vermemeli. Pota altinda fenerin problemi belli. Kambala oynadigi zaman savunmada zayif kaliyorlar oguz ve semih oynadigi zaman bu sefer de hücum da pota altini kullanmayip dis suta yöneliyorlar. cemal ve fatih bence savunmada pota altini karartir. ama hücumda ciddi endiselerim var. Fatih ve cemal eger etkili olamaz ise mecburen dis atislara yönelmek zorundayiz. burda eger ficth yine rakibin gücünü bilmeden olmayacak yerde zorlarsa tepetaklak gidebiliriz. zira her bos döndügümüz hücum farkin gereksiz yere acilmasina neden olabilir buda o atmosferde genc takimimizi kötü etkiler. o yüzden fitch ciddi sekilde uyarilmali. iceri penetrelerde gereksiz yere zorlamak yerine murat,burak ve tufani da aramali zaman zaman. Allah yardimciz olsun diyorum. insallah iki spor dalinda alnimizin akiyla cikariz.
 
fener yeni bi 2-3 numara pozisyonunda abdli oyuncu almış diye duydum
ama bunlar bahane değil
fitch gününde olursa fatihle cemalda pota altını karartıp iyi savunma yaparlarsa
tufanla muratın 2-3 extra üçlüğü bize galibiyeti getirebilir ;)
 
admalar Fitch'i tutabilmek için 2005 NCAA savunma beşinden adam aldılar...bunlar gölgemizden bile korkuyorlar sadece göşteriş biz inanalım bunları çok rahat yeneriz.... :atki :atki :atki
 
Bana göre de bu maçı kazanmamız hayal değil.Teteneklerimizin bilincide gerekli savunma ve hücum dikkati ile oynarsak kazanırız...
Guardlar da bence biz daha üstünüz...Solomon her ne kadar şu ana kadar ligimizin asist kralı olsa da maçı getirip sonralar da batırıyo...Mitchell yavaş yavaş kendini bulmaya başladı.İçeri iyi toplar indiriyo ve takımı iyi yönetiyo.Bana göre eski ve yeni nesil olmak üzere sahada iki şutör olacak.Biri Murat Kaya diğeri İbrahim Kutluay.İbrahim basket hayatının son dönemlerine geliyo.Bizim de Fener'in de birer iyi savunmacıları var.Onlarda Ömer bizde Tufan...İşte burada bizim bu eşitlikte üstünlüğümüzü sağlayan oyuncu Gerald Fitch...Maçın sıkıştığı anlarda oyunu açacak, kilit adam.Tabi buı yüzden her topu o kullancak anlamına gelmiyo...
Pota altında da biz üstünüz diye düşünüyorum.Kambala oynadığı zaman bol bol yardımlarda boş kalan adamı buluruz.Bu da bize sayı getirir.Diğer türlü Semih-Clark-Oguz dan ikisi oynadığında bu sefer de onlar hücum da sorun yaşar.Biz pota altını Fatih ve Cemal karartırız.Burak lada rakibi dıştan vururuz...
Kısacası bu maçı kazanacak gücümüz var...
 
Beyler oğuzu hafife atmayınn bana sorarsanız gelecegin yıldızı bu adam bugun de görüldü hucum da da cok etkili kambalayı tercih ederim oguza ...
 
bizde fitch varsa onlarda da mrsic var yani. adam isininca bir milimetre bosluk afetmiyor. bugün casa onu cok laubali savundu. bir saniye bile göz actirmamaliyiz ona. Barcelona mesela muazzam savundu adami. adam birakin sut cekmeyi cogu zaman gözünü potaya ceviremedi. yinede 19 sayi atti. bugün de maci aldir götürdü. cok dikkatli olmaliyiz.
 
Arkadaşlar bugun Ted kolej-fb maçına gittim.

Fb kesinlikle abartılacak bir takım değil. Skor da zaten suni bir skor. Kesinlikle maçın hakkı o değildi, son periyotta Green'in yaptığı bencillikler ile dağıldı Ted.

Bir kere adamlar kesinlikle dış şut bazlı. İstatistiklere bakacağım tekrar ama kesinlikle denedikleri dış şut sayısı, ikilik sayısından fazla. Topu çok fazla dolaştırıp boş adam arıyorlar, bunu iyi de yapıyorlar fakat sokamadıkları zaman da komaya giriyorlar. Kaldı ki ilk 3 periyot boyunca fark en fazla 2 sayıydı.

Kambala hayatının en kötü günündeydi. İki tane blok yedi ve hiç etkili olamadı. Onun yerine oynayan Oğuz ise harika oynadı. Bence iyi gününde olan bir Fatih hem Oğuz'u hem de Kambala'yı yer bitirir.

Ömer Onan çok çabuk sinirleniyor. En ufak faulde bile itiraz ediyor. Biraz üstüne oynarsak savunmalarını çökertebiliriz diye düşünüyorum.

Oynadıkları oyun gerçekten çok çirkin. Güzel maç olacağını tahmin etmiştim, fakat son periyotun ortalarında çıktım. Olan verdiğim 10 ytl'ye oldu :)

Diyorum ki, biz şu anki oyunumuzla fb'yi geçeriz. Yeter ki savunmamız ve Fitch gününde olsun. Sert savunmaya kesinlikle hucum edemiyorlar. İlk periyottaki sert kolej savunması karşısında 16'da kaldılar ve 10 farkla bitti ilk periyot. Oğuz'un ekstra oyunu ile Hansen'a faul aldıramasalardı Ted bitirirdi onları.

Kendimizi ne kadar aksi bi skora hazırlayalım desek de, bence bir o kadar da galibiyete hazırlıklı olalım derim. Hiç sürpriz olmaz çünkü.
 
canbulubay' Alıntı:
karşı portatiflerden her türlü küfürü ederler... elle taciz ederler...bir sürü yabancı madde atarlar... topluca dakikalarca küfür ederler...kimse kıllarına dokunamazlar...biz de ikinci maçta 2. periyodu göremeyiz...

arkadaşı kutluyorum,nedense biz hemen atılıoruz sonra böle seyircimi olur adamları koruoular hala anlayamadılar.
 
bizim seyirci alınıcakmı daha belli diğil galiba,bence bu sfer alınmasın daha ksk maçındaki olylardan dolayı zaten üstümüzde bi huzursuzluk var.alınsak gene gidicem ama gene atılcaz biliorum .biz çıkartılcaz kesin.ama alınırsa gidicem tabiki.
 

Üst