bu maçı alacaz inşallah
kempes89' Alıntı:Tribünlerin yarı yarıya oldugu bi maç olsa ne guzel olurdu
abi nasıl dezavantaj oluyor ki mirsad takımını ateşleyebilecek tek oyuncu ayrıca galatasaray düşmanı ve kendi seyircileri önünde oynuyorlar tabi ki bu benim fikrimsovereign' Alıntı:Mirsad ve Solomon'un olmaması bizim için dezavantaj.İkisi de topu paylaşmaktan ziyade,istatistiğe oynayan,takımı da bozan adamlar.
Şu şekilde Oğuz,Semih ve Hakan'ı da oyuna katarak,topu da daha az hücum tercihiyle ama verimli kullanarak bizim için daha tehlikeli bir rakip haline gelebilirler.
Özellikle pota altında daha iyiler bizden şu durumda.
Kazanmamız çok zor diye düşünüyorum.Müthiş savunma yapmamız gerekiyor.
kesinlikle katılıyorm bu mac bizim lehimize seyirciyi umursamazsa oyuncularımız rahat bir galibiyet alırız......dirk nowitski' Alıntı:abi nasıl dezavantaj oluyor ki mirsad takımını ateşleyebilecek tek oyuncu ayrıca galatasaray düşmanı ve kendi seyircileri önünde oynuyorlar tabi ki bu benim fikrim
canbulubay' Alıntı:karşı portatiflerden her türlü küfürü ederler... elle taciz ederler...bir sürü yabancı madde atarlar... topluca dakikalarca küfür ederler...kimse kıllarına dokunamazlar...biz de ikinci maçta 2. periyodu göremeyiz...