dawkins' Alıntı:Fenerbahce'de Solomon ve Rasim bildigim kadariyla yine oynamayacaklar, Mirsad zaten yok.
Rasim yok mu?
Hafta sonu Fener'i kolejin ipinden alan adamlardan biriydi. Olmaması iyi olur.
Maçın sonucu çok da önemli değil. umarım kazanırız. Fener pota altı savunması zayıf. o yüzden sürekli içerden zorlayarak Kafa kafaya götürebiliriz. Ama malum ibrahim ve Mrsic gibi ayıların ne yapacağı belli olmaz.
Mirsat eksikliği bence Fener'in avantajına olacak çünkü oğuz ve semih daha fazla süre alacaklar ve bu oyuncular savunma olarak Mirsattan daha iyi durumdalar.
Fitch eğer oynarsa Ömer'le eşleşecek. İlginç bir mücadele olur. Ben Murat Hoca'nın yerinde olsam Mrsic'i Fitch ile savunurum.
Fener'in kısa rotasyondan ziyade uzun rotasyonunda bize karşı üstünlüğü olduğunu düşünüyorum. Sırtı dönük oynayabilen Kambala ve Oğuz gibi oyuncuları var. Fatih eğer blokları ile pota altını kapatabilirse macı kazanmamamız için hiçbir neden kalmaz. Ama Fatih erken faul alırsa Kambala ile mücadele edebilecek kimse kalmaz. Pota altından bizi dümdüz edebilirler. Kambala'nın birebir tutlabilmesi çok önemli. Çünkü yardım getirilmek zorunda kalınırsa ömer, mrsic ya da ibo boş kalacak.
Kolej macinda Hansen faul problemine girince kolejin kısaları pota altına yardıma geldiler ve mrsic coştu. O yüzden kısaların yardımı olmadan pota altını kapatmak maçın bizim savunmamız açısından temel hedef olmalı.