Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown(2-0)

forumdaki genel mutabakat takımın iyi oynadığı çok küçük nüanslarla maçın kaybedildiği yönünde.aynı fikirdeyim,peki neydi o "küçük ama aslında büyük" nüanslar?

Her takım oyunkurucusu kadar konuşur diye bi laf vardır ve büyük oranda da doğrudur. Ülker şirketinin son derece hakkaniyetsiz sponsor politikası sonucu önceki yıllarda da oluşan bütçe farkı daha da çoğalmıştır ve rakibimiz,ülkerin bütün yerli yıldızlarını almakla kalmamış,avrupanın en ii oyunkurucularından birini getirmiştir. Maçta çok ön planda görünmese de takımını çok ii organize etti ve her yönden katkı yaptı. Bizim oyunkurucumuz ise yeni mezun olmuş,abd den ilk kez ayrılmış,çok yetenekli ama çaylak bi oyuncu. Kaldı ki
Sadece oyunkurucu pozisyonunda değil,kadro olarak da eurolig amaçlı kurulmuş(ama fb gelenekleri gereği avrupada nal toplamış) bi takımla mücadele ediyoruz.

Ha eleyemez miyiz,çok zor ama imkansız değil,nitekim de maçı kazanma noktasına getirmiştik Denham’ın basketiyle 60-56 olunca hemen mola aldılar ve son bölümde tecrübe farkıyla ve hakem yardımıyla maçı çevirdiler. O bölümde Fitch neden kenardaydı denebilir ama o sırada takım ii savunma yapıyordu ve M.Özyer haklı olarak müdahale etmek istemedi fakat yardımcı skorerler tufan,mitchell ve graves katkı yapamayınca hücumda tıkanıp ivmeyi kaybedince maçta elimizden kaçıp gitti.

Fitch konusunda biraz hayalkırıklığına uğradım..tamam elinden geleni yaptı ama daha fazlasını da yapabilirdi. Onu kullanma konusunda da sıkıntılar yaşadığımızı düşünüyorum ve bu noktada koç umuzu eleştiriyorum. Hemen hemen her pozisyonda topu verip birebir oynamasını ve 3 kişiden kurtulup sayı atmasını bekliyoruz. Halbuki top Fitch deyken spaceingi doğru yapabilsek çok rahat şutlar bulabiliriz.

Her şeye rağmen benim en memnun eden şey yaptığımız savunmaydı. Fb5 gibi kapasiteli bi takımı 76 da tuttuk,kaldı ki 3-4 tane klasik fb5 balıyla salladıkları topların kornayla birlikte girmesini de unutmamak lazım.

Ayrıcada ıra clark denen dengesizin ii gününde oluşu ve alan sav yaptığımız dk larda attığı üçlükler dağılmalarını önledi ve bence maçın en kritik sayılarını attı.
Şimdi işimiz iyice zorlaştı ama hiçbişey bitmiş değil..2 maç kendi sahamızda..muhteşem taraftarımızla 2-2 ye getirebilirsek son maçta onlar çok baskı altında ve stresli olacaktır ve ben inanıyorum ki oraya getirdiğimiz seriyi onlara bırakmayız.

Ama buna benden çok takımın inanması lazım..umarım beyinlerinde henüz pes etmemişlerdir.
 
cuma günü ahmet cömertte hep birlikte fenerbahceye kına gecesı yapacağız asıl düğün ise cumartesi günü ALİ SAMİ YENDE


ALLAHIN ıznıyle ıkı macıda alıcaz
 
Oğuzcan Akgöl' Alıntı:
cuma günü ahmet cömertte hep birlikte fenerbahceye kına gecesı yapacağız asıl düğün ise cumartesi günü ALİ SAMİ YENDE


ALLAHIN ıznıyle ıkı macıda alıcaz
tek isteğim bu yönde zaten tek düşündüğüm şeyde bu.
allahım ne güzel bi hafta sonu
 

Üst