Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown(2-0)

ntv'mi fbtv'mi????? yazıklar olsun dün akşam fb.gs basket maçınıizlerken spikeriniz ve yorumcunuz patronunuz gibi fb forması giymişti ve tiksindirdiniz bizi ama GS... 3-5 fb yalakası tröst ve onların yalaka yorumcularıyla yıkılmaz..
--------------------------------------------------------------------------
Dün akşamki maçı izleyen herkes lütfen ntv'ye tepki koysun ben bu msj'ı yazdım ve yolladım!!!!!
------------------------------------------------------------------
Maça gelince öncelikle Takımımızı tebrik ediyorum ve Murat hocaya artık daha fazla inanıyorum doğru yoldayız ve seneye şampiyonluğa oynayan bir takım olacağız doğru hamleler devam edrse!!!
Tufan,Mitchell,Graves,Brovn bende hayal kırıklığı yarattı...
Murat kaya'dan mutlaka yararlanmak zorundayız böyle maçlarda çünkü şutu en iyi oyuncumuz o!!!
tufan ve mitchell kilitlendiğinde murat kaya eminim çözerdi bu işi.
Yabancılarımızdan fitch dışındakiler bence gitmeli eğerki bir üst seviyeye çıkmak istiyorsak....
Graves pota altında ezildi;ne hucumda etkili olabildi nede defansta aslolan zor maçlarda katkı yapmasıydı yeterli olamadı.
Mitchell bir fener maçında daha uyudu ve gezindi sahada en çok sevdiğim yabancımız olmasına rağmen gönderilmeli diye düşünüyorum....
Fitch ise tek kelimeyle her şeyi yaptı eğer takımımız biraz ona ayak uydurabilseydi farklı kazanırdık maçı ama malesef bizim takımda bir ibo ve mirsad yoktu(kişilikleri ile değil oyunlarıyla) malesef!!!
seneye kesinlkle hocamız ne yapıp edip onu takımda tutmalı bizi farklı yapan oydu bu sene.
Murat hocamız son 6dk 4 sayı öndeyken fitch'i kenarda unutması hataydı bence ama takımı çok iyi yönetti kendisini tebrik ediyorum.
 
Murat Özyer: “Karakterimizi Sahaya Koyma Zamanı”

Galatasaray Cafe Crown Coach’u Murat Özyer, Beko Basketbol Ligi playoff yarı finalinde 76-70 kaybettiğimiz Fenerbahçe Ülker maçını değerlendirdi.

Kazanmamız gereken bu maçta iyi mücadele ettiğimizi belirten Özyer, bitime doğru detaylarda yapılan bazı hatalar nedeniyle mağlup olduğumuzu söyledi.

Daha tecrübeli olan rakibimizin maçın sonuna doğru daha az hata yaptığından söz eden Murat Özyer, “Finale çıkmak için 3 maç kazanmamız gerekiyordu. Değişen bir şey yok. Fenerbahçe Ülker’e bir avantaj verdik. Ama önümüzdeki iki maçı Ahmet Cömert’te oynayacağız” dedi.

Playoff maçlarını tek tek düşünmek gerektiğinin altını çizen Murat Özyer, sözlerini şöyle noktaladı: “Şimdi oyuncularımızın ve benim, karakterimizi koyma zamanı. Cuma günü bu karakteri sahaya koymamız gerekiyor. Hem mücadele etmemiz, hem de kafamızı çok iyi kullanmamız gerekiyor.”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hep mi biz efendi takılıcaz ya aynı sartlarda macı fb kaybetmiş olsa şimdi hakemlerden girmiş taraftardan çıkmış her türlü açıklamayı yapmışlardı..

hatayı kendimizde arıyo olmamız en büyük artımız bana göre. pek umudum yok açıkçası ama bu sezonu bi fb galibiyetiyle kapatmayı çok istiyorum..
 
GALATASARAY ımızı dün akşamki onurlu mücadeleinden dolayı kutluyorum.Ama böyle hakemlerle bizim f5 i yenmemiz zor.Solomon hakemin gözü önünde elini michell in gözüne sokuyor (Kasıtlı olarak) sonucunda topla yürüme veriliyor.peşine can havli ile yapılan bir yanlış hareket ve teknik faul.3. periyot da pota altıda Fatih in semihe yapığı güzel blok faul ile kesiliyor.Mrsiç in Mithat a yaptığı hücum fauller ne hikmetse görülmüyor.Tribünlerden Tufan a maç boyunca edilen küfürler ve belki de arkadaşlar gözden kaçan bir hareketi var ibrahim in 4. periyotta 3 lük atıyor ve bizim benc imize dönüm saygısızca ve iğrenç bir hareket yapıyor.Bunların cezası bence f5lilere varilmeli.İbrahime bence bir ders verilmeli.Benim önerim manken olan karışının bikinili bir fotosuna fotomondaj yaparak çıplak bir hale getirip tribünlere asalım.Hareket nasıl yapılır öğrensin o zaman.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
ntv'mi fbtv'mi????? yazıklar olsun dün akşam fb.gs basket maçınıizlerken spikeriniz ve yorumcunuz patronunuz gibi fb forması giymişti ve tiksindirdiniz bizi ama GS... 3-5 fb yalakası tröst ve onların yalaka yorumcularıyla yıkılmaz..
--------------------------------------------------------------------------
Dün akşamki maçı izleyen herkes lütfen ntv'ye tepki koysun ben bu msj'ı yazdım ve yolladım!!!!!

------------------------------------------------------------------

ben aşağı yukarı bu tipte bir mesajı onlara maç oynanmadan önce gönderdim yanılmıyorsam cumartesiydi bu yiğiter uluğ denilen şahsiyeti vermeyin diye bizim maçlara,kasıtlı yapıyorlar bunu Murat Muratanoğlu'da fenerli ama adam ortada maç anlatıyor Kaan Kural'ıda galatasaraylı diye vermiyorlar herhalde maçlara.Arkadaşlar bu adamı Ahmet Cömertte görürseniz tepkinizi koyun arada kaynamasın bu yaptıkları şerefsizlikler
 
Biz seviyemizi koruyalım ahlaksızları ahlaksızlığı ile baş başa bırakalım. Küfür etmek bence acizliğin en dip noktası özellikle sporda...Ben maç heyecanından Yiğiter Uluğ'un ve maçı anlatan şahısın taraflı yorum yaptığını pek anlayamadım eğer yapmışlarsa onları da ahlaksızlığıyla baş başa bırakın hatta muhattabı bile olmayın bence... Bizim mücadelemiz onlarla değil ki!.Maça gelince bence çok iyi mücadele gösterdik.Maçı almamız şaşırtıcı olmazdı.Bu mücadeleyi sahamızda oynayacağımız ilk maçta gösterirsek bir maç daha oynamaya hak kazanırız diye düşünüyorum.Maç günü salonun dolacağından şüphem yok
Hakemlere gelince iyi bir maç yönetemediler.Mitchell'ın pozisyonunu sezememeleri çok ilginç o pozisyondan sonra adam sanki topa zevkle vurdu;canı acıdıgından vurdu solomon kasti biçimde parmagını adamın gözüne soktu bizim lehimize faul verilmesi gerekirken mitchell'ın topa vurmasından dolayı 2 serbest atış ve ardından top yine onlardaydı haliyle...
Gerçekten yazık oldu,umarım Ahmet Cömertte oynayacağımız maçları kazanırız...
 
En çok FİTCH olmak üzere oyuncularımız gerçekten çaba gösterdi ama bu çaba bana göre yeterli değildi...Dün kesinlikle ordan maçı çıkarmalıydık işimizi daha zora sokduk fakat oyuncularımız fark bir ara 13 e kadar çıkmıştı 54-41 gibi ama yinede 56-54 öne geçmiştik 15 sayılık seri yakalamıştık bu da oyuncularımızın büyük gayreti çabasının göstergesidir...ama gerçekten pek inanmıyorum yeterli çaba gösterdiğimize gösterdik ama yeterli değil fakat ahmet cömertte çok harika maç çıkarabiliriz ben buna inanıyorum...!

Gelelim ÇAKAL fb taraftarına,spikere,hakemlere yaptıkları resmen rezillik terbiyesizlik ŞEREFSİZLİK...!dün yenilmemizin en büyük sebebi hakemdi diye düşünüyorum..fb taraftarının tufana küfretmesi , fitch'e el hareketleri yapmalarına ne demeli?

Ama AHMET CÖMERTTE biz bunların hiç birini yapmamalıyız onlara gerçek taraftar olduğumuzu göstermeliyiz iboya ve mirsada karşı moral bozucu yapmalıyız fakat küfüre kaçmamak şartıyla zaten söylemeye bile gerek yok GS taraftarı bunların hiçbirini yapmayacak kadar büyük taraftar!tek istediğim ahmet cömertte oynadığımız iki maçı alıp apdi ipekçidede fb yi kendi sahalarında taraftarları önünde devirip onlara BÜYÜK olduğumuzu gösterelim...

Yinede oyuncuları ve Murat hocayı gayretlerinden dolayı kutlarım!

3-2 İÇİN ALLAH AŞKINA :atki
 
pota arkasinda demet akalin posteri fikri güzel bence :claps bence Brown'a verilen süreler özellikle sayi ihtiyaci duydugumuz zamanlarda Murat Kaya'ya verilmeli. Brown sut atmasini bilmiyor ve israrla deniyor. bu is böyle gitmez.
 
öncelikle çok ii oynayıp hakem şerefsizlikleriyle yenildiimizi belirteyim fakat sadece hakem yüzünden diil;Denham Brown ın biz 4 sayı gerideyken ve 2,5 dakka warken daha 24 saniyenin dolmasına çok uzun süre warken salladıı üçlüğün girmeyip dönen hücümda 3 sayı yememiz bnce çok önemlidi.Ayrıca Tufanı tebrik ederim,en çok yapmak istediim şeyi yaptı saolsun.Yorumculara gelince Kaan Kural ile Murat Kosova anlatsa maçı çok güzel olur 2 objektif yorumcu olarak.Herkese saygılar
 
bence bu maç gösterdi ki bizim rakibimiz bir tane değil. turu geçmemiz de çok zor. ama önemli olan bu değil, önemli olan dünkü gibi çıkıp onurluca mücadele vermemiz. ülker gibi kazanmaktansa kaybetmeyi tercih ederim. o ibrahim kutluay pezosuna da lütfen ahmet cömertte tepkinizi verin. üçlük attıktan sonra yaptığı hareketler beni (ve büyük ihtimal hepinizi) çileden çıkardı. hatta babamın evde olduğunu unutup adama sövmeye başlamıştım ki tam, babamdan azar da yedim. serbest atış atarken pota arkasından demet şenerin posterlerini gösterebilirsiniz mesela
 
demet akalin ;) bence en basta solomon üstüne oynmaliyiz. sinirlenince basketbol oynayamiyor. el kol hareketleri filan iyi olur. onun disinda oyuncularimiz ayni mücadeleyi sergilesinler biz bu maci aliriz.
 
Fatih Hısım' Alıntı:
demet akalin ;) bence en basta solomon üstüne oynmaliyiz. sinirlenince basketbol oynayamiyor. el kol hareketleri filan iyi olur. onun disinda oyuncularimiz ayni mücadeleyi sergilesinler biz bu maci aliriz.
Demet Akalın değil Demet Şener in kini demiştyim ben arkadaşlar.Yani karısı olan Demet.
 
demet fikri cok gzl ins uygulanir ama su semih serefsizine isliklamaliyiz surekli simac attiginda hep bagirdi cagirdi sanki bisey giriyormus gibi gercekten sinirimizi cok bozdu
 
Rakibimizde Demet adlı bir erkek basketbolcu var da ben mi bilmiyorum ! Play off serisindeki Fener ile oynanan veya oynanacak maçlar hakkında yorum yapalım, kişilerin özel hayatı ile ilgili değil.
 
Alacağımızı maçı küçücük hatalar yüzünden kaybettik.Ira da oynıcak maçı buldu.İbo gaz oldu her attığını soktu,şov yaptı.Hep bu küçük hatalar yüzünden kaybediyoruz maçları.Hakemler kötüydü.Fazla konuşmak istemiyorum onları.

Biz de Fitch'i çok beğendim.Yüreği ile oynadı.Tam bir lider gibiydi.Konuştu yeri geldi kızdı.Takımı motive etti.Fitch güvenimi kazandı.Seneye kalsın dedim hep gene diyorum.Fitch büyük oyuncu.

Seri 2-0 oldu.Seri alamazsak ki büyük ihtimalle alamıcaz gene sahada savaşalım,yüeğimizi koyalım.Bize bu sene için yeterli. (bence)
 
Bu sene gayet memnunum takimdan,finale çikamasakda şu son maç(lari) iyi oynayalim.
Yeni yapilanmanin ilk senesi bu ve gayette başariliydi!
Ama yine umutluyum,durumu 2-2'ye getirebiliriz!
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Biz de Fitch'i çok beğendim.Yüreği ile oynadı.Tam bir lider gibiydi.Konuştu yeri geldi kızdı.Takımı motive etti.Fitch güvenimi kazandı.Seneye kalsın dedim hep gene diyorum.Fitch büyük oyuncu
Gökçe bunu hep dedik ama bizim içimizdende antifitchçiler çıktı yok çok top kullanıyor kaybediyor vs diye.neyse en iyi cevabı verdiğine inanıyorum Fitch'in böyle düşünenlere.
Bencede aynı yürekle oyniyalım alkışı hak edecek bizi orada susturmicak bir oyun oyniyalım hem takımımız yücelsin hemde o unutulmaz bjk maçındaki gibi taraftarımız
 
arkadaşlar belki hiç biriniz bana inanımıcaksınız ama ben bu oyundan sonra turu geçme şansımızın ortada olduğunu görüyorum.
Eğer biz ahmet cömert te de abdi ipekçideki gibi oynarsak seyirce desteğiyle 2 maçı yener ve seriyi 2-2 yaparız.
Son maçtada bn feneri seyirci desteğiyle bir adım önde görüyorum ama yinede orda da finali zorlarız gibime geliyo.Ama tabiki şunu da unutmamak lazımdır ki hakemlerinde adil maç yönetmeleri gerekiyor...
 
Birşey sölicem çok tartışılacak gene.

Kısa ve net söylüyorum.

Biz Abdi İpekçide oynasak maçları çok daha iyi oynarız. (Bu dediğim seyirci desteği ile alakalı değil)
 

Üst