Fenerbahçe Ülker Maçı Biletleri

Fenerbahçe Ülker maçını çarşamba günü oynamak bana göre sorun yaratacak bir durum değil. TBF´nin son yıllardaki alıştığımız davranışı. Neticede ilk yarıda Sinan Erdem´deki maç da hafta içi (30 Aralık 2011 Cuma) oynanmıştı. Sorun karşılaşmanın saati.

Hafta içi oynanan bir karşılaşmanın saati 20:30´dan önce olmamalı. Derbi saat 19´da da başlasa o salon dolar ama trafik sorunu nedeniyle salonun tam kapasiteye ulaşması, taraftarın maça odaklanması bir devreyi alır götürür.

Neyse, biz şimdi en iyisi bunları bir kenara bırakıp konunun erken açılış amacına dönelim; biletlerin maça gitmek isteyenlere gişe fiyatı üzerinden ulaşmasını sağlamak. Şimdiden uyaralım; forumda karaborsa girişiminde bulunanlar -alenen ya da özel mesaj yoluyla- foruma veda eder!

Ben Onur Salim'e alırım dedim, tabii ki en fazla bilet parasını alacağım, ki bir iki bilet parası önemli değil almam bile. Sınır kaçsa o kadar bilet almayı düşünüyorum hatta, sıkıntı yaşayacak arkadaşlar için.

4 bilet aldım. 2 tanesi Onur Salim ve arkadaşına. Daha alma imkanımız var mı alayım mı?

Edit : 4 bilet daha aldım, 8 biletin hepsi de 107'den yan yana.. 2 tane Onur Salim'e söz verdiklerim dışında maç gününe yakın, yetişemeyenlere vereceğim sadece diğerlerini. Herkes almaya çalışsın önce..

dikkatimi çeken birşey var.. biletlerimi 203'den alabilmek adına sabahtan beri laptopu yanımda tasıdım.. saat 10 dan sonrada sürekli kontrol ettim belki erken satışa çıkarırlar diye ama netten saat tam 11'de satış açıldı.. ve açılır açılmaz baktım 202 203 204 no.lu bloklar ya satışa çıkmamış yada bitmiş.. şimdi burdan yazan arkadaşlara baktığımda saat 9 civarında bilet alanlara rastlıyorum.. bu gerçekmi 9 da nasıl aldınız.. yada bana bu durumu izah edecek biri varmı?

4 bilet aldım. 2 tanesi Onur Salim ve arkadaşına. Daha alma imkanımız var mı alayım mı?

Edit : 4 bilet daha aldım, 8 biletin hepsi de 107'den yan yana.. 2 tane Onur Salim'e söz verdiklerim dışında maç gününe yakın, yetişemeyenlere vereceğim sadece diğerlerini. Herkes almaya çalışsın önce..

Aynı üyelik ve kredi kartıyla bi 4 tane daha veriyo mu? Ben hiç denemedim şimdiye kadar...

son biletler.. sadece pota arkalarının üst kısımları kaldı.. bu saatte bilet kalması bile mucize.. koşun alın :) favorim ve herzaman izlediğim yer olan 203 satışa çıkmamış.. sanırım sponsor veya eş dosta gidecek.. ilk kez 105 den izleyecem bakalım orası nasılmış..

Aynı üyelik ve kredi kartıyla bi 4 tane daha veriyo mu? Ben hiç denemedim şimdiye kadar...

Valla vermez sanıyordum ama verdi. 8 biletin biri bana, dördü söz verdiklerime. Kalan üç taneyi de arkadaşım gelirse onlara, olmazsa ihtiyacı olanlara satacağım.

son biletler.. sadece pota arkalarının üst kısımları kaldı.. bu saatte bilet kalması bile mucize.. koşun alın :) favorim ve herzaman izlediğim yer olan 203 satışa çıkmamış.. sanırım sponsor veya eş dosta gidecek.. ilk kez 105 den izleyecem bakalım orası nasılmış..

Aynen ya, Beşiktaş maçını da 203'den izlemiştim, 11 olur olmaz girmeme rağmen alamadım bilet..105'den bile alamadım, 107'den almak zorunda kaldım. 107'den izlemek nasıl olur acaba...

Valla vermez sanıyordum ama verdi. 8 biletin biri bana, dördü söz verdiklerime. Kalan üç taneyi de arkadaşım gelirse onlara, olmazsa ihtiyacı olanlara satacağım.

Aynen ya, Beşiktaş maçını da 203'den izlemiştim, 11 olur olmaz girmeme rağmen alamadım bilet..105'den bile alamadım, 107'den almak zorunda kaldım. 107'den izlemek nasıl olur acaba...

kardeşim az once 202 ve 203 ü saldılar satışa.. resmen üçkağıtçılık yaptılar..

Son 9 blok kalmış. Sabah 203 satışta yok diye ben de 105 den almıştım bileti. Sonradan satışa açmışlar blok'u. Yapılana bir şey derdim de neyse. Bugün içinde tüm biletle tükenmiş olacak. Sahada ki atmosfer muhteşem olacak. Tv'den izleyecek olanlar ses ayarlarını şimdiden düzeltsin. :)

Öncelikle Sarper abiye ayroıca teşekkür ederim maçıda yanyana izlemek isterim abi :) bir aydır maçlara gidemiyorum artık alınan yere mi oturuluyor arkadşlar mesela ben genelde 201de oturuyordum sorun olmaz değil mi ?

Öncelikle Sarper abiye ayroıca teşekkür ederim maçıda yanyana izlemek isterim abi :) bir aydır maçlara gidemiyorum artık alınan yere mi oturuluyor arkadşlar mesela ben genelde 201de oturuyordum sorun olmaz değil mi ?

Genelde bilette yazan bloklara oturulmuyor. Daha doğrusu salona girince kimse biletine bakmıyor. Erken geldiğin takdirde istediğin blok boşsa eğer oturabilirsin. Sorun çıkacağını sanmıyorum.

Macın 19.30 da olmasının tek bir sebebi var: aynı gün 20.30 da fb-Kayseri tr kupası macı var. Tr Kupası'nın yayıncı Kurulusu ile basketin farklı olduğu için, sayın ligtv yetkilileri macı olabildiğince erken oynatıyor ki daha çok izlensin fb taraftarları tarafından. Yani bir rezalet daha... Tbf bu zihniyetle hiç bir zaman gelişmez, gelişmedi gelişmeyecek de.

Biletimizi aldık maç saatini bekliyoruz.Ayrıca bu saatten sonra maçın saatinin 20.00 lara çekilmesinin ihtimali var mı?