Fenerbahçe Ülker Maçı Biletleri

Biletimizi aldık maç saatini bekliyoruz.Ayrıca bu saatten sonra maçın saatinin 20.00 lara çekilmesinin ihtimali var mı?

İhtimal var da, ne federasyon adam gibi federasyon, ne de bizim yöneticiler adam gibi yönetici. Sorun o. İşten çıkıp koştur koştur derbiye geleceğiz, insanda bir derbi heyecanı yaşatmaya bile imkan vermiyorlar.

Geçen sene final serisi 6. maçının biletleri 50 dakikada bitmişti. Çarşamba günkü maçın biletlerinin 1 günde tükenmesi beni tatmin etmedi açıkçası :)

Telekom maçından önce ne bu heyecan biletlerin çıkacağından hiç haberim yoktu :(( Arkadaşlar fazladan bilet alan varsa talibim, karaborsaya kalmak istemiyorum.

Okuldaki sınavlar yüzünden bilet alamadım biletlerin çıktığı gün bugünde okuldayken bitmişti. Anlayacağınız bilet alamadım ve elinde fazla veya satılık bilet olan varsa talibim, özelden mesaj atabilirsiniz görüşmek için.

Biletler satışa çıkıyor ve 2 saatte tükeniyor ... Ey basketbol federasyonu senin liginde bu kadar mükemmel seyirciye sahip olan 2. bir takımın yokken lig boyunca şu takımı cumartesi yada pazar günü sabah kahvaltılarında maç oynatmaya zorlayan ZORBA insanlar olmak ne kadar keyif veriyor size aceba!!!

Arkadaşlar ben maçta olamayacağım sizden bir ricam olacak şu cska maçındaki gibi mükemmel bi atmasfor ve harika bi animasyon yada benzeri bir görsel show istiyorum maçtan 3-5 dakika önce bunuda yapacağınıza eminim tv başında bunu izlerken gurur duyacak tüyleri diken diken olacak milyonlarca galatasaray taraftarından sadeece bir tanesi olacağım naçizane bu isteğimi yerine getirecek ASLANLARA şimdiden teşekkürü bir borç bilirim...

Abi ertyesi gün ilk vizesinden 30 aldığım mat106 dersini,n ikinci sınavı var am canın saolsun aslanım biz bir 30 daha alalım sen şu FB yi göm :)

şu çarşambayı nasıl iple çekiyorum.. ilk maçıda sinan erdemde izlemiştim o fenerin bedava galibiyeti nekadar içimi acıtmıştı.. inşallah rövanşda fazlasıyla sevinirim..

Elimde fazladan 1 Adet bilet var. Almak isteyen renktaş varsa yardımcı olabilirim. Bilet üzerinde yazan fiyat neyse o miktar karşılığında elbette. Maça kadar bileti benden alması gerek çünkü ben iş çıkışı ancak yetişebileceğim. Forum İstanbul Bayrampaşa'da bileti verebilirim kendisine.

İlgilenen arkadaş özel mesaj atsın irtibata geçelim.

Bilginize.

Elimde fazladan 1 Adet bilet var. Almak isteyen renktaş varsa yardımcı olabilirim. Bilet üzerinde yazan fiyat neyse o miktar karşılığında elbette. Maça kadar bileti benden alması gerek çünkü ben iş çıkışı ancak yetişebileceğim. Forum İstanbul Bayrampaşa'da bileti verebilirim kendisine.

İlgilenen arkadaş özel mesaj atsın irtibata geçelim.

Bilginize.

Tugay abi, bilet için özel mesaj attım ama gönderilen kutusunda görülmüyor, hatta bu yüzden iki mesaj attım olmadı diye, hala görülmüyor. Gitmedi sanırım mesajlar. Eğer hala satılmadıysa biletler, talibim.
Şimdiden teşekkürler.

Onur Salim'in özel bir sebepten dolayı maça gelemeyecek olmasıyla iki bilet daha boşa çıktı. Maç için bilet arayanlar bana haber verebilir.