• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fenerbahçe Ülker Maçı Biletleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Bilet ihtiyacı olan arkadaşlar varsa (biletix fiyatı) özel mesajla ulaşabilir bana.

an itibariyle bende de 1 adet fazla bilet mevcut. ilgilenenler özel mesaj atabilir.

edit: bileti volkan özger'e verdim.

Efes ve CSKA maçında da böyle örgütlenebilseydik keşke.

Maçtan önce toplanılacak mı acaba Nevizade'de falan ?

arkadaşlar acil bilete ihtiyacım var elinde fazla bileti olanlar rica etsem bi haber etsin.

mac için 2 bilet lazım özelden elınde olan ulasırsa sevınırım

2 adet fazla biletim var ama duruma göre 1 tane kalabilir. Zeyit ve Volkan arkadaşımıza bilet veren oldu mu?

1 bilet de ben alabilirim kanımca. Elinde kalan varsa hala, özel mesaj atabilir mi?

berkaydan 2 bilet buldum anlastık

bana da fazla 1 bileti olan varsa çok sevinirim.

Arkadaşlar son dakikada arkadaşımın işi çıktığı için elimde 1 adet fazla bilet mevcut. İlgilenenler özelden mesaj atabilir

(Bilet verilmiştir)

bana da 2 bilet lazım, boşta bilet varsa talibim..

Zeyit, Sera ve Doruk bilet bulabildiniz mi?

Zeyit, Sera ve Doruk bilet bulabildiniz mi?

<span style="text-decoration:line-through;">An itibarıyla Osman Kayakuş adlı arkadaştan haber bekliyorum, öğlen elindeki biletin durumu kesinleşecekmiş. Schrödinger'in kedi deneyi gibi yani; biletim hem var, hem de yok :D </span>

Bilet bulundu, yardımcı olan/olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

mustafa bey sayesinde hallettim.ilgilenen herkese çok teşekkür ederim

Elimde 1 bilet var verebileceğim, tüm gün ataşehirde olacağım arkadaşlar..çevrede olup gelip alabilecek varsa özelden ulaşsın..

Emre özelden mesaj attım..

Arkadaşlar eşimin işi çıktı onun kombinesi de boşa çıktı. Ben 17:45 - 18 arası salonda oluyorum, isteyen varsa kombineyi kullanabilir. Özelden ulaşırsanız haberleşelim.

Son bir bilet kaldı elimde, 5 tanesini sattım. Sonuncu için bilet alamayan arkadaşlardan biri ulaşsın bana özelden.

Edit : Son bileti Serhat Tan arkadaşımıza vereceğim.

Diğer maçlarda daha fazla bilet alıp, daha fazla kişiyi memnun ederiz umarım :)

Arkadaşlar bizim biletlerden 1 i daha boşa çıktı... İsteyen olursa biletixten aldığım fiyata verebilirim. İnsanları basket maçına götürmek ne kadar zor ya... 4 kişiydik 3 e düştük şimdi 2 kişiyiz. Maç başlayana kadar yalnız kalırsam şaşırmam valla...

Geri