Fenerbahçeye büyük ceza!!!

Beyler biz boşuna yoruluyoruz...

turkbasketin yazım tarzımı federasyondan gelen yazımı bu şekilde bilmiyorum ama yorum bile yapmadan geçiyorum.

28 ocakta oynanan Fenerbahçe Ülker - Pınar Karşıyaka maçında ise sahaya giren bir taraftarın Fenerbahçe taraftarını tahrik etmesi sonucu çıkan olaylar nedeniyle Fenerbahçe Ülker'e 10.000 YTL, Pınar Karşıyaka'da 5.000 YTL para cezası verildi.
 
abi rezillik resmen federasyon'un yaptıkları.biz sahaya girdik 3 maç aldık.onlar sahaya girdi 10.000 ytl ile kurtardı.çifte standart diye ben buna derim.bu kararı veren federasyona yazıklar olsun!
 
karara itiraz etsinler ya yazık bu kadar da büyük ceza olmaz ki!!! ama hakkaten bu yüzsüzler tv'lerinde "bize haksızlık var aleyhimize çalışıyolar" tarzı şeyler söylerlerse kimse de şaşrırmasın!
 
içim cız etti vallahi yazık fenere resmen böcek gibi ezmişler:((((
 
Demek ki bizde Fener macında tahrik nedeniyle sahaya girersek 10.000 ytl bir para cezası ile kurtarırız.

Yok pardon sahaya girmeyi gectim sadece küfürden dolayı 3 maç ceza almıştık ve salon boşaltılmıştı ;)
 
Takımlar bile aynıyken bizi 2 maç seyircisiz oynama,onlara 10 milyar.Bize verip onlara vermedikleri 2 maç yüzünden belki de sezonun kaderi değişecek.Hayır bi de Fenerbahçe sitelerinde Federasyon'a tepki göstermiyorlar mı... :)
 
Hakikaten komik olmuş bu ceza yani yorum yapmaya bile gerek yok dicem ama tepkisiz kaldıkça iyice tepemize çıkıcaklar çifte standartla...Teşekkürler federasyon adil davrandığın için!!!!!!! :claps
 
kardeşim ne bu böyle ya.Bizim yönetim çıkıpta bir tepki koymayacak mı ortaya biz sahipsizmiyiz nerden nereye geldi bu koskoca camia.Bırakalım ya telekomu,banvit'i,beşiktaşı biz niye oynuyoruz niye emek sarfediyoruz neden bizim emeğimiz çalınıyor fenere niye ceza bu kadar çünkü güçlü yönetim taraftara sahip çıkıyor bizimkisi umrunda deil pasif her yerden darbe yiyor fenerin hangi maçında salon boşaltılabilmiş hangi taraftarı karakola çekilmiş mümkün deil hemen devreye girer adamlar.Artık bıktım yani yeter.Bizdemi başlayalım ulusoy istifa tarzında pankartlara,federasyon turgay demirel aleyhine kampanya mı başlatalım ne maçımızı versinler bundan sonra ne para versinler,bütün olanaklarıda fener ülkermidir nedir ona tamamıyla yüklesinler.Bravo :eek:key
 
Federasyonun yaptigi cifte standardin daniskasi, Tugay Demirel kendisini Federasyon baskani secilmesini destekleyenlere vefa borcunu odemeye devam ediyor anlasilan. Adam gibi bir Galatasaray yonetiminin normalde boyle aleni bir cifte standarttan sonra yeri gogu inletmesi gerekir.

Bu arada bir konuyu da onemle vurgulamak istiyorum: Burada Federasyon Fenerbahce'ye ceza vermemekle hata yapmistir. KSK macinda Galatasaray seyircisi aldigi cezayi sonuna kadar haketmistir. Yanlis olan, Fenerbahce'ye ceza verilmemesidir.
 
Olaylar aynı olduğuna göre ve aynı ligde oynadığımıza göre...

2 maç seyircisiz + 3000 ytl = 10.000 ytl

yani maç başına seyircisiz oynamak 3500 ytl'ye eşit oluyor.

O zaman her maç girelim sahaya, mesela baktık Telekom maçında adamlar seri yapıyor, sahaya girelim birilerini kovalayalım, sonra da hem adamlar soğusun hem de 10.000 ytl ile kurtaralım. Girişte herkes 5 ytl verse salon dolsa zaten o para toplanır.

Var mı böyle mantık?

Bunun yanı sıra, bjk-banvit maçındaki küfürlü tezahuratlar artı sahaya atılan yabancı maddeler sonucunda bjk'ye sadece 5500 ytl ceza verilmiş.

Şimdi soruyorum size. Bjk'nin 1 maç seyircisiz, fb'nin de 2 maç seyircisiz alması gerekirken, neden bu komik cezalar ?

mailto:tbf@tbf.org.tr tepkimizi gösterelim...İtilip kakılacak bir kurum değiliz...
 
fenerbahçe ye büyük ceza

Bu cezamı ödülmü anlayamadım.Bizim Karşıyaka maçında da tahrik vardı ama biz 3 maç ile cezalandırıldık.Geçen sene ki fener maçında da semih in tahrikleri vardı ne oldu o zman da 2 maç ceza aldık.Bakalım nereye kadar devam edecek bu. AMA GÜN GELİR DEVRAN DÖNER ve BUNLARIN HESABI TEKTEK SORULUR.
 
Yani neler oluyor böyle , zaten fb seyircisiyle maç kazanan bi takım değil. Seyircisiz oynama vermiceksiniz madem ki o zaman 2 maçta toplam ne kadar hasılat gelir bakarsın geçmişine artı o ksk maçının hasılatına o kadar ceza verirsin. 10 bin YTL ile olmaz caydırı olunmalı! Ama neden böyle oluyor anlamıyorum.

Bir de benim sinir olduğum şey şu , neden 2 tane azmışın yüzünden seyircisiz oynanıyor , bu adamlara ver cezayı , İtalya'da cezalara bakarsak şahıslar aldı cezaları , ne Catania ne de Palermo'ya hiç bişey dokunmadı... Ceza sisteminde bozukluk var aslında .

Doğrusu ben hiç bi şekilde seyircisiz oynama cezası verilmesini istemem ancak ; bize verdiysen fenere de vercen kardeşim aynı zihniyet değil mi ? Bu çifte standart olduğu kadar da '' 2 YÜZLÜLÜKTÜR!'' . Ve basketbolun patronuna 2 yüzlü yakıştırması cuk diye oturan bir ülkede de basketbol kalkınıyor filan demenin manası yok . Böyle şeyler Türk basketbolunu geriye götürür . Keltoş Turgay nasıl bi insansın sen ya , yazık günah...
 
Akıl alacak gibi değil bu ceza..
Bizim maçlarda aynısı oluyor 2-3 maç ceza alıyoruz..
Ama burada adamalr tahrik oluyorlar..
Vayy be..
Adamlara herşey serbest..
Fenerbahçe maçlarında en önce oturan loca denecek yerlerdekı insanalr maç boyunca heran küfrediyorlar..Resmen basketbolcular kadar efor sarfedip sağa sola gidip oyuncu peşinden küfür ediyorlar...Ama birtane bile polis yok oralarda,adamlara herşey izin var..Çok azarlarsa Remzi Dilli geliyor aman sakin olun diyor,iş bitiyor..Daha da azarlarsa sahaya giriyorlar ve tahhrik oldukları için 10 bin dolar ceza veriyorlar..
Beşiktaş-Fenerbahçe maçında bir şey yok,küfür başladı,hakemler sahayı terkediverdi..Bukadar kolay mı sahayı terketmek..
Fenerbahçe olunca herşey olağan..
Bu konu bence heryere iletilmeli,tepki mailleri gönderilmeli..
Bütün sitelerde de açılış sayfasında olmalı..
 
Şaka gibi bi ceza, bize seyircisiz ceza verilmeseydi bile komik bi ceza. Hele hele daha bi-kaç hafta evvel aynı takım bize karşı benzer olaylar sonuç 2 maç seyircisiz. İşte burda çifte standart girio işin işine ki hiç istemesemde bunu söylemek %100 art niyet var.
Bi de sahaya giren seyirciler belli kamerlarda hepsi gayet net polis ve güvenlik hepsini tutuyor, sonra adam gibi ceza verip salonlara sokmasalar, seyrcisiz maç ceasından da para ceazsından da çok çok daha etkili olur ve gerçek basketbol seyrcisi maça gelir. Ama böyle bir şeyin bu ülkede gerçekleşmesini görürmüyüm bilmem. Çünkü orda o olayları çıkaran adamın zaten amacı o, basket falan umrunda deil.
 
Federasyon ve Fbeş el ele şampiyonluğa gidiyorlar. Kimse dur demiyecek mi YETER bu çifte standart yazık emeği harcanan paraya acaba böle insanların vicdanları var mı merak ediom insanda vicdan olsa söle bi ceza vermez pardon ödül yani tarafssız gözle baksam bile iki olayı karsılastırdıgımda hersey acık ve net sadece yazık diorum.
 
Bize iki maç seyircisiz verildiğinde verilen cezanın doğruluğunu savunmuştum ısrarla. Bazı arkadaşlar itiraz etmişti. Sanırım onlar geleceği gördü ama benim gözlerime dürüst oyun perdesi indi, göremedim. Onlara bir özür borcum var...
 
daha maç oynanırken yiğiter uluğ efendi,bu fenerbahçe'ye ceza aldırmak için yapılmış bir organizasyon.. dedi maç esnasında sahaya giren fenerli taraftardan sonra..zaten olay olduğu an abartmayı seven veya fazla büyütmeden kapatan bir ülkeyiz bu sayede fenerin büyük cezasıda engellenmiş oldu..bizim maçıda o anlatıyordu galiba ksk maçını , o maçtada abartmıştı herşeyi..kaan'da olabilir tabi o tam hatırlamıyorum..
gerçi şuda var o küfürler sırf sahaya girdiğimiz için gelmemişti bize..fener'e 20 dk durmadan edilen küfürlerde var..belki o küfürler olmasa salon boşaltılmasa bizede para cezası gelecekti sadece..o yüzden sadece sahaya girmekten dolayı geldi diye düşünmeyin bu ceza..
 

Üst