yersiz yere kaleyi terk edip aşırtma goller yediğinde ben burda yazanlarla tekrar konuşacağım.fiziki yapısı iyi olabilir refleksleri iyi olabilir ama oyun görüşü vede zamanlamaları çok kötü bu adam bu para etmez etse etse yarısı eder.herkes yaşını yazmış iyi kaleci 30 yaşında olunur.örnek tafo,simo,mondi,van burukelen,paff,suhumi,bartez,bufon,vandersarr,rüştü,ceni,cordoba,zoff,goygoceya,daha yazarım anlatabildim mi neden karşı olduğumu
sevgili Doğan bak ben leo musleradan iyi demedim,leo 12 sene evvel arjantinin yeni kalecisi deniliyordu ispanyada çok üst düzey maçlar oynadı,sonra sıradan bir kaleci oldu muslera daha çok üst düzey kaleci değil,ama ilk 20 de sayarsınben geçen sene muslerayı en az 15 maç seyrettim 5 tanesi canlı ve o maçlarda top oyunda yokken veya hucumdayken konsantre sıfır.Bana kimse copa america demesin orda nasıl bir kısır futbol oynandığını hepimiz gördük.Bu muslera kötü demek değil ama 14 mil. dolar etmez ben onu söyledim.Uğur kardeşim bana cevap vermiş bende ona geçen sezon lazio maçlarını bir kez daha seyretmesini öğütlerim bakalım oyun görüşü kalede güven verişi nasılmış.
Doğan beniz az çok tanırsın yanlışı babam yapsa karşısına geçer yanlış derim,Kolombiya kalecisi martinezi seyrettin mi? o kaleci musleradan kötümü değeri 3.5 mil avro degea örneği vermiş sevgili kardeşim de gea allah onu kaleci yaratmış desek yeridir.shalke kalecisi var neuergaliba ismi tam hatırlamadım kaça gitti.bizim pişmiş kaleciye ihtiyacımız var çünkü takım 4 kişi savunma 6 kişi hucum oynayacak yani bir nevi bizim kaleci libero da olacak muslera bu tarz bir kaleci değil.O savun ma ağırlıklı oynayan bir takımda iş yapar bizde sıkıntı olur.Ama zamanla göreceğiz inşallah ben yanılırım.
Gündem farklı yerler kaydığı için kamoyu kendisini unuttu heralde ama hani 3.etap çalışmalarda başladı kendisi ne zaman gelecek acaba..sanki böyle bir oyuncumuz yokmuş gibi bir hava var şuan..