Final 1. Maç | Fenerbahçe Ülker 81 - 59 Galatasaray CC

hüsnü denilen herif amigo gibi hakikaten basketbolu bırakalı yıllar olmasına rağmen formayı üzerinden çıkaramamış
 
Bize yakışmayan bir mağlubiyet oldu ama bu maçı unutmalıyız şimdi herkes televizyonu kapatsın elini yüzünü yıkasın ve kendine gelsin.4 maç üzerinden yapılan bir seride 1-0 geri düştük çokta önemli değil.Spormaxteki yorumcularada söyleyecek bişey bulamıyorum bizde normal sezonda Feneri 15 sayı farkla yendik her takımın iyi ve kötü günleri vardır bugün fener çok iyi günündeyi bizde çok kötü günümüzdeydik arada onların dediği gibi dağlar kadar fark yok eğer fenerin 2-3 hücum üst üste son saniye veya çok zor şutlar sokmasaydı bugün her şey farklı olabilirdi.Geçmiş olsun ama bu kadarda umutsuzluğa kapılmayın lütfen.
 
Seri bitmiş değil ancak takımın nefesi buraya kadarmış gibi gözüküyor.Abdi İpekçi'de maç alabiliriz ama dışarıda işimiz şansa kaldı.
 
Bugün biz kötü oynadık, karşıyaka iyi oynadı. sadece bu kadar ve bizim kötü oyunumuz karşının iyi oyunundan kaynaklı değildi sadece bu gün böyle denk geldi. Bu takım oyuncularına ilk maçtan giydirmeyin .Sarı kırmızı forma altında ne sporcular görüyoruz son 3-4 yıldır.

Yenilmiş olsakta mücadelelerinden dolayı hepsine tek tek teşekkür edilmeli bu maçta sonra bile !
 
İyi oynadığımız maçlar sonrası kötü yenilgiler almamız bu seneki takımdaki en kötü alışkanlığımız.Ancak şunuda gördük ki bu tip yenilgiler sonrası pes etmeyen,ayağa kalkmayı becerebilen bir takımımız var.21 sene sonra finale çıkmışız,moral bozmak yok,sonuna kadar mücadeye devam.Umudunu kaybedenler için şampiyonluk ne kadar kolay kaybedilebilen bir olguymuş.Son saniyeye kadar oyuncuların yanındayız.
 
arkadaşlar şöyle düşünüyorum salonda müthiş bir atmosfer vardı o çekirdek sesleri falan oyuncularmızın çok moralini bozmuştur , hele bi ara fark 20 lere cıkınca karşılıklı iki tribün 2 farklı marşı aynanda söylediler ya tüylerim diken diken oldu :D:D 21 sene bekledik bi 21 daha bekleriz bize yakısanda budur , umarım seri 2-0 olunca sahamızı yıne full doldurur cehennemi yaşatırız bize yakısanda budur . her ne olursa olsun cehennemde 2 kere yanacaklar ! maça gelince tecrübesizlikten olduğunu düşünüyorum ard arda kaçan basketler oyundan dusmemızı sagladı , baslarda o kadar kacırmamıza rağmen farkı 10 üzerine cıkarmamıstık . seneye keremlerin takviyesiyle daha iyi işler başaracağız . hiçbir şey bitmiş değil
 
Seri de 4 yapan sampiyon olucagi icin cok da abartmamak lazim bugunki kotu oyunu ben yillar sonra gelen final heyecanina bagliyorum. Ikinci mactan itibaren gercek oyunumuzu oynamaya baslariz kendi sahamizda onlara mac vermicegimizi dusunuyorum yani en kotu ihtimalle final serisinin hakkini vericez. Bunlari tamamen Hocaya ve oyunculara guvendigim icin soyluyorum.
 
Bu takım ilk defa final oynuyor ve rakip son yıllarda sürekli final oynayan finale alışkın bir kulüp..Bu takım için kim derdiki final oynayacak sene başı..Takım inanılmaz kademe atladı ve finale çıktı..Bu maç inanılmaz kötüydük ama bu takım bize hırsı mücadeleyi her maç gösterdi..Göksenin ve Sertaç gibi gençler inanılmaz süreler aldı bu takımın geleceği parlak.Bir mağlubiyet uğruna herkesi kesmeyelim..İlk maç bitti daha bence Oktay Hoca ve aslanları özüne dönüp 2.maçı alacaktır..Biraz sabır ve sükünet...
 
Resmen ezildik.Kalite farkının daha ilk maçta bu kadar belli olması kötü oldu.Zaten bu sene hedefimize ulaştık.İnşallah kadro kalitemizin F5'in çok altında ve Efes'in de altında olduğunu bilen bir koç ve yönetimimiz vardır ki gelecek sene ona göre kadro kurulur.Euroleague sertliğinin ne anlama geldiğini anlamışızdır umarım.
 
Sadece 1-0 geriye düştük şansımız fazlasıyla devam ediyor sakin olmak lazım.Şu anda hiçbir şey kaybetmedik 2. maçı mutlaka kazanmamız lazım.Kazanmak içinde hatasız oynamak lazım, bugün çok basit atışları kaçırdık ve çok kırılgandık.2 maç böyle olmaz inş. alacağız 2. maçı.
 
Shumpert ikinci yarı neden girmedi oyuna sakatlığı filan mı var yoksa?:(
İkinci yarı göremedim pek.İkinci maç için ribauntlara ve savunmaya odaklanmak şart.Ayrıca şut sokmamız gerek.Yine üçlüklerde eskiye döndük.Toparlanmamız şart.Koça ve takıma güveniyorum.Normal şartlarda serilerde ilk maçı kaybeden takımlar ikinci maç iyi oynarlar umarım takımımız iyi oynar.
 

Üst