Final 4. Maç | Galatasaray CC 74 - 85 Fenerbahçe Ülker

Ukic'miş Oğuz'muş hepsi yalan.Preldzic'in sayı attığı an'lara bakın,maç içinde oyunun ayrı ayrı tam üç yerinde attığı basketlerle maçı getirdi.Gerideyken attığı üçlük oyuna döndürdü adamları,öndeyken attığı sayılar farkı açtı,farkı kapattık dediğimiz anda Kobe basketi attı köşeden.

Luksa batırdı son bölümde.Emir hakkitan büyük balsın.Orada o top nasıl eline geldi hayret ediyorum hala.:(
Her şeye rağmen bu periyot iyiyiz ama her zaman olduğu gibi mucizevi şutlarla ayakta kaldılar.

Herşeye rağmen helal olsun aslanlara.Aslan gibi mücadele ettiler.Bize finale çıkmanın nasıl bir duygu oldugunu yaşattıkları için sonsuz teşekkürler.

Seri daha bitmedi. Zor olduğunu biliyoruz tabii ki. Bir sonraki maç için umudumuzu kaybetmeyelim. Bu takım, yapabileceğinin en güzelini yaptı bu sezon. Ama dediğim gibi; seri bitmedi daha.

Maç başlığına geçebiliriz.

Seri daha bitmedi ancak isterse bitsin; bir başka seviyorum ben bu takımı. Varsın bir teneke parçasını alamasın. Şu takımdaki her oyuncu kalbimde ayrı bir yere sahip.

İnşallah Tutku' nun dediği gibi taraftarın önüne bir kez daha çıkabilecek bu takım. Alın be şu maçı Sinan Erdem' de.

Son not Oğuz Savaş' a. Çok yakışıyorsun giydiğin formaya moron. Evrimin kanıtı.

aslında bu sene bizim şampiyon olabilmemiz gerekenler şartlar son banvit serisine kadar oluşmuştu... bunları şöyle sıralarsak
1-takımızda sakat oyuncu yoktu nazar değdi ve sakatlar ard arda geldi başta rancik onu çok aradık...
2-fenerbahçe ülkerin bir çok sakat oyuncusu olması ki bunlar ( engin-kinsey-mirsad-vidmar) bu oyuncuların olmaması bizim açımızdan iyiydi ki bi mirsad olmaması harika bir avantajdı adamın hırsından dolayı...
3-sinan erdem spor salonunda oynuyordu fenerbahçe ülker ki herkes gördü abdi ipekçi daha etkili.... şimdi bu fenerbahçe ülker seneye yeni salonunda oynadığını düşünün ambiyans vs. kesinlikle sinan erdem den daha etkili olacaktır keşke her zaman sinan erdemde oynasalar....
4-bizim taraftarın yorgunluğu bence ilk maçında daha güzel etkili tezahurat yaptılar bu maçta onun yarısını göremedim
5-bu yıl bir çıkış senesi olacak bizim için bence bu yerlerde devamlı olmalıyız tecrübe sahibi olmalıyız ... neyse takımımızın verdiği mücadeleden dolayı kutlarım sağlık olsun...