Final 4. Maç | Galatasaray CC 74 - 85 Fenerbahçe Ülker

10-Haziran-2011 Cumartesi
Abdi İpekçi.
Saat:19.00

En zor maç..Hakemlerin daha büyük baskısı olacak üzerimizde.. Federasyon ve hakemleri tüm gücüyle karşımızda durmaya devam edecek.. Bu sefer herkes gidebilecek.. Bir tek boş koltuk kalmasın.
 
Babamla birlikte geliyorum maça.Umarım bench arkasında değil de pota arkasında oluruz Gsbasket olarak.Ben TV'den Bench arkasında merdiveni göremedim maçı izlerken.Pota arkasında izlememiz daha sağlıklı olur...
 
Çok çok zor maç. Herşeyimizi ortaya koymalıyız yine ama bu sefer hem Preston'ımız olmayabilir, hem de hakemler daha fazla hata (!) yapacak aleyhimize. Oktay Hoca'nın dediği gibi maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar alın terimizle mücadele edelim.

Maç sonu "2-2 mi oldu?" diyebilmek dileğiyle :)
 
Ömer Onan'ın ilk çeyrekteki 14 sayısını, hakemlerin özellikle faul hakkımızın dolduğu anlarda çaldığı düdükleri, Ukic'in devre sonundaki extra performansını, uzun bir süreyi en önemli hücum silahımız olan Shumpert'sız oynadığımızı, Haluk, Caner gibi önemli görev adamlarımızın faul problemine girdini, maçın sonu hariç kritik atışlarda hep isabet bulduklarını göremeyen ve olaya "Fenerbahçe kazanabileceğini gösterdi" diyen aciz basketbolseverlerimizin bir kez daha yanılacağı maç olacaktır. 2-2 olacak o seri, sonra malum soru gelecek!
 
Engin Kennerman ilk üç maçta yoktu.. Bu maçta banko baş hakem olur sıfatsız.. Küçük ve misli kuponlara tek yazılabilir.

Bu maçı da kazanırsak, 5. maçı Turgay Demirel-Aziz Yıldırım-Nedim Karakaş üçlüsü yönetsin.
 
Bu maçı Engin Kennerman yönetmezse alınırım gerçekten hayır sezon boyunca rakiplerle birde onla uğraştık finallerde birde onu yenmeden tatile gitmemek lazım

şimdi kobeye lebrona sallayamacağım ama avrupanın en iyi takımı gelse oradan çıkamayacak bir oyun bekliyorum Shumpert dönmeli tabii Rancik yok birde onun eksikliğini kaldıramaz bu takım
haydi çocuklar ızdırabı olalım şunların Jigsawları olalım Hannibal ıraı olalım ""NoPost"" yapalım şunları bir kezdaha Abdi İpekçide
 
Yürekle alacağımız maç. Biz bu hakemlere rağmen aldıysak bu geceki maçı, cumartesi her türlü talihsizliğe rağmen o maçı alacağız.

Fb istediği rotasyonu yapsın istersek toplam 5 kişi ile oynayalım, Shumpertsız, Ranciksiz olalım ama biz yüreğimizle oynuyoruz, yüreğimizle savunma yapıp, yüreğimizle hücum yapıyoruz.
 
Bir sorun çıkmazsa salonda olacağım. Ev halkı son dk.larda yamuk yapacak gibi bir izlenim verdi, artık zincirlere de vursalar geleceğim büyük ihtimal. Maçta çok zorlayıcı olacak, sadece Fener'e karşı oynasak neyse, bir de hakem ve fenerasyona karşı oynuyoruz. Artık, sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla çıkacağız maçtan.
 
164507_168987243144851_111010752275834_345472_7712695_n.jpg


:D :D
 
öncelikle umarım shumpert bu maç oynayabilr,çok ihtiyacımız var ona.Ayağı kopsa bile oynayacak yürekte var onda ya her neyse, KAZAnıp 2 2 yapıcaz allahın izniyle.
 
Eğer ve Rancik ve Shumpert oynarsa kesin kazanırız diye düşünüyorum. Ama eğer Shumpert oynamazsa işimiz açıkçası zor. Ama bu maçın verdiği moral ve gazla İpekçi'de Fülker'i çok daha büyük bir cehennem bekliyor.. Dejavu zamanı beyler, Cumartesi'yi bekleyin..
 
Bu gün ki Recep Ankaralı'ya Engin Kenerman'ı bin kere tercih ederim şahsen, Recep Ankaralı kadar bariz kesen bi hakem görmedim. 2-2 ye getirebilirsek 3. maççok farklı olacak ama ne olursa olsun takımla gurur duyuyorum.
 

Üst