bu takimla ne kadar gurur duysak azdir helal olsun hepinize
Hadi onu geçsen sonrasında shipp'e çok çok net bir foul var. Yani şut girmemiş olsa iki atış kullanmamız lazım.Bu arada dikkatlerden kacmasin son hucumda Andric'e net faul var. Ama ilahi adelet diye bir sey de var! Koyduk mu ulan!
Hadi onu geçsen sonrasında shipp'e çok çok net bir foul var. Yani şut girmemiş olsa iki atış kullanmamız lazım.
sezon başından beri hiç bir zaman yüzümüzü kara çıkartmadı bu takım, yenildiğimiz zamanlarda bile başımızı eğdirmedi hiç. ama bugunku baş kaldırışın tarifi yok gercekden..
bircoğumuz gibi bende 3 gün önce ipekçide bu serinin bittiğini düşünmüşdüm. hatta takımı, soyunma odasından çağırdığımızda bir nevi sezona veda eder gibiydik. maçdan sonrada bircok kişiyle vedalaşdık, seneye görüşürüz tarzı söylemlerle.. bu ortamda tekrar geri dönmek gercekden olağanüstü bir iş, hepinizle gurur duyuyoruz....
ilk yarıda Shipp e çalınan bir hücum faul vardı..Kinsey çok iyi geldi dedi utanmadan spormax yorumcuları..çok net bir savunma faulüydü..Kinsey hareketliydi hatta koşmakla meşguldü..basket faul gitti çöpe..
ikinci yarıda Luksa Andric e çalınan hücum faul..gene basket faul almamız gereken bir pozisyon..gene spormax yorumcularından saçmasapan yorumlar..yok ayakları dışardaymış..o ayaklar dans ediyor yerinde durmuyor beyefendiler..neyin peşindesiniz..ayıp değil mi? hani Türkiye de basketbolu sadece kendilerinin bildiğini ve izleyenlerinde kendileri ne derse o diye düşüneceğini mi sanıyor bu basketbol fukaraları acaba?
Son topta gene Luksa ya o kadar net bi faul var ki..çalamadılar..sonrasında Shipp e yapılan bir faul daha..gene çalınmadı..o top girmeseydi yazık değil mi bu aslanların alın terine..yorumculardan gene ses yok pozisyonla ilgili..shipp soktuktan sonra sesleri titremeye başladı hatta..yazık valla bu kadar da olmaz..
Büyüksünüz aslanlar..şampiyonluk kutlamaya gelenlerin kursağında bıraktınız..taraftarlarınında..yorumcularınında..hakemlerininde..Sizle ne kadar gurur duysak az..
Ben hayatımda Neven Sphaija nın yaptığı gibi bir acıklama duymadım, inanılmaz gercekten. İlk dinlediğimde adam luksa emire faul yaptı falan mı demek istedi diye dusundum ama sonra pozisyonu bir daha seyredince gercekten emir faul yaptı neden calmadılar demiş yüzsüzce. Hakemler herife kıyak çekiyo ama adam ona bile cikcik ediyo. Bu ne yüzsüzlüktür hala inanamıyorum.