ya hadi be hadi be
Oktay Mahmuti: Çok karakterli bir grupla çalıştım, bütün takdirler onların. Bazen üzülmek için haketmek lazım.. Biz sonuna kadar hakettik.
Mahmuti: Bu salonda olmak çok keyifli. Bunları yaşamak çok gurur verici. St.Petersburg maçıdna 1.500 vardı. Şimdi 10-15 bin kişi var.
Mahmuti: Demek ki onları inandırabilmişiz. Geri düştüğümüz her maç bizi kaldırdılar, bizimle beraber mücadele ettiler.
Diğer takımların taraftarıda bu seri boyunca bizi destekledi.Aradaki bütçe farkına rağmen gösterdiğimiz mücadele sebebiyle.Fener çirkef oyuncularıyla kutlasın şampiyonluğu.Sadece Lavrinovic i bunlardan ayırıyorum.O çok efendi bir oyuncu.Seri boyunca ne taraftarı kızdıracak birşey yaptı,ne hakemlerle oynadı.Hangi oyuncuya faul yaparsa yapsın özür dileyip yerden kaldırdı.O yüzden bir tek Lavrinovic i ayırıyorum.
O zaman ben ayrı bir Lavrinoviç izledim. her pozisyonda faul bekleyen abartılı tepkiler veren FB Ülker'li 12 numara başka biriydi heralde. Neyse polemik yapmak değil amacım ama ben O'nu da ayırmıyorum hatta benim listemde üst sıralarda. May ve Ukiç hariç hepsi aynı benim için.