Final 6. Maç | Galatasaray CC 88 - 91 Fenerbahçe Ülker

Ya ne desek ne yazsak içimizdekileri yansıtamayız, en azından ben yansıtamıyorum. Düşünüyorum bir şeyler yazayım diye ama Tutku'nun ve Shipp'in gözyaşları gözümün önüne geliyor ve donup kalıyorum. Hani duygularımın tarifi imkansız.. Hepimizi gururdan ağlattınız ya bin kez helal olsun be YENİLMEZ ARMADA! Bugün bir kez daha Galatasaraylılığımla gurur duydum.

Ödleri koptu karşı yakadakilerin, teşekkürler. SBeneye yan sanayi bir sponsorla değil gerçek bir sponsorla oluruz inşallah.

-Galatasaray başkanı- artık benim başkanım değildir.. elinde 1 yaşında kız çocuğu olan bir taraftarımız polis tarafından dövülürken, dövülen adam herkesin ortasında travma geçirirken, taraftarı beş para atmez itler tarafından -o. çocukları s. gidin burdan- diye tribünden çıkarılmaya çalışılırken..

çıkıp o ikinci konuşmanda çıkın lütfen dışarı dedin ya.. değilsin, başkanım falan değilsin..
Salondan son çıkan kişi olarak söylüyorum.. bugün orda olanlar, bugün orda yaşatılanlar eğer bu şekilde kalırsa, eğer bu şekilde hesapsız kalırsa yazıklar olsun hepimize..

Sezon boyunca bize bu mutluluğu yaşatan Aslanlarımıza sonsuz teşekkürler.. hepinize helal olsun..
yüreğiniz yeter..

bana göre maçın kırılma anı kayanın kaçırdığı 2 faül atışında alamadığımız savunma ribuandı idi.Şu şam mayi bu maçta da adam ettik ya başka bir şey demiyorum.Takımımıza mutlaka takviyeler şart bir de artık yan sanayi sponsor istemiyoruz.Ciddi bir sponsor bulunmalı.
Bana ve forumdaki bir çok kişiye bilet bulan Şamil kardeşimize teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum.
Gsbasket ailesi gerçekten başka.

Ünal Aysal zaten bu maç için değil final serisi için ayıp etmişti. Bu hoca bu oyuncular bir kere olsun ziyaret edilmez mi ? Çok şey istememişlerdi onlar ne prim ne de hediye, sadece hal-hatır..

gururluyuz.. hayatta şampiyonluktan, altın parçalarından, kupalardan daha değerli şeyler olduğunu gösterdik bugün..

Onurumuza, takımımıza, aşkımıza sahip çıktık. Benim için bugün kazanılmış o kadar çok şey var ki.. Kaybedilenin pek de değeri yok.

Helal olsun Mahmuti ve aslanlarına ve bu gece tribünü bırakmayan büyük Galatasaray taraftarına.

Herşey bir tarafa Analizlere bile sığmayacak bir takımız.

Allah hepsinden razı olsun gerçektende bugün taraftara bir kez daha ''ne mutlu Galatasaray'lıyım'' dedirttiler.

Gurur duyuyorum.

Bize haziran ayında maç seyretme zevkini tattıran bu takıma, bu hocaya, bu yöneticiye,bu oyunculara nasıl teşekkür edeceğiz bilmiyorum.

Bazı mağlubiyetler vardır,kazanmak kadar gurur verir,şu 6 maçlık seride kendilerinden kağıt üstünde çok güçlü ve derin bir takıma karşı mücadelerinden dolayı takımımla gurur duyuyorum
Tabiiki başta Mahmudi bu takımın üstündeki ölü toprağını attı büyük iş yaptın coach gerçekten
Umarım bu seneden gereken ders çıkartılır ve gelecek senelerde bizden 4 misli bütçeli "ezeli" rakiplerele mücadele etmek zorunda kalmayız,öyle taraftarı dışarı çıkarmakla başkan olunmuyor!
Fenerbahçe yide kutlarım yaptıkları yatırım ve akıllı hamlelerin meyvelerini almaya başladılar Olympiakos ve Barca yı deplasmanda yendikleri bir senenin sonunda onlara epey bir zorluk çıkardık ,tekrarlıyorum bu sene bu gece bitmiştir seneye karakterleri bu takımdan güçlü olamaz ama daha derin ve etkili bir kadro kurmamız şart oldu ,artık Fenerbahçe den 2 maç kazanınca gururlanmak istemiyorum kahrımdan uyuyamamk istiyorum
Tebrikler Galatasaray

oktay mahmudi gibi bi antrenörümüz oldugu için zaten fazlasıyla gurur duymalıyız.adam maçtan sonra otostop çeken 7 arkadası aldı arabasına tam 7 kişi..bu takıma da sonsuz teşekkürler bize bu günü gösterdikleri için..onlar ağladı bizim gururdan gözlerimiz doldu..ve ünal aysal gittikten sonra polis denen zatlar cok fena saldırdı.bunun peşini bırakırsa ünal aysal cok ayıp bize

Başkana fazla yüklenmemek lazım. Bu tip olaylara çok alışık değil. Zamanla ne yapması gerektiğini öğrenecektir mutlaka.

Bana göre yanlış olan maç bitince Fenerli oyuncuları içeri kaçırmaktı. Sahaya birşey atmadan sabredebilseydik eğer, yapılan tezahüratlarla boğardık onlar parkedeyken ve kupayı alırken.

Ve adamların hakkını da verelim, bizden çok daha iyi kadroları var ve bunu sonuna kadar kullandılar. Tebikler Fenerbahçe Ülker.

2006 daki futbol takımından sonra, en cok gurur duydugum takım oldu bu takım. o senede orhan aklı,cihanlı, saidoolu kadromuzla, bizden cok daha güçlü bir kadrosu olan f.bahceye karşı inanılmaz bir onur mücadelesi verip sonunda kazanmışdık. büyük bütceler harcamanın, kadronda cok yıldız barındırmanın, saha dışında çok lobi yapmanın bile bizim yüreğimiz karşısında yetmiyecegini ispatlamışdık. o akşam tüm futbolcularımız gelen şampiyonlugun sevinciyle ağlamışlardı, dün gece ise kaçan şampiyonlugun üzüntüsüyle.. evet belki şampiyon olamadık ama, bu şartlarda, rakibe göre 1/5 lik bütcemizle, ve herşeyden önemlisi serinin erken bitmesini isteyen bu rezil hakemlerle bile 6.maçın son saniyesine kadar mücadeleden vazgeçmediniz ya.. kelimeler kifayetsiz kalır sizin için... bu taraftar 2010-2011 takımını hiç bir zaman unutmıyacak..!

Evet Fenerbahçenin kadrosu bizden daha kaliteli ama bizim yüreğimiz o açığı kapatmadı mı? Şimdi herkes Fener hak ederek kadro kalitesiyle şampiyon oldu diyor. Evet maçın kırılma noktalarında o belli etti gibi, bizim rotasyon dar olduğundan kaldıramadık gibi ama allah aşkına şu seriyi hakemlerin kararları belirlemedi mi?

Şu son maç ilk yarının sonunda hiçbir şey yapmayan Tutkuya vuruyor Ömer Onan hakem bozuntuları Ömerle beraber Tutkuya da çalıyor teknik faul, hoca itiraz ediyor ona da teknik faul geliyor. Bu nasıl bir şerefsizliktir. İlk yarı 4 yada daha fazla skorla gircektik devreye. 5. maç son hücumdaki 3-4 faul verilmiyor ama ona rağmen kapak takıyoruz ama her maç olmuyor işte.

Evet kadro kalitesi var, bizim yüreğimiz olmasa her maç 10-20 sayı fark atarlardı ama o yürekle açığımızı kapattık ve bence onlardan daha üstündük. Adil hakemler olsa biz bu seride şampiyonduk. Kadro kalitesiyle şampiyon oldular demek hakem katkılarını görmemezlikten gelmektir.

Ben bu takımla gurur duyuyorum, evet daha kaliteli takım kurulacak elbet seneye ama bu takım tarihimize çoktan geçti. Ben hayatımda bu kadar yürekli takım görmedim. Helal olsun sizin akıttığınız tere, maç sonunda döktüğünüz gözyaşına