Final 6. Maç | Galatasaray CC 88 - 91 Fenerbahçe Ülker

Bu maçta Andiric-Tutku ikili oyunlarını pek yapamadık ne değişti biizm oyuncularda mı idi sorun onlar aynı savunma taktiğini daha mı iyi uyguladı yoksa ikili oyun savunmasında bir farklılık mı yaptılar.Ben heyecandan pek fark edemiyorum bu tip ayrıntıları

Bir çok duygu vardı maçın bitimi ile içimde ancak şu an en baskın olanı gurur. İnanılmaz gururluyum böyle bir takıma, böyle güzel bir ortama sahip olduğum için. Tüm takıma koçundan malzemesine sonsuz teşekkürler. Hepsi unutulmazlar arasına girecek!

Bir teşekkür de Gsbaket ailesine. Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşadım. Sizinle omuz omuza maç izlemenin keyfi bambaşka; teşekkürler...

F.Bahçe, olaylar nedeniyle kupasını 1.5 saat sonra aldı. G.Saray’a 2 maç seyircisiz ve para cezası gündemde

F.BAHÇE ile oynanan Beko Basketbol Ligi final serisi son maçında taraftarların yarattığı saha olayları nedeniyle G.Saray’a ceza kapıda. Karşılaşmanın temsilcisinin raporlarına, maç bitiminde G.Saray taraftarlarının sahaya yabancı madde attıkları, sarı-lacivertlilerin şampiyonluk kupasını almasını engellemek için uyarılara rağmen salonu boşaltmadıkları ve özellikle de F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticisi Ali Koç’a devamlılık arz eden küfürler edildiğini yazdı. Temsilci ayrıca raporuna G.Saray taraftarlarının başkan Ünal Aysal’ın anons yöntemiyle yaptığı uyarıların da dikkate alnımadığını belirtti. Bu rapor doğrultusunda Türkiye Basketbol Federsayonu Disiplin Kurulu’nun G.Saray’a en az 2 maç seyircisiz oynama ve edilen küfürler nedeniyle de para cezası vereceği belirtiliyor.

ÖTE yandan Sporda Şiddet Yasası gereği emniyet ve yayıncı kuruluştaki görüntülerle yasayı ihlal edenleri saptayıp bu kişilerle ilgili gerekli yasal işlemlere başlanacağı öğrenildi.

BAsketdergisinde böyle bir haber var.

Disiplin kurulu üyeleri ihsas-ı rey'de bulunmuş demek ki kim nereden biliyor alınacak cezayı resmen sakandal Basketdergisini bunları uyduruyorsa oda ayrı bir skandal.

F.Bahçe, olaylar nedeniyle kupasını 1.5 saat sonra aldı. G.Saray’a 2 maç seyircisiz ve para cezası gündemde

F.BAHÇE ile oynanan Beko Basketbol Ligi final serisi son maçında taraftarların yarattığı saha olayları nedeniyle G.Saray’a ceza kapıda. Karşılaşmanın temsilcisinin raporlarına, maç bitiminde G.Saray taraftarlarının sahaya yabancı madde attıkları, sarı-lacivertlilerin şampiyonluk kupasını almasını engellemek için uyarılara rağmen salonu boşaltmadıkları ve özellikle de F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticisi Ali Koç’a devamlılık arz eden küfürler edildiğini yazdı. Temsilci ayrıca raporuna G.Saray taraftarlarının başkan Ünal Aysal’ın anons yöntemiyle yaptığı uyarıların da dikkate alnımadığını belirtti. Bu rapor doğrultusunda Türkiye Basketbol Federsayonu Disiplin Kurulu’nun G.Saray’a en az 2 maç seyircisiz oynama ve edilen küfürler nedeniyle de para cezası vereceği belirtiliyor.

ÖTE yandan Sporda Şiddet Yasası gereği emniyet ve yayıncı kuruluştaki görüntülerle yasayı ihlal edenleri saptayıp bu kişilerle ilgili gerekli yasal işlemlere başlanacağı öğrenildi.

BAsketdergisinde böyle bir haber var.

Disiplin kurulu üyeleri ihsas-ı rey'de bulunmuş demek ki kim nereden biliyor alınacak cezayı resmen sakandal Basketdergisini bunları uyduruyorsa oda ayrı bir skandal.

Şu kısım çok ilginç Şampiyonluk kupası illaki seyircisiz ortamdamı veriliyormuş? Ayrıca kendileri yazmışlar gene, kulüp olay çıkmaması için elinden geleni yapmış. Bİlakis Başkan sahaya inmiş. Eee kulübün bunda ne suçu var o zaman? Emniyet mensupları birden gaza gelip taraftarı tribünde coplamaya başlamasa saha dışı olaylarda çıkmayacaktı. GS'a 2 maç seyircisiz oynama cezası verin, ipekçideki ilk maçı da FBÜ maçına denk getirin fixtürde. O zaman tam istediğiniz gibi olur. Bu yaptıklarınızla tribünleri ıslah etmiyorsunuz dahada gaza getiriyorsunuz.

Rakip takımın yöneticilerinin raporda isimleri olması ise federasyon adına utanç verici bir hadise. Ali koç'un emir erimisiniz siz? Böyle bir durumda "FB başkanı yönetici ve sprocularına küfür edildi" diye tanımlanır. ALi koç Aziz Yıldırım diye isim verilmez. Ne oldu Ali Koç tehditmi etti sizi, "ligin isim hakkını çekerim ha!!" mı dedi size? Final serisi boyunca Fatih Söylemezoğlu neden hiç bir maçta görev almadı? FB'nin afaroz etmesinin etkisi var mı? O kadın maçlarına çıkıyor artık demezsiniz umarım. Çünkü GS düşmanı Murat Birecik pekala görev aldı.

Federasyonlarda çalışmak için yüzsüzlük testimi yapılıyor bilmiyorum artık. Şu maç için GS'a hiç bir ceza verilmesi söz konusu olmamalı. Ama öncelikle o koltukta oturan yüzsüzlükte tavan yapmış satılmaya bekleyen kişilerin oradan gönderilmesi gerekiyor.

Benim için son maçın en kötü hadisesi yanıma Galatasaraylı gibi davranan fenerli baba oğulun oturmasıydı. Maç boyunca nasıl yalandan üzülmeler hakeme itiraz etmeler filan. bir de ya sinan erdem nasıl fenerbahçe'nin salonu ya onların olmaması lazım onların salonu karşı tarafta değil mi diye sorması beni deli etti. insan bir tane marşa eşlik etmez mi galatasaraylı olsa her sayı attığımızda suratı düşüyordu çocuğun. bir ara 84-80 gerideyken oğluna çekiyim mi skoru yaptı çaktırmadan telefonuyla, Allah'ım dedim bi öne geçelim de şimdi çek skoru dicem dedim ama o dakikadan sonra öne geçemedik. ilk yarının sonunda biz öndeyken da kısık sesle neyse 6 sayı fark vardı 2 ye düştü demesi yok muydu delirdim ya. nasıl böyle olabiliyor bu insanlar oğlundan da mı utanmıyor en azından oğlu sadece oturuyordu. maç boyunca hep sinirlerim bozuk bir şekilde izledim maçı. arada bir de kaçırdığımızda üzülme taklidi yapması yok muydu tam çıldırdım. çıkarken tebrikler dedim umarım biraz utanmışlardır pek sanmam ama..

Cuma günü çok yoğun duygular yaşadık. Biraz sakinleşip öyle bir şeyler söylemek istedim. Sıcağı sıcağına olayları farklı yorumluyor insan.

Öncelikle Aslanları teker teker kutluyorum, bize bu gururu yaşattıkları için sağolsunlar. Varolsunlar.

Federasyonun bu seriye hakem atamalarına gelince. Adamlar oturmuş düşünmüş FBÜ bir şekilde içerdeki maçları kazanır, biz Abdi ipekçi'yi karıştıralım. 3.MAÇ: Recep Ankaralı; 4.MAÇ: Engin Kenerman; 6.MAÇ: Gene Recep yanına da Erşan. Federasyon bu kadar mı korkuyor. FBÜ şampiyon olamazsa biz Aziz Bey'e ne deriz diye mi düşünüyorlar.

Maç sonu yönetimin altındaki saha içi tribündeydim. Ali Koç'un tavırları çok sinir bozucu. Aşağılayacı bakışlar, kibirli tavırlar. Soyadına yakışır haraket ediyor!

Daha sonra FBTV'de yayın yapan yaklaşın 10 kişilik bir grubu dışarıya çıkarmak için 15 dakika uğraştık. Kupa törenini izleyeceklermiş, "Burada size kupa yok. Yağmurlu havada su bile yok." Ağlayarak gittiler.

Ve son sözde emniyete, kimin gazına gelip tribunlere dalıp insanları copladınız. Sadece salonda bekleyen hiçbir taşkınlık yapmayan GALATASARAY taraftarı size ne yaptı? Ali Koç, karakoldan taraftar topladığı gibi, gelip size taraftara dalın mı dedi?

Bu gururu bize yaşatan oyunculara ve Oktay hocaya sonsuz TEŞEKKÜRLER.

Ne olursa olsun F.Ulker'e evimizde iki kere yenilmemeliyik... Birçok hatalarımız oldu. Bunları söylemeden edemeyeceğim. Ermal ilk periyot ta 8 sayı attı. 2 Faul alınca kenara geldi. 2. Periyot ta 3. Faulu aldı oyuna girdiği 1-2 dakika içinde ve ilk yarıyı 10 sayıyla tamamladı. Maçın 2. yarısında Oktay hoca hiç oyuna sokmadı. Ve bence maççı kaybetmemizin en büyük nedeniydi.
Maçın 4. periyotunu hatta büyük çoğunluğunu alan savunması yaparak geçirdik. Ortadan bu kadar delindiğimiz bir maçta bu kadar uzun süre alan savunması yapmamız en büyük 2. hatamızdı. Ne zaman 1-1 savunmaya geçsek farkı kapattık hatta öne fırladık ama alan savunmasına özellikle Ömer'in attığı üçlükler fena halde canımızı yaktı.

Tüm bunlara rağmen maçı kazanabilirdik. Maçın son 2 dakikasında Haluk ve Lucsa'nın kaçırdığı turnikeler canımızı çok yaktı.

ibrahimseten ibrahim seten
f.bahçe’nin final serisinde şampiyon olduğu maçın hakemi kimdi?

eğer finalin son maçında şike konuşması ortaya çıkarsa utanacağım ama kafamı kuma gömmeyeceğim.. çıkmazsa bu işi bırakacağım.. peki ya siz!

hangi yönetici ile hangi hakem arasında nasıl bir konuşma olduğu çok yakında ortaya çıkacak.. fbahçeliyim.. ve maalesef utanıyorum...

uyku zamanı.. tekrar özetliyorum: basketbol final serisinin son maçından önce fbli bi yönetici ile bi hakem arasındaki konuşmadan utanıyorum

fenerli ibrahim seten in iddiaları..hiç şaşırmadım..

Iddianame aciklaninca daha bircok belge ortaya cikar.Su anda basin tarafindan yayinlanan belgeler Fenerbahce avukatlari tarafindan basina sizdirilan belgeler.Ben hem erkek hem bayan serisinde operasyon yapildigini dusunuyorum.Ve medyada bir kisim kisilerin Fenerbahce fark atar soylemlerinde bulunmasinin serinin manipulasyonu icin yapildigini dusunuyorum.Fenerbahceli oyuncularin ozellikle yerli oyuncularin Omer ve Oguz gibi her seye itirazlari boyle davranmalarinin kendilerine telkin edildigi suphesi uyandiriyor. Siz surekli itiraz edinki hakemlerden memnun degiliz imaji cizelim manasinda.