Final 6. Maç | Galatasaray CC 88 - 91 Fenerbahçe Ülker

Bu maçta Shumpert ve Haluk artık maalesef yüksek isabetle oynamak zorunda..Çünkü opsiyonlarımız iyice daraldı ve hem ikili oyuna hem de Jerry'nin deliciliğine çözüm bulacaklarını düşünüyorum..

O yüzden bundan önceki maçlarda düşük yüzde ve sayıda kalan Shump-Haluk ikilisi boş şutları kaçırmamalılar..

Uzatmada aldığımız maçta da Recep çıldırtmıştı. Sürekli Oktay bak teknik çalacağım vs. şeklinde kendince tehditvari yaklaşım içerisindeydi. Kişisel düşüncem yarın maça hızlı bir giriş yapar isek bu FÜLKER'i dağıtacak ve kolay kolay toparlanmaları mümkün olmayacaktır. 5. maçtan sonra korku hissettirildi şimdi devirme zamanı ...

Yasin bey bu konu bilgi edinilecek konu değil.

Bir takım şampiyonluk yolunda ilerliyorsa böyle tartışmalar olacaktır, hatta olmalıdır da.

Kazanma hırsından kaynaklanır böyle şeyler.

6. maçın hakemleri: Recep Ankaralı - Erşan Kartal - Alper Özgök

Recep yetmiyo Erşan da var, iç saha maçlarında en korktuğum hakem Erşan. En eyyamcı hakem de Receptir zaten Türkiye'deki

Hakemler konusunda yonetimimiz acil birseyler yapmali. Rcep ankarali varsa bu mac bitmez. Allah yardimcimiz olsun. Omer onan a ve oguza itirazdan teknik faul calabilecek mi simdiden merak ediyorum.

Forlan-Reyes-Ujfalusi üçlüsünü maça getirmek gibi bir hata yapmazlar umarım.

KONSANTRASYON !

Niye ? Forlan,Reyes,Ujfalusi maça gelirse taraftar çiçek mi olacak ?

Katılmıyorum bence salona getirirlerse taraftar daha da beter agresifleşir.

Ayrıca ne olacaksa mactan önce olur hava atışı yapıldıktan sonra 15.000 zihin parkeye döner kimsede transferleri hatırlamaz

İlginç bir haber okudum. Sonra yok ya yalandır dedim. tekrar başka sitelere de baktım. doğruymuş valla. Nedim Karakaş, kamuoyunun bizi desteklediğini söylemiş. Pes arkadaş harbi pes ya..Şurada kaç gündür Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesi için evire çevire yeneceği takım olarak lanse edilen sanki biz değiliz. çok şükür adam gibi adam yöneticilerimiz var..

Emin ilginin erkek basket takımımız olması lazım. Başka yerlere çevirmemek lazım ilgiyi. O günün tek kralı onlar olmalı. Bence gelmesi saçma olur. Kİ zaten gelmesi imkansız laf ola beri gele konuşuyoruz.

bütün avrupa bizi ve italya ligindeki playoffu konusuyor ozelliklede euroleague sıralaması için Heleki bizim maçlar derbi oldugu için daha çok ilgi cekiyor ispanyollar bile lig tvdeki özeti bulmuş izlemisler iyi savunma diyorlar
yarın sahada kaybetsekte bütün salon takımı çagırmalı...

4. maçtan erken çıkanların bu maça gelmeye yüzü var mı merak ediyorum.Takımlarının emeğinin,buna bağlı olarak hakettiği saygının farkına varamamışlar.Daha uzun yazmıştım ama konunun sapmasını istemediğimden kısa tutuyorum.
Takım bize güzel bir hediye verdi.Bu 40 dakikanın tadını çıkaralım,3.maçtaki gibi pozitif bir etkiyle takımı itelim.Unutulmaz akşamlardan biri olsun.İlk eşiği atladık,bunu da atlayabilirsek Pazar maç boyu Kadıköy-Karaköy vapurunda gider gelirim.:)

17.Haziran.2011 Cuma bugun benim dogum gunun

insallah bugunde benim icin anlamli birgun olur tam tersi olurda yenirsek bile bu takimi sonuna kadar alkislarim cunku sonuna kadar hakediyorlar bunu tek uzuntum ucakla 12 saat uzaklikta olupta bu maca gidememek genede kalbim orada olacak.Allah yardimcilari olsun...

Ekli dosyalar

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    63.7 KB · Görüntüleme: 36
Öncelikle herkese (tekrar) merhaba,

Uzun süredir yurtdışı, iş, güç derken forumdan uzak kalmıştım. Hesaplar, şifreler hepsi uçtu gitti tabi:)

Umarım uğurlu gelir bu yeni dönemin ilk mesajı bana ve takıma. Akşam iş çıkışı akalım Abdi İpekçi'ye geçen Perşembe'nin bir tekrarı olsun güveniyoruz aslanlarımıza.

İlginç bir haber okudum. Sonra yok ya yalandır dedim. tekrar başka sitelere de baktım. doğruymuş valla. Nedim Karakaş, kamuoyunun bizi desteklediğini söylemiş. Pes arkadaş harbi pes ya..Şurada kaç gündür Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesi için evire çevire yeneceği takım olarak lanse edilen sanki biz değiliz. çok şükür adam gibi adam yöneticilerimiz var..

Evet ben de okudum bunu,şaka gibi gerçekten..Her yerde resmen Fb desteklenirken utanmadan bi de böyle açıklama yapabiliyolar..

Bunun sebebi de herkesin Fb'yi favori göstermesi ve favori gösterilecek kadar iyi bi oyun oynayamamaları,daha doğrusu oynatmamamız..

Kadro olarak daha iyiler bizden doğru ama kazandıkları maçlarda dahil hiç iyi bir oyun ortaya koymadılar..Mucize 3 lükler atarak maçlarda kaldılar ve psikolojik olarak ezilmemizden sonra farkı açıp maçı da alıp götürdüler..Ama gerçek anlamda iyi oynamadılar,özellikle bu sene başındaki gerçekten çok iyi oynadıkları basketbolu onlara hiç bir zaman oynatmadık..

Kazandıkları maçların bu anlattığım şekilde olduğunun onlar da farkındalar,Kaya'nın laflarının bizi daha da ateşlediğinin de farkındalar,salon atmosferi olarak Abdi İpekçi'nin çok daha iyi olduğunun da farkındalar..En önemlisi 5.maçta Gs daha yorgun olması gerekirken Fb'den çok daha dirençli olduğunun,6.maçı alırsak ibrenin bizim lehimize dönebileceğinin farkındalar ve bu yüzden panik içine girmeye başladılar..

Sonuçta kolay bi şey değil..Karşındaki rakibin kendi evinde yenilerek seri 3-1 e gelmiş,şampiyonluk hazırlıkları yapılmış,hem fiziksel hem mental olarak artık Gs'nin bittiğini düşünüyosun,ama o Gs senden çok daha fazla dinamik..

Tüm bunlar işte Fb'de yavaştan panik durumları oluşturmaya başladı ve bu maçı kaybederlerse dirençleri daha da düşücek,özgüvenlerini daha da yitirecekler..

Nedim Karakaş da panik içerisinde olacak ki anadolu takımlarıının başkanları gibi konuşmaya başlamış..Tabi tüm medya onları desteklerken ve favori gösterirken bu açıklamaları bayaa bi komik durmuş..

Haydi aslanlar Nedim-Kaya-Oğuz ve diğerlerine gereken dersi verin...Biz tribünde desteğin fazlasını vereceğiz zaten..Nedimin dediği destek bu olmalı herhalde yoksa ntvsporun verdiği destek,lig tv deki spiker destekleri,2 maç sonunda dalga geçen gibi başlıklar atan basının destekleri kime...Bu kadar korkmaya hakları var tribüne bakınca şok geçiriyorlar haklı adamlar.