İlginç bir haber okudum. Sonra yok ya yalandır dedim. tekrar başka sitelere de baktım. doğruymuş valla. Nedim Karakaş, kamuoyunun bizi desteklediğini söylemiş. Pes arkadaş harbi pes ya..Şurada kaç gündür Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesi için evire çevire yeneceği takım olarak lanse edilen sanki biz değiliz. çok şükür adam gibi adam yöneticilerimiz var..
Evet ben de okudum bunu,şaka gibi gerçekten..Her yerde resmen Fb desteklenirken utanmadan bi de böyle açıklama yapabiliyolar..
Bunun sebebi de herkesin Fb'yi favori göstermesi ve favori gösterilecek kadar iyi bi oyun oynayamamaları,daha doğrusu oynatmamamız..
Kadro olarak daha iyiler bizden doğru ama kazandıkları maçlarda dahil hiç iyi bir oyun ortaya koymadılar..Mucize 3 lükler atarak maçlarda kaldılar ve psikolojik olarak ezilmemizden sonra farkı açıp maçı da alıp götürdüler..Ama gerçek anlamda iyi oynamadılar,özellikle bu sene başındaki gerçekten çok iyi oynadıkları basketbolu onlara hiç bir zaman oynatmadık..
Kazandıkları maçların bu anlattığım şekilde olduğunun onlar da farkındalar,Kaya'nın laflarının bizi daha da ateşlediğinin de farkındalar,salon atmosferi olarak Abdi İpekçi'nin çok daha iyi olduğunun da farkındalar..En önemlisi 5.maçta Gs daha yorgun olması gerekirken Fb'den çok daha dirençli olduğunun,6.maçı alırsak ibrenin bizim lehimize dönebileceğinin farkındalar ve bu yüzden panik içine girmeye başladılar..
Sonuçta kolay bi şey değil..Karşındaki rakibin kendi evinde yenilerek seri 3-1 e gelmiş,şampiyonluk hazırlıkları yapılmış,hem fiziksel hem mental olarak artık Gs'nin bittiğini düşünüyosun,ama o Gs senden çok daha fazla dinamik..
Tüm bunlar işte Fb'de yavaştan panik durumları oluşturmaya başladı ve bu maçı kaybederlerse dirençleri daha da düşücek,özgüvenlerini daha da yitirecekler..
Nedim Karakaş da panik içerisinde olacak ki anadolu takımlarıının başkanları gibi konuşmaya başlamış..Tabi tüm medya onları desteklerken ve favori gösterirken bu açıklamaları bayaa bi komik durmuş..