• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Final Eight Maçları Organizasyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Fenerbahçenin ne ayrıcalığı var diğer takımlardan %7 kontenjanı neden herkese uygulanamıyor anlamadım.Eğer bu yazılanlar doğruysa seyirci avantajı diye bir şey olmayacak sanırım.Ayrıca Fb forumlarındakiler şaşırmış dalga geçiyorlar aynı sayıda bilet aldık diye Galatasaray onay vermiş ki böyle olmuş diyorlar eğer bizim kulüp onay vermişse çok saçma birşey yapmışlar demektir.

FIBA kitapçığında da görüldüğü üzere ev sahibi hariç diğer takımlara %7 yer ayrılacağı belirtiliyor. Elimizle Fenere bilet hediye etmeyeceğimize göre bir yanlışlık olmalı biletix sitesinde!

Final gunu biletleri satısa cıkmadan bittimi? biletixde diger satıs yolları diyor!

Biletix'in sitesinde ayrılan bloklar şu şekilde belirtilmiş.
Galatasaray taraftarına 004, 005, 007, 011, 012, 107, 108, 109, 111, 112, 113, 207, 208, 209, 210, 211, 212
Fenerbahçe taraftarına 001, 002, 014, 015, 114, 115, 117, 118, 119, 214, 215, 216, 217, 218, 219
Rusya ve İtalyan takımlaırna 101, 201, 220 no'lu bloklar,
İspanya ve Polonya takımlarına 105, 205, 206 no'lu bloklar
Salonu iyi bilen arkadaşlar daha iyi değerlendirebilir ama fener taraftarına düşündüğümüzden fazla yer ayrılmış sanırım.

saçmalığın daniskası resmen. böyle bir şey olamazç. umarım biletix'in aptal bir hatasıdır. zira yönetim bunu bilerek yaptıysa, başka söz bulamıyorum.

Kulüpten öğrendiğimiz kadarıyla salonun %50' si bizim. Geriye kalan % 50' lik kısım diğer takımlar için ayrılmış. Biletix Fenere kıyak yapıp bu kısımların çoğu onlarınmış gibi göstermiş. O yerler kalan bütün 7 takımın.

Kulüpten öğrendiğimiz kadarıyla salonun %50' si bizim. Geriye kalan % 50' lik kısım diğer takımlar için ayrılmış. Biletix Fenere kıyak yapıp bu kısımların çoğu onlarınmış gibi göstermiş. O yerler kalan bütün 7 takımın.

Kalan %50'lik kısımın diğer tüm takımlara olması bir şey değiştirmeyecek. bu bize ezici çoğunluğu getirmeyecek sonuçta. diğer 7 takıma dağıtılsa bile bu oran fener için %40-45 civarında olacak bu diğer %50'lik kısmın içinde.

Benmi kaçırdım , birisi aydınlatabilirmi ? giriyorum siteye satın al diyor ama sayfaya girdiğimde yakında diyor .. Pazartesi günü kombine kartlara biletix satış noktalarından satış olacaktı .. bilgisi olan varsa yardım lütfen

Kalan P'lik kısımın diğer tüm takımlara olması bir şey değiştirmeyecek. bu bize ezici çoğunluğu getirmeyecek sonuçta. diğer 7 takıma dağıtılsa bile bu oran fener için %40-45 civarında olacak bu diğer P'lik kısmın içinde.

Bu tabi bizim yönetimin ihmali olmuş ama sonuçta her zaman yaptığımız gibi kendi biletlerimizi bitirip onların tarafa da yayılırız. İpekçi bizimdir her zaman olduğu gibi.

Bu tabi bizim yönetimin ihmali olmuş ama sonuçta her zaman yaptığımız gibi kendi biletlerimizi bitirip onların tarafa da yayılırız. İpekçi bizimdir her zaman olduğu gibi.

Önder Abi, ne yazık ki bu şekilde olamayacak. Euroleague kurallarına göre Galatasaray tarafına ayrılmış sınırlar dışına çıkamıyoruz. Klasik İpekçi oturma planı gibi olmayacak. yani isteyen istediği yere oturup maç izleyemeyecek ne yazık ki.

Seyirci avantajı diye birşey kalmadı...!!

Yazık bu yönetime cidden yazık bu ne ya nerdeyse yarı yarıya salon ee bizim avantajımız nerde sözde kendi evimizde oynuyorduk

Each visiting club should be offered the opportunity to buy up to 7% of the tickets on sale. The tickets must
be made available at a reasonable price. These tickets must be paid five (5) working days prior to the Final
Eight; otherwise they will be made available to the LOC.
The organisation should consider the location of the tickets for the supporters of the visiting teams to ensure that there is adequate security.

YANİ:

Her misafir takıma %7'ye KADAR bilet satın alma şansı sunulmalı. Biletler makul bir fiyatta olmalı. Bu biletlerin ücreti F8'den 5 iş günü önceden ödenmeli; aksi halde genel satışa sunulurlar.
Organizsyon, misafir takımların yeri için yeterli güvenlik sağlanmasını değerlendirmeli.

Önder Bey'in kulüpten aldığı bilgi 7x7= 49'dan geriye kalan %51'in bizim olduğu yönünde tahminimce ve doğru. Kalan %49 ise diğer kulüplere %7'lik bölümler olmak üzere ayrılmıştır. Kalan %49u kafanıza göre vermiyorsunuz! Önde Bey kulüp ile tekrar görüşürseniz bir zahmet uygun bir dille iletin, saçmalamasınlar! Zaten Murat Tümer canımı sıktı bilet konusunda, bari şu işin doğru yapılmasını doğru düzgün organize etsin.

7 x %7= %49 ise tam istediğimiz gibi olur ve çok mantıklı. ancak biletix'te bu şekilde gösterilmiyor. kulüp sağlıklı bir şekilde açıklama yapmadıkça çok da sıkmayalım canımızı şimdiden.

Benmi kaçýrdým , birisi aydýnlatabilirmi ? giriyorum siteye satýn al diyor ama sayfaya girdiðimde yakýnda diyor .. Pazartesi günü kombine kartlara biletix satýþ noktalarýndan satýþ olacaktý .. bilgisi olan varsa yardým lütfen

Kombine kart sahiplerine satış bugün devam ediyor ancak Biletix gişesinde kartı ibraz edip satın alabiliyorsunuz. Yarın genel satış başlayacak.

Bugün biletixe gittim. Bilet satışı yarın başlayacak dedi gişedeki arkadaş. Eve geldim. Telefon ettim, biletixin dünyadan haberi yok, biletler yarın satışa çıkacak, öncelikli satış ile ilgili bir bilgi gelmedi bize dediler. Nasıl iş anlamadım??? Kulübe telefon ettim, biletixle görüşeceklermiş??...Şu pazarlamayı ne zaman becerebileceğiz yaa...

Aynı şey benim de başıma geldi, gittiğim Biletix şubesinin durumdan haberi yoktu. Benim gibi bekleyen bir bey kulübü aradı ve her Biletix gişesinden işlem yapılamadığını öğrendik (ama hangilerinde yapıldığına dair bir bilgi yok!). Örnek olarak Akmerkez'de satış olmadığını söyleyeyim, Kanyon'da var, ben aldım...

7 x %7= %49 ise tam istediğimiz gibi olur ve çok mantıklı. ancak biletix'te bu şekilde gösterilmiyor. kulüp sağlıklı bir şekilde açıklama yapmadıkça çok da sıkmayalım canımızı şimdiden.

Külüp bir an önce açıklama yapması lazım biletler yarın satısa çıkıyor satısa çıktımı bu isin geri dönüsü olmaz adamlar resmen kupa finali gibi salonun yarısını alma imkanları dogdu.

Önder Abi, ne yazık ki bu şekilde olamayacak. Euroleague kurallarına göre Galatasaray tarafına ayrılmış sınırlar dışına çıkamıyoruz. Klasik İpekçi oturma planı gibi olmayacak. yani isteyen istediği yere oturup maç izleyemeyecek ne yazık ki.

O zaman kimse kendi sınırları dışına çıkamaz kitapçıkta yazdığı gibi ;)

Her misafir takıma %7'ye KADAR bilet satın alma şansı sunulmalı. Biletler makul bir fiyatta olmalı. Bu biletlerin ücreti F8'den 5 iş günü önceden ödenmeli; aksi halde genel satışa sunulurlar.
Organizsyon, misafir takımların yeri için yeterli güvenlik sağlanmasını değerlendirmeli.

Herhalde uğraşmak istemeyip direk biletixe pasladı kulüp. Diyecek birşey yok artık malesef.

Ya var mı böyle bir saçmalık. Bu FIBA ya anlatılamıyorsa bu şube ne iş yapar ben anlamıyorum yaa. O diğer takımlara ayrılan sembolik koltukları da fenerlilere satmanın bir yolunu bulur biletix diğer taraftarlardan talep yok diye. FIBAnın gözünde % 50 ev sahibi % 50 diğerleri bir avantaj olabilir ama sonuca baktığınız zaman % 50 50 oynayacağız gibi birşey neredeyse ve buna biletix karar veriyor. Bir de dalga geçer gibi yazmışlar başka bloktan bilet alan çıkarılır diye, komediye bak! Kimse kusura bakmasın bunun adı aymazlıktır. O zaman bölersin kalan blokları 7'ye hepsini gönderirsin takımların ülkelerine satılan satılır satılmayan ev sahibine devredilir. Gerçekten çok yazık. Bu organizasyonu karşı yaka alsaydı 1000 tane bilet için başlardık birbirimizi yemeye. Fener finale çıkarsa tüm salonu da onlara verelim bari, ne de olsa maksat ticaret!!, biletix kazansın...

Önder abi külüp kombine alanlara ve bonus kartı olanlara öncelik sağladıya bizim yaklasık 4 bin kombine vardı artı olarak bonus kartlılar vardı.Acaba o 2 günde ne kadar kişi bilet aldı.Satısa çıkan biletler kombine ve bonusla alınan katogorideki biletler dısındamı bu ayrılan yerler.

yazıklar olsun. bugün 3 biletix dolaştım satış yok diyorlar. taraftarına bu eziyeti reva görenler nasıl yöneticilik yapıyorlar. kombine sahibi olmanın avantajı nerede kaldı peki

Geri