Final Eight Maçları Organizasyonu

Şu Turnavada nereye baksan rezillik yönetimizin Ev sahipliğini alıp sonra TBF ye devretmesi en baştan insanları soğutmuştu millet bu yüzdne maça gitmedi!
Koç desen hikaye..
 
Aslında başkanlar sadece futboldaki başarısızlıkdan değil böyle basiretsizlikden dolayı da zor durumda kalmalı
yapılan organizasyon akıl mantık işi değil kendi evimizde deplasmanı yaşattıranları utandırmak gerek.
 
Dün maçta değildim, gidenlerden ve detaylı şekilde öğrenenlerin anlattıklarından öğrendim ben de. Dün yaşanan tarzda olaylara izin veren ve taraftarla dalga geçer ve kaale almaz bir şekilde Ceyhun Hoca'yla devam edeceğiz şeklinde açıklamalar yapan basiretsiz, daha da önemlisi PİŞKİN bir yönetim, utanarak söylüyorum ki, Fenerbahçe'de bile görmedim. Ünal Aysal da bunlara müdahale edeceğine, kuru sıkmaya devam etsin ortalığa çıkıp.
 
Kadin basketboluna ses bombasi sokup sahaya atmak, yapsa yapsa, Fenerli'ler yapar. Galatasaray'li olani ara, Fenerli olani arama, bravo emniyet gucleri. Arama yapiliyorsa iki tarafta aranir. Paoklu'lar Istanbul sokaklarini birbirine katarken neredeydiniz ? sizin delikanliniginizi seviyim. Ankara'da kacan siz, siz yenilirken alkislayan biz. 3 boyutlu kareografi yapacagiz diye ortaya cikan fiyasko, bizim 3 boyutlu kareografimiz ise dunyaca konusulan cinsten. Evet ilk kez ustundunuz, " yonetim fiyaskosu" sayesinde, ama bu asla sizin dunyanin en rezil toplulugu oldugunuzu degistirmez. Yonetim sayesinde onlarin ustunde taraftar ile cokecegimize, sagolsun bize deplasmani yasattilar. Ustelik kendi sahasinda dayak yiyen biz, onlar ise yaptigi binbir turlu pislige ragmen, hicbir mudahele gormuyor. Bizim maca Fener'li " bayan " gelir ve taraftari provoke eder. Sonra Galatasaray taraftari suclu olur. Onlarin yaptigi pislikleri konusmayan Murat Murathanoglu, Yigiter Ulug, Ismet Badem, Fener'in trio " uclusunu " kiniyorum. Biz yapsak yer yerinden oynar idi. Bizim galibiyetimiz yerine, tribunler yaptigi taskinlik konusulur idi. Bu sene Aslantepe'de onlari cok iyi agirliyan biz, Kadikoy'de binbir turlu pisligi yapan onlar. Bu asla degismeyecek.
 
Taraftara 1 vermek de neyin nesi yahu? Taraftarın ne suçu var? Taraftar 1 alırsa diğerleri kaç alır Allah bilir?
 

Üst