arkadaşlar 4 adet biletim vardı hepsini siteden arkadaşlara söz verdim başka biletim yok söz verdigim arkadaşlara vericem söz verdim bir kere bitti benim için
1 bilet erdem akgüne
1 bilet furkan çolaka
1 bilet muhammet kaana
1 bilet alpaslan koça söz verdim 4 adet biletim vardı bitti malesef
biletleri söz verdigim isimler beni bu numaradan arayabilirler maç günü ipekçide veya daha önce beyoğluna gelebilirlerse alabilirler 0542 255 44 40 yunus
Arkadaşlar hatırlatayım; forumda karaborsa yapmaya çalışanın gözünün yaşına bakmayız...
Abi sen yarın gelecek misin Nevizade'ye maçı izlemeye? Bu arada özelden yazdım numaramı sana. Senin numara görünmüyor orada.
Allah ne muradın varsa versin valla .
Arkadaşlar hatırlatayım; forumda karaborsa yapmaya çalışanın gözünün yaşına bakmayız...
Tamam abi. Sen de yazsan telefon numaranı özelden ne olur ne olmaz?
Abi bende yarın alırım senden o zaman. Şimdiden çok ama çook teşekkür ederim. Yarın haberleşiriz.Tamam abi. Sen de yazsan telefon numaranı özelden ne olur ne olmaz?[/QUOTE
0542 255 44 40 bende beyoğlundayım yarın gelmeyi düşünüyorum nevizadeyede ama gelemesemde biletini ayırdım merak etme söz verdik bir kere biletin biri senin buradan da herkese duyurulur aldıgım fiyattan veriyorum biletleri 7 liradan kimseye özelden yazmıyoruz başkalları gibi açık açık söylüyoruz
bende beyoğlundayım yarın gelmeyi düşünüyorum nevizadeyede ama gelemesemde biletini ayırdım merak etme söz verdik bir kere biletin biri senin buradan da herkese duyurulur aldıgım fiyattan veriyorum biletleri 7 liradan kimseye özelden yazmıyoruz başkalları gibi açık açık söylüyoruz