Final Serisi Biletleri

bu biletleri bilet alamayan birkaç kardeşimiz karaborsacı şerefsizlere parçalanmasın diye aldım kim bunu düşünerek bir bilet fazladan aldı ? daha fazlada alırdım ama 4 bilet dagıttık diye karaborsacı olduk burada daha fazla alsaydım ne olurdu allah bilir

Abi bence Onur abi senin için söylemedi onu.
Olur da biri kurnazlık yapıp, fazla bilet alır ve burada daha pahalıya satmaya çalırşırsa diye söylemiştir onu.

kusura bakma kardeşim biraz alıngan bir yapım var . beden başka fazla bileti olmayan olunca üzerime alındım problem yok ozaman teşekkürler bilgi verdiğin için.

Hüseyin Abi gerçekten çok teşekkür ediyorum. fazladan bilet alıp bizim gibi arkadaşlara vermen çok üstün bir davranış. insanlığın ölmediğini görmek güzel, gerçekten çok duygulandım. diğer yandan da final serisinde maç kaçırmayacağım için çok sevinçliyim... aklıma hep 2000-2001 sezonundaki tolbert'lı, koul'lu, orhun'lu sezon geliyor. yanılmıyorsam biz 2-1 öndeyken hakemler seriyi bizden çalıp ülker'e vermişti... nereden nereye... ahmet cömert'te 50-100 kişilik maçlar oynardık... şimdi ipekçi'ye sığmıyoruz... bu arada yeni üye oldum ama ilginçtir 8-9 senedir bu sitenin takipçisiyim... internete telefon sesiyle bağlanılan dönemlerden beri. bu arada unutmadan, FENER Bursa'dan da GELİYORUZ :)

Hüseyin Abi gerçekten çok teşekkür ediyorum. fazladan bilet alıp bizim gibi arkadaşlara vermen çok üstün bir davranış. insanlığın ölmediğini görmek güzel, gerçekten çok duygulandım. diğer yandan da final serisinde maç kaçırmayacağım için çok sevinçliyim... aklıma hep 2000-2001 sezonundaki tolbert'lı, koul'lu, orhun'lu sezon geliyor. yanılmıyorsam biz 2-1 öndeyken hakemler seriyi bizden çalıp ülker'e vermişti... nereden nereye... ahmet cömert'te 50-100 kişilik maçlar oynardık... şimdi ipekçi'ye sığmıyoruz... bu arada yeni üye oldum ama ilginçtir 8-9 senedir bu sitenin takipçisiyim... internete telefon sesiyle bağlanılan dönemlerden beri. bu arada unutmadan, FENER Bursa'dan da GELİYORUZ :)

önemli değil kardeşim bileti senin kadar çok isteyen birine verdiğim için ayrıca mutlu oldum istanbula geldiginde beni ararsın zaten bende maça 1-2 saat önce gelicem dışarıda veririm ipekçide biletini

Hüseyin abi çok teşekkürler.Allah razı olsun :)

önemli değil kardeşim .sende erdem akğün gibi deplasman yapıyorsun basket maçına istanbulda olupta bilet almayanlardan daha çok gatasaraylısın bence maç günü beni ararsın ipekçide veririm biletini içeri girsem bile ara beni çıkar turnikerde alırsın bileti biletin bende garanti merak etme numaram var bu başlıkta

Cumartesi günü oynanacak 4. maça 1 adet bilet aramaktayım ben de bir arkadaşım için. Eğer fazladan bileti olan birileri varsa özel mesajla iletişime geçerlerse çok memnun olurum

sene boyu tüm maçlara gittim final serisine gidemiyorum çok acı verici bir şey çok üzüldüm yıkıldım resmen. fazla bileti olan varsa lütfen rica ediyorum
ben basket taraftarıyım derbi taraftarı değil sene boyu bu takımı desteklemeyip bu maça gidecek olanlar var ama ben gidemiyorum tam bir yıkım benim için nöbet falan vardı bilet alamadım maalesef

Kardeslerim 4. Maca bilet ariyorum lutfen gelemiyecek olan yada fazla almis olan varsa irtibata gecebilir mi benimle

3. maç için fazladan 2 bilet yokmu ya.Finale çıkana kadar cefasını biz çektik takımın.İyi gün dostlarımı sefasını sürecek şimdi. :S

Gelecek seneye kombine satışlar patlar çok güzel oldu bu final

Bu arada üçüncü maç için fazladan iki bilet de ben arıyorum :)

3. ve 4. maçlar için ben de her iki maç için de ikişer bilet arıyorum.Karaborsaya da açığım,bu maçlara her ne pahasına olursa olsun gitmem lazım.Elinde bilet olan arkadaşlara sesleniyorum,karaborsaya açığım :D

Dün bir arkadaşımın daveti üzerine maça gittim. Maçtan önce biraz salon çevresinde dolaştım. Bu satılan bilet hikayesi falan yalan, ortalıkta davetiyeden bol birşey yoktu salon dışında. Hatta insanlar bunları 3-5 liradan satmaya çalışıyordu. Alıcı gözle baktım biletlerin üstünde "0" tl yazıyordu hep. İçerde de gördümki bu şekilde çok bilet dağıtılmış. Buna rağmen salon dolduramadılar.

Perşembe günkü maça bilet arıyorum. Fazla bileti olan veya bileti olup da gitmeyecek varsa bana özelden ulaşabilirse sevinirim.