Finalde rakip Efes olursa deplasman maçlarında da salondayım. Ender'in elinde o kupanın kalkışını izlemek istiyorum.
Biraz önce maçtan geldim ancak sahada beni rahatsız eden birşey oldu. Gordon ve Arroyo ile Ergin Ataman arasında bir sıkıntı var. Özellikle 3. Çeyrekte Gordon'u oyuna alacağı sırada Gordon neredeyse yerinden kalmayacaktı. Arroyo da o şekilde tepkili idi. Son çeyreğe kadar Arroyo ve Gordon fazla katkı vermemişti sonradan kritik üçlükler ile maçı getirdiler.
Takım rahat oynadı kendine güveni tamdı ama 3 numaradan yine katkı alamadık. Marko ve Cenk hem kötü savunma yaptı hemde kötü şut attı. Hoca bir ara Evrenin üçlülerinde çıldırdı Markoya dalacak diye korktum.
Bu kritik seriden 3-0 gibi net bir skor ile çıktık ama bu seri bana ilerisi için biraz korku verdi. Şansımıza Thomas bu seride yokları oynadı ve Ümit de oynayamadı. Bora zaten yok. Buna rağmen bence ikinci yarı içeriyi yeteri kadar kullanamadık.
Neyse en azından bu seri erken bitti ve umarım Ergin Hoca takımı yine eksiksiz hazırlar. Bir de son 1-2 dakikada Arroyo biraz sekti umarım sorun yoktur.