FİNALDEYİZ !!| BBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray MP - Pınar Karşıyaka (3-0)

Helal olsun bu takıma. Bu takım 23 yıllık özlemi dindirecek inşallah. Sezon başında çok eleştirmiştim Ergin Hoca'yı. Tek tek geri alıyor özür diliyorum.

Çokşükür finaldeyiz. İnşallah bu 23 senelik özlem bitecek. Artık sıradaki gelsin. Yalnız şu Gordon da artık biraz ciddi olsun. Bu ne laubalik, 7 sayı öndeyken zaman geçirmesi gerekirken gereksiz yere arka arkaya 3 lük atıp birde kasti faul yaptırdı. Çok rahat kazanacağımız maçı zora soktu. Bugün nedense oyun kuruculardan top Ender'in elindeyken içim rahattı (Arroyo da dahil)
22 de 22 muhteşem bir seri...

Çok şükür!.... çok güzel bi basketbolla finale çıktık :) tebrikler çocuklar! Kocaman tebrik de Hoca'ya...
Şu Gordon zırvalamasa son 2 dakika bu kadar stres olmayacaktık ama, adamın huyu böyle, yapacak bişey yok. istediği gibi yönetiyor maçı. garip bir adam, çözemedim, ama seviyorum.

Arkadaşlar biraz boşverelim yahu.Her eleştirinize katılıyorum ama 22de 22 yapan takım varken tadını çıkarın biraz.Öyle ya da böyle yine kazandık,keyfine varın.

Ama maçın hamlesi, Ataman'ın ilk periyotta etkisiz olan Gordon'u farkedip de, daha önce yaptığını yapmayıp, yani onda ısrar etmeyip oyuna Ender'i sokması oldu. zaten iyi oynuyorduk, ama sonrasında daha iyi bi ritm yakaladık. Ender de hayatının maçını oynadı gerçekten. Oyun kurucu olduğunu hatırladı ve bunu bilerek oynaması gereken bir şekilde oynadı. ona hakikaten ihtiyacımız var finalde, inşallah böyle devam eder. Arroyo'dan bile daha bir kendine güvenliydi bugün ve bize de yansıttı.

Son molamızda takımı polis korudu. Neye benzetmeliyiz bu durumu. Darbe zamanları gibi mi desek, 3.-5. sınıf ülkede maç yapılıyor gibi mi desek. Gerçekten utanç verici bir kareydi.

Son maçlarda maçtan önce salonun önünden bileti alıp girebiliyorduk maça artık finallerde mecburen mertere biletixe gitmek zorunda kalıcaz herhalde.:D

Final serisinde takımı yalnız bırakan,Galatasaray'lıyim demesin arkadaş. Müsait olan gelsin artık bi zahmet. Hiç bu kadar yakın olmamıstik çunku şampiyonluğa. Eminim O Sene Bu Sene İnşaAllah..

Biraz önce maçtan geldim ancak sahada beni rahatsız eden birşey oldu. Gordon ve Arroyo ile Ergin Ataman arasında bir sıkıntı var. Özellikle 3. Çeyrekte Gordon'u oyuna alacağı sırada Gordon neredeyse yerinden kalmayacaktı. Arroyo da o şekilde tepkili idi. Son çeyreğe kadar Arroyo ve Gordon fazla katkı vermemişti sonradan kritik üçlükler ile maçı getirdiler.
Takım rahat oynadı kendine güveni tamdı ama 3 numaradan yine katkı alamadık. Marko ve Cenk hem kötü savunma yaptı hemde kötü şut attı. Hoca bir ara Evrenin üçlülerinde çıldırdı Markoya dalacak diye korktum.
Bu kritik seriden 3-0 gibi net bir skor ile çıktık ama bu seri bana ilerisi için biraz korku verdi. Şansımıza Thomas bu seride yokları oynadı ve Ümit de oynayamadı. Bora zaten yok. Buna rağmen bence ikinci yarı içeriyi yeteri kadar kullanamadık.
Neyse en azından bu seri erken bitti ve umarım Ergin Hoca takımı yine eksiksiz hazırlar. Bir de son 1-2 dakikada Arroyo biraz sekti umarım sorun yoktur.