FİNALDEYİZ !!| BBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray MP - Pınar Karşıyaka (3-0)

Artık finaldeyiz ve bu final serisinde ben evimizdeki maçları kapalı gişe oynayacağımızı tahmin ediyorum. Seyirciyi şimdiden düşünemiyorum bile yıkarız arenayı yeterki şampiyonluk gelsin.

Ergin hocayada sezon başından beri güvenimizi belirtmiştik . Bu kadar şanssızlığa rağmen finaldeyiz bravo aslanlara. Ben şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum.

Bazı arkadaşların final haftası 22'ye çıktı. Umarım 4 hafta daha devam eder.
Eminim pusudadırlar ve es kaza finalde kaybedersek çıkarlar yeniden ortaya.

İnanılmaz bir konstantrasyon, oyun soğukkanlılığı. Bu takım sene başından beri çok şey yaşadı ama hiç bir zaman yılmadı. Hakettiği yerde rakibini bekliyor. Yürüyoruz şampiyonluğa !

Oh be! Sonunda finaldeyiz. Tüm takımı kutluyorum. Harika bir seri geçirdik. Darısı final serisine inşallah. KSK'ya da iyi bir mesaj vermiş olduk. İlk maç normal şartlar altında oynansaydı KSK bizi yine yenemezdi. Neyse, hediyemiz olsun. :)

TBFnin sitesinde haber manşetleri kısmında bizim maçın haberi yok. Tam anlamıyla skandal... Kendi liginin finalistlerinden biri belli olmuş ve sen haberini koymuyorsun. Bu ne düşmanlık arkadaş...

Kenara koyulan haber de bu. Resim o maçtan değil, haber çok kısa. Ciddi bir artniyet var
http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/($$TBFV1_BasinBulteni_All_WEB_View)/88BECCC73B3BF573C2257B7B0065DE34?OpenDocument

Bir önceki sezon futbolda yıldırım demiroren kadıköyde kupayı verirken suratı beş karıştı. İnşaAllah bu sene basketbol da turgay demire'lin suratı on karış olur...

iyi oynamadığımız bir seriyi 3-0 geçerek gerçek bir şampiyonluk mesajı verdik. Artık finaldeyiz ve 23 yıl sonra şampiyonluğa hiç olmadığımız kadar yakınız. Daha işimiz bitmedi elbette ki ama her şeyden önce, bir sezonda bir takımın başına gelebilecek her türlü şanssızlığa rağmen 22/22'yle finale çıkan bu takıma ve bu takımı yaratan Ergin hocaya saygılarımızı sunalım.

Maça gelince; bayaa kötü başladık, çok şut soktular ve taraftarla birlikte acayip havaya girdiler. Fakat hiç kırılmadık, savunmamıza güvendik ve yine en sıkışık anlarda Dong'a başvurduk. Hakkını vermek lazım, bu serinin en iyisiydi. 2. yarıdaysa toparlandık, bir ara kenarda unutulan Gordon girdi ve çok kritik sayılarla salonu susturarak adeta dirençlerini kırdı. O moralle Dixon'ı da iyi savununca maçı kırdık. Mutaf'ın üçlükleriyle tutunsalar da maç sonunda tecrübemizi kullanarak, işi uzatmadan bitirdik.

Şimdi son adım kaldı, artık 23 yıllık bu çile bitecek, dublemizi kutlayacağız inşallah.