X' Alıntı:Ahmet bey Fitch konusunda bu çabanızı anlamamakla beraber ben size cevap verme çabasından kendi adıma yoruldum
Sadece verdiğiniz istatistikler eksik yada yanlış.
Örnek vermek gerekirse Fitchin yüzdesi ve Jaglanın Telekomda 6. adam olması ve aldığı dakika ortalamasının 25 i bile bulmaması.
Herşeyi geçtim ne Jagla ne Boddicker savunmada Fitch kadar gayretli değil.
Bu yazdığınız gerçekten kelimenin en hafif anlamıyla ayıptır.
Analamadıysanız cevap vermeyin. ya da anlamadığınızı sorun; cevaplayayım, ama yanlış diyorsanız yanlışın ne olduğunu göstermeniz lazım. Siz Jagla daha az süre alıyor. 6. oyuncu diyorsunuz. Yazdıklarımı okumamışsınız belli. ben oyuncuların oyunda oldukları süreleri hesaba katarak bu değerlendirmeyi yaptım. okumadan birşeye yanlış demeniz kadar ayıp bir davranış olamaz.
her oyuncunun oyunda kaldığı sürelerdeki top kullanımını hesap ettim.
Bu çabamın altında birşeyler aramanız ayıptan da öte. Ben burada Fitch'i eleştirerek ne peşinde olabilirim. gerçekten benim eleştirilerimin altında "gerçekte" ne olabilir acaba. Çok merak ettim zihninizde ne kurguladığınızı. (Galatasaray'ı çok severim. günlük başarının değil, sürekli başarının peşindeyim. basketbol üzerine fikir cimnastiği yapmayı severim. o kadar.)
oyuncuların yüzdeleri ve aldıkları süreler ortada. kullandıkları atışlar ve takımın toplam atışları ortada. ben de bu verileri kullanarak bir değerlendirme ortaya koydum. hem de farklı farklı takımlardan farklı farklı oyuncuları ele aldım. Benim analizime lütfen çamur atmayın. Burada çamurlarla uğraşmak için fikir cimnastiği yapmıyorum.
Bu tip değerlendirmelere nasıl cevap verebileceğinizi görmek için size de Koch'un ve Almighty'nin yazdıklarını tafsiye edebilirim. Çamur atana ya da altında birşey arayana kadar, sizde uğraşın ve başka bir bağlamda bu oyuncunun faydasını-yararını tartışın.
jagla'nın ankaradaki her maçını canlı seyrettim. avrupa kupasında da CNN turk'ten takip ettim. Şu ana kadar savunmasında bir sorun görmedim. Çok sert bir uzun değil. ama onu ite kaka üzerinden sayı atan görmedim.