Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Forumda kullanılan avatarlar neden kaldırıldı acaba ? Daha önce yazıldıysa kusura bakmayın ama forumu zorlamayacaksa avatarlar geri gelmeli bence.

Forumda oluşan şu görüntü açıkçası beni çok rahatsız ediyor. Elbette şartları tahmin edebiliyorum sonuçta reklam hayatın her parçasında var ama yine de çok tuhaf bir durumla karşı karşıya geliyoruz.

Görüntü şu linkte;

http://c1210.hizliresim.com/12/h/dzgym.jpg

Bu tip reklama denk geldiğinizde resim değil gittiği linki gönderirseniz engelleriz bir daha çıkmasını. O adresi engelledik şu andan itibaren.

Hakkı Bey,

Silinen iletilerin büyük bir bölümünde açıklama yazıyor. Ama acele ile silinen küfür, hakaret içeren iletilerde bazen unutuluyor. Yine de haklısınız, her iletide açıklama yapılmalı.

Tugay kardeşimin şikayet ettiği konuda, bende epey rahatsızım. Forumu açıyorum, Fenerbahçe Bate Borısov maçının reklamı çıkıyo karşıma. Yapılan reklam anlaşması gereği zorunluluktan mı yayınlanıyo bu reklamlar.

5 yıldır takip ettiğim, üyesi olduğum foruma artık veda ediyorum, her ne kadar fazla yazmasam da neredeyse yazılan her mesajı okuyacak kadar vakit ayırdığım forum artık sadece canımı sıkmaya başladı. Forum yöneticilerinden bazılarını ve bazı yazarları çok sevsem ve saygı duysam da artık bu forum da durmanın bir anlamı yok, zaten durduğum her an ikili tartışmalara neden olacak gibi görünüyor, yöneticileri de fazla zor duruma sokmadan burada noktayı koyalım istiyorum.
GSbasket'e değerli görüşleriyle renk katan herkese teşekkürler.
Yönetici arkadaşlardan ricam üyeliğimi silinmesi yönünde şimdiden teşekkürler.

Hakan Bey, gereken yapıldı.

Bu gibi durumlarda bizi uyararak duyarlılığınızı gösterdiğiniz için teşekkürler.