Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Galatasaray oly maçı için Emir beye sorduğum sorulardan biri sansürlenmiş. Sorumda Lakovic'in 1 numaraları savunduğunda ne kadar efektif olduğunu görüp görmediklerini ve bu hatadan dönüp dönmeyeceklerini sordum. Ve soruları kim koyduysa benim sorumu sansürlemiş. Ayıp yahu yıkama yağlama servisiyse açıkça söyleyin de bilelim biz de aptal gibi yazmaya kasmayalım.
''Emir hocam çok iyiydiniz. Emri hocam 14 sayı hiç önemli değil 1 sayı yeter. Lakovic'i 5 numarada da kullanabilirsiniz hiç farketmez. Bugünkü galibiyet teknik ekibin zaferidir ve onlardan başka kimse haketmemiştir.''
Bunu mu yazıyım bi dahaki konulara ? Gsbasket ile ilgili dehşet hayal kırıklığına uğradım. Bildiğiniz sansür konmuş. Yazık... Bi daha da yıkama yağlama bölümüne yazmayacağım.

Deniz her şeyin iyisini senmi biliyosun ukala ukala soruyosun önce bi tarzını düzelt karşındaki insan senin sorunu cevaplamakla memur değil

İkincisi aynı soruyu 1000 defamı soracaksın bir kere sordun cevapladılar anlattılar sana güzelce, sana dedilerki yanlış düşünüyosun doğrusu budur (Lakoviç Konusunda) hala yanlışınızdan dönecekmisiniz ne demek. Aç eski konulara bak Lakoviç'in 1 yada 2 oynaması ile ilgili neler demiş bidaha bidaha o garip üslübünla soru sormadan önce.

Son olarak soru cevap bölümününün tepesinde bölüm hakkında diye bir şey var onu oku.

Cevaplanmış sorunu ısrarla bidaha bidaha soruyosun sonra da cins cins konuşuyosun yalvarayımmı sana yaz diye böyle yazacaksan yazma zaten, bu uslupla yazarsan zaten hiç düzeltmeden silerim bundan sonra neymiş yıkama yağlamaymış hey yarabbim ya birde üste çıkıyosun zeytinyağı gibi.

Lakovic fikrine kesinlikle katılmıyorum, Sloven Milli Takımı’nda da Goran Dragic ile aynı anda sahadayken 1 numara olan daha ağırlık olarak Dragic’ti. Barcelona’da Rubio ve Sada ile beraber aynı anda sahadayken final fourda bile süre alırken pozisyonu 2 numaraydı. Beşiktaş maçında da guarda baskı yapmak istediğimizden baskıya daha uygun oyuncularımızı 1 numara değerlendirdik. Lakovic’in savunmasına gelince de Navarro’ya karşı çok iyi durdu mesela ve oldukça da gayret gösteriyor savunmada. Hep aynı şeylere geliyoruz ama 1 numarayı savunmak 2 numaradan daha kolaydır diye bir kalıp yok basketbolda, bu kalıplardan da kurtulmamız gerekiyor. Rakip savunmanın ona aldığı önleme gelince de yıllardır bu baskıyı yaşamış bir oyuncu Lakovic ve bu yüzden bizde forma giyiyor, karşı takım baskı yaptığında da Lakovic’e saha içinde doğru kurgulanmış pozisyonlar hazırlayarak onu hem yaratan hem de bitiren oyuncu olarak kullanmak isteriz. Ayrıca Lakovic 2 numarada oynasa bile 1 numarada oynayan oyuncuyu da savunabilir, her maç değişebilir bu durum ama bu maçta karşı takımda tek guard vardı, baskı yapmamız gerektiğinden onu orada değerlendirmedik savunmada

http://www.gsbasket.org/forum/threads/8198-Beşiktaş-73-Galatasaray-65

1 Parağraf cevaplamış Beşiktaş maçında gördüğün üzere, katılmıyorum dediği bir şeyi başka bi maçta yanlışınızdan dönecekmisiniz diye sorarsan silerim haliyle, zaten en başta bi uslubunu düzeltmelisin benden sana abi tavsiyesi.

Galatasaray oly maçı için Emir beye sorduğum sorulardan biri sansürlenmiş. Sorumda Lakovic'in 1 numaraları savunduğunda ne kadar efektif olduğunu görüp görmediklerini ve bu hatadan dönüp dönmeyeceklerini sordum. Ve soruları kim koyduysa benim sorumu sansürlemiş. Ayıp yahu yıkama yağlama servisiyse açıkça söyleyin de bilelim biz de aptal gibi yazmaya kasmayalım.
''Emir hocam çok iyiydiniz. Emri hocam 14 sayı hiç önemli değil 1 sayı yeter. Lakovic'i 5 numarada da kullanabilirsiniz hiç farketmez. Bugünkü galibiyet teknik ekibin zaferidir ve onlardan başka kimse haketmemiştir.''
Bunu mu yazıyım bi dahaki konulara ? Gsbasket ile ilgili dehşet hayal kırıklığına uğradım. Bildiğiniz sansür konmuş. Yazık... Bi daha da yıkama yağlama bölümüne yazmayacağım.

Kimseye hesap verecek değiliz soru seçimi hakkında. Memnun değilsen sormazsın bir daha beyefendi! Bir daha soru cevap bölümüne yazma!

Kimseye hesap verecek değiliz soru seçimi hakkında. Memnun değilsen sormazsın bir daha beyefendi! Bir daha soru cevap bölümüne yazma!

Tamam yazmam. Bu şekilde şakşakçılığa ortak olmam. Ondan sonra kazanılan maçın ardından ''niye sorulmuyor kazanınca soru'' yazarsınız.
Ayrıca her soru cevap bölümünü okudum şimdiye kadar. Ama hep rahat sorular , hep öylesine cevaplar. Bir cevapta da yanlış yapmakla ilgili birşey geçmemiş. Hiçbirşey yanlış yapılmamış ve hala daha bu ligde 1. değiliz. Euroleague grup döneminde(elemedeki başarıya alkıştan başka diyeceğim birşey yok zaten) ayarımızdaki ya da üstümüzdeki takımlardan bir tane galibiyet alamadık. Madem herşeyi doğru yapıyoruz , o zaman bu sonuç nedir ? Efes maçı çıkışında ''oktay hoca istifa'' başlığını açan adam hakkında ne söylediğimi herkes biliyor o metrobüsteki ( Onur Uncu , Tanju Çiçek , Şamil Turançiftçi gibi )Ama gidip de hiç bir yanlışı söyleyemeyeceksek kendin çal kendin oynadan başka hiçbirşey olmaz. Tebrik ediyorum hem sizi hem de Şamil abiyi. Bu şekilde devam edin yıkama yağlamaya.Hesabımın da silinmesini rica ediyorum.

Veysel bey burası sadece şakşakcıların sitesidir o yüzden kusura bakmayın. Sizi kendi şakşaksız, gsbasketsiz ve huzur dolu hayatınıza geri iade ediyoruz. Umarız bu siteden ayrılan herkesin yaptığı gibi misafir olarak dahi bir daha bu siteye uğramazsınız. Çok şey kaybettik sizi kaybetmekle ama elden gelen birşey yok.

Anıl, "Ercuuu72" ve "onurk24" adlı üyeler dün uyarıldı ve 2 günlük süre verildi. Ad soyad değişikliği beraberinde TC No doğrulaması yapmamaları halinde hesapları kapatılacak.

Onur Abim bir de merak ettiğim bir şey var görürsen cevaplarsın ya da başka bir abim de cevaplayabilir. Bu tc kimlik no uygulaması süper oldu ama hala uygulamayanlar var mı ? Çünkü bayağı oldu.

Şu forumda gerekli-gereksiz bir sürü ceza aldım laflarım yüzünden. Şimdi çok samimi bir soru sormak istiyorum;

"Deniz Baskın'ın kulağı çınlasın ; " Foruma alkolik olarak girmek yasaklanmalı". "

Bu laf ceza sebebi midir değil midir ? Amacım kesinlikle ukalalık yapmak değildir :)

Haklısın Emre, gerekli gereksiz çok ceza aldın, almadıkların da cabası. : )

Soruna gelecek olursam, cezayı gerektirecek söz değil bana göre.

Ben foruma giriş yaptığımda "Neler Yeni?" butonuna tıklayıp son ziyaretimden sonraki mesajları görmek istiyorum ama son bir haftadır hiç bir mesaj göstermiyor ama bir çok yeni mesaj olduğunu biliyorum. Bu sorun herkeste mi oluyor bilmiyorum ama son bir hafta on gündür falan bu şekilde oluyor. Bazı konu ve mesajları takip etmem de zorlanıyor haliyle.

Kuruluş amacı; Galatasaray Basketbol Şubesi'nin sanal ortamda sesi, yeri geldiğinde fiilen birlik beraberliği sağlaması olan bu sitede en güzel günlerimizi şüphesiz Oktay Mahmuti ile yaşadık.

Forum alt konularından birine eski hocamızın ismini verebilme şansımız var mıdır ?

Tugay, evet tarihimizde ilk kez Mahmuti doneminde Euroleauge'de oynadik, hafizamizda onemli yer edinecek basarilar kazandik ama... Subemizde daha kalici iz birakan isimler -örneğin Aydan Siyavuş- mevcut ve bu isimler adina acilan bolumler yokken Mahmuti'ye bir bolum adini vermek diger isimlere haksizlik olur. Tabii bu benim kisisel gorusum.

Forum yönetimindeki diger arkadaslar ne dusunuyor bilmiyorum, degerlendirelim...

Tugay, evet tarihimizde ilk kez Mahmuti doneminde Euroleauge'de oynadik, hafizamizda onemli yer edinecek basarilar kazandik ama... Subemizde daha kalici iz birakan isimler -örneğin Aydan Siyavuş- mevcut ve bu isimler adina acilan bolumler yokken Mahmuti'ye bir bolum adini vermek diger isimlere haksizlik olur. Tabii bu benim kisisel gorusum.

Forum yönetimindeki diger arkadaslar ne dusunuyor bilmiyorum, degerlendirelim...

Onur Abi, bahsettiğin hususu benim de düşündüğüme emin olabilirsin. Zaten Aydan Siyavuş zihnimizde yer etmiyorsa burada Oktay Hoca'ya da duyduğumuz saygı ve sevginin de hiçbir anlamı yoktur kanımca.

Şöyle ki; Oktay Mahmuti ile sözleşmesi bitiminde oturup konuşulduktan sonra yollar ayrılsaydı veyahut kendisi görevi bırakma kararı alsaydı zaten ben de burada bu öneriyi sunmazdım. Çünkü bunlar olağan şeyler. Lakin içinde bulunduğumuz nahoş durum belli ve buna paralel oalrak böyle bir arzuda bulundum.

Aklımızdan, en önemlisi gönlümüzden çıkmayacağını çok iyi biliyoruz ama işte en güzel günlerin adamı diyebileceğimiz bir başlıktı isteğim. Elbette bu forum yönetiminin iradesindedir. Yapılırsa çok mutlu olurum, yapılmazsa da saygı duyarım.

İyi Akşamlar.