V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Galatasaray oly maçı için Emir beye sorduğum sorulardan biri sansürlenmiş. Sorumda Lakovic'in 1 numaraları savunduğunda ne kadar efektif olduğunu görüp görmediklerini ve bu hatadan dönüp dönmeyeceklerini sordum. Ve soruları kim koyduysa benim sorumu sansürlemiş. Ayıp yahu yıkama yağlama servisiyse açıkça söyleyin de bilelim biz de aptal gibi yazmaya kasmayalım.
''Emir hocam çok iyiydiniz. Emri hocam 14 sayı hiç önemli değil 1 sayı yeter. Lakovic'i 5 numarada da kullanabilirsiniz hiç farketmez. Bugünkü galibiyet teknik ekibin zaferidir ve onlardan başka kimse haketmemiştir.''
Bunu mu yazıyım bi dahaki konulara ? Gsbasket ile ilgili dehşet hayal kırıklığına uğradım. Bildiğiniz sansür konmuş. Yazık... Bi daha da yıkama yağlama bölümüne yazmayacağım.
''Emir hocam çok iyiydiniz. Emri hocam 14 sayı hiç önemli değil 1 sayı yeter. Lakovic'i 5 numarada da kullanabilirsiniz hiç farketmez. Bugünkü galibiyet teknik ekibin zaferidir ve onlardan başka kimse haketmemiştir.''
Bunu mu yazıyım bi dahaki konulara ? Gsbasket ile ilgili dehşet hayal kırıklığına uğradım. Bildiğiniz sansür konmuş. Yazık... Bi daha da yıkama yağlama bölümüne yazmayacağım.