Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Beko basketbol ligi başlığı, erkek takımımız kısmına taşınmalı bence. bu haliyle birçok üye orayı kullanmıyor. dediğim yere taşınırsa daha efektif kullanılır, rakiplerimizi daha iyi analiz etmiş oluruz.

kaldı ki BBL, 'Erkek takımımız'ın mücadele ettiği lig. başlığın oraya taşınması sayfa düzenini bozmaz

Muharrem, bizimle ilgili başlıklarda zaten yeri geldiğinde konuşuluyor Beko Basketbol Ligi. O başlıktaki amaç diğer takımların birbiriyle oynadığı, oynayacağı karşılaşmalar.

Eğer o başlığı Erkek Takımı bölümüne taşırsak, bölümü kapatmak da gerekebilir. Böylesi daha doğru gibi.

Not: GSBasket Mobile ile ilgili soruna söyleyebileceğim bir şey yok, teknik konulardan anlayan arkadaşlar görünce ilgilenir.

Onur hocam teşekkür ederim, siz de bir açıdan haklısınız.

Mobile versiyondaki sorun çözüldü. Daha önce ilk mesaja götüren bağlantı şimdi son mesaja götürüyor. Sanırım gören arkadaşlardan biri düzeltmiş. Teşekkürler

Hoşgeldin, açık yürekliliğin için teşekkürler. Burada kurulan birçok kadrodan daha mantıklı, daha birbirine uygun parçalardan kurulu bir kadro yazmışsın bana göre. Hem de bu kadro çok yüksek maliyetli de değil. Sadece Lampe'li pota altı rotasyonun biraz yumuşak kalmış. Erceg, Derrick Brown, Lampe ve Furkan'dan oluşan boyalı bölge Euroleague'de üst düzey sertliğe çıkamaz. Ya Derrick Brown varken Paul Davis olacak, ya da Lampe'nin 5 oynadığı takımda 4 numaraya daha güçlü, daha sert bir uzun olacak. Ancak böyle dengelenir.

Fb bizi bi maçta yensin.görürüm sizi ozaman. Hoşgelmişmiş. burası Gs basket anlayın artık.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir Fenerbahçelinin buraya üye olup da Galatasaray kadrosu oluşturması, şöyle yaparsanız sizin için daha iyi olur falan diye üzerine kafa yorması ne derece "normal" bir durum?

Fb bizi bi maçta yensin.görürüm sizi ozaman. Hoşgelmişmiş. burası Gs basket anlayın artık.

Sevgili kardeşim, buraya gelip sinsice ortalığı karıştırmak üzere yazan rakip takım taraftarlarındansa, böyle açık sözlü bir Fenerbahçeli'yi her türlü yeğlerim. Düşmanca bir tavır göstermeye gerek yok. Aynı evde Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi yaşıyorsa, aynı forumda pek ala iki takım taraftarı da yazabilir. Tabii provokasyon yapmamak şartıyla!

Sevgili kardeşim, buraya gelip sinsice ortalığı karıştırmak üzere yazan rakip takım taraftarlarındansa, böyle açık sözlü bir Fenerbahçeli'yi her türlü yeğlerim. Düşmanca bir tavır göstermeye gerek yok. Aynı evde Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi yaşıyorsa, aynı forumda pek ala iki takım taraftarı da yazabilir. Tabii provokasyon yapmamak şartıyla!

Burada yazıyorlar sonra caps alıp Antu'da dalga geçiyorlar. Biz her tür yorumcuyu heryer'de görüyoruz zaten bari burada biz bize olalım.

bize gelince dost olalım yok onlarda yazsın falana bağlıyoruz yok böyle bir şey arkadaş. herkes gitsin kendi forum sitesinde yazsın ne yazacaksa.

Bir suru ortak forum var, bence de herkes kendi metrekaresinde takilmali. Hatta uye olmayanlara kapanmali forum, sikecilerin okumasi bile engellenmeli. Yarin obur gun ser basladiginda her sey kontrol altindacilarla sevgi yumagi olmak yerine kufur kafir duz gidilecek, bu bir gercek. Sahsim adina konusayim benim Ugur can vs. gibi adamlara tahammulum yok burada.

Arkadaslar Antu haric diger platformlarda da uyeligim var oralardada yaziyorum-dum.İlk iletimde de dedigim gibi buraya fikir alisverisinde bulunmaya geldim merak etmeyin provakator bir karekterim yok.Fenerbahceli olabilirim ama ayni zamanda saglam bir basketbolseverim.Her takimimiz icin basarili olabilecegi kadrolari kurmaya calisirim her takimi yakindan takip etmeye calisirim.Sadece Fenerbahce yada Galatasaray degil Efes Banvit Besiktas Avrupa ligleri vs.
Fikir alisverisi guzeldir.Ben burada Galatasaray aleyhine kasitli olarak kotu bir kadro yazsam Ergin Atamanin gidip o oyunculari alacak hali yok.Zaten transfer basliklari haric diger basliklara yazmamayi dusunuyorum

Kesinlikle üye olmayanlara kapanmalı forum. Ayrıca siz anlayışlı olabilirsiniz ama kişisel görüşüm bu forumda galatasaraylı olmayanlar olmamalı. Çok netim bu konuda.

Edebiyle durduğu sürece herkes yazabilir. Bu forumda şuanda yazmasalarda diğer takımları tutan çok kaliteli insanlar var. Ayrıca burası Türkiyenin en iyi basketbol forumu. Bu kadar ilgi normal bence.

Cuma günki Uğur Can olayını görmeyen yoktur heralde. Ama cevabını aldı. Adam seneye muhteşem fenerbahçe geliyor diye başlık açmış. Diyor ki yöneticiler bana Galatasaraylı olma konusunda bir kural getirmedi diyor. Başlık 2-3 saat kaldı. O zaman Şike ve Emek Hırsızı Fenerbahçe Seneye Yeni Şikelerle Yeni Sezona Geliyor diye başlık aç o zaman dedim. Oda bana cevap yazmış ama cevabına bakamadan kaldırmışlar başlığı :) Bundan 3 sene önce de bir Fenerli ile kapışmıştık özelden. İstediğimi yazarım diyordu burası özgür forum felan diyordu. Tabi sonra defolmuştu. Özgürlük bir yere kadar dikkat edelim böyle şeylere.
Ayrıca misafirlere kapanmalı forum. Adam zaten yazmıyor etmiyor. Yazacağı bilgi paylaşacağı varsa eğer üye olsun yazsın.

Hayır bazen Galatasaray'lı arkadaşlarımızın yazdığı şeyler bile sinir bozucu olabiliyorken bir de Fenerli olduğu belli olan birisi bir şeyler yazarsa haliyle tepkilerin odak noktası olması kacınılmaz. Zaten bir Fenerli buraya gelip niye fikir beyan eder ki? Ha fikir mi beyan edeceksin önce şikeci şerefsizlerin yönettiği ve emek hırsızlığı yapan bir kulüp olduğunu kabul et sonra gel istediğin şeyi tartışalım, etmiyorsan senin zaten ne bu forum da fikir beyan etmeye hakkın var ne de bizim senin zırvalıklarını dinlemeye sabrımız var.
Oh be rahatladım.:D