Bu Liste bu Destek ile secilmez ise helede Esref Hamamciogluna karsi kazanamaz ise daha aday felan olmazHayırsız olsun. Umarım D.Ö. seçilmez.
Listeye girmedi diye degil ya siz anlamiyorsunuz ya ben anlatamiyorum.Fikri hür, vicdanı hür masalı burada bitti. Büyük ihtimal Tayyip'in telkini ile aday oluyor. 2018 Haziran'da seçiminde de aday olmayacaktı ama Tayyip bir törende seninle daha çok işimiz var aday ol demişti.
Ve asıl mesele listeye girmedi diye Erden Bey'le hakaret edilmeye başlanmış. Yuh artık.
Komik olmayın. Kapıda yattı sizin iddianız. Kulübe 1 milyar TL'lik sponsorluk vermiş kişiye işinize gelmeyince sallamak olmaz. Ayrıca inşaat işinde olan herkes akp ile yakındır bilginiz ola.Listeye girmedi diye degil ya siz anlamiyorsunuz ya ben anlatamiyorum.
DURSUN ÖZBEK 15 GÜN ERDEN BEYİN KAPISINDA YATMADI
ERDEN TİMUR DURSUN ÖZBEGIN KAPISINDA YATTI
Buyuk harflerle yazayim algida secicilik olsun.
Suan Hükümetin Futbol düsüncek vaktimi var allah askina ozaman Erden Timurda Hûkûmet icin 15 gün kapida aday ol diye yatti anliyorum
Bagdasmayan yazilar komik
Birinci cumle benim yuzde yuz fikrim ve dusuncemdir.Ben açıkçası bu yönetimin seçilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü Hamamcıoğlu yönetimi açıkçası pek ışık vermiyor bana. Bu ayrı mesele, Özbek gelir devrim yapar demek ayrı mesele. Dursun Özbek'in gayrımenkul işine iktidardan vize almadan gireceğini düşünüyorsanız ya cidden bu ülkede yaşamıyorsunuz ya da yaşadığınız ülkeden haberiniz yok.
1milyar Tl degil 225 milyon tl 5 sene sonunda,5 sene sonrada yokum diyor verdiginiz bilgi dogru olsun lutfenKomik olmayın. Kapıda yattı sizin iddianız. Kulübe 1 milyar TL'lik sponsorluk vermiş kişiye işinize gelmeyince sallamak olmaz. Ayrıca inşaat işinde olan herkes akp ile yakındır bilginiz ola.
Bu zihin yapısı olan taraftarı gördükçe Galatasaray zenginleri kulübe iş yapmaz. Adam hem cebimden para verip hem de hakarete mı maruz kalacağım der ve niyeti varsa da vazgeçer.
Büyük ihtimalle cebinden kendi servetinden harcayacak ve büyük ihtimalle yine kimseye yaranamayacak
Bence kendisinin gireceği belli değildi ama birilerinin de girmesi gerekiyordu. Bu iki adayın bu işi götüremeyeceği açıktı.Dursun Bey seçime girsin diye 2 aydır kalem oynamıyor kulüpte..