burak elmas'ı vizyoner ilan edenlerin yerden yere vurduğu Dursun Ozbek eger hatalarindan arindiysa ne ala.Cunku gecmiste kurduğu kadronun ekmeğini kendisi dışında herkes yedi. herkes övgü alırken kendisi ise eleştirilerin ve şakaların adresi olmuştur. yaptığı yapılanma olmasaydı beşiktaş'ın 2-3 şampiyonluğu daha olabilirdi.Dursun Özbek gecmisten ders almis ise olay degisir, ayni kafa ile geliyorsa geçmis olsun
Transfer konusunda Dursun Özbek işi cözmüstu ama cok gec kalmisti.burak elmas'ı vizyoner ilan edenlerin yerden yere vurduğu Dursun Ozbek eger hatalarindan arindiysa ne ala.Cunku gecmiste kurduğu kadronun ekmeğini kendisi dışında herkes yedi. herkes övgü alırken kendisi ise eleştirilerin ve şakaların adresi olmuştur. yaptığı yapılanma olmasaydı beşiktaş'ın 2-3 şampiyonluğu daha olabilirdi.
Ben Akrabasiyim, dosttum aileden kimseye bir görev verdigi yok,Komisyon almadigini devlet ile alakali bir durum oldugunu acikladi.Once tarihten ders almak lazim. Ben degistim dedigini duymadik henuz, duysak da inanir miyiz?
Gecmise bakarsak olasi senaryo; komisyoncu (meslek) cenk ergun transferden sorumlu kisi olacak. Ozbek ailesine yakin kisiler veya akrabalar, bilgi ve yeteneklerine bakilmadan kritik gorevlere gelecekler.
Yonetimde gorev alan onemli kisiler secimden kisa sure sonra ayrilacaklar.
Ilk firsatta nerede kalmistik diyecegiz.
Umarim tarih tekrar etmez ve basarili bir girisim olur.
Problem Barış Nane’nin kim olduğu mu yoksa ortada bir yanlış var mı yok mu bunu konuşmak mıBarış Nane kim ya? Erden Timur sayesinde ekmek yiyen biri sadece!
Bir daha Sıcak paramis ,Baskanmis cati adaymis kimse Dursun Özbekin kapisini calamaz.
Kapisinda liste kur yanindayiz diyenler daha yola cikmadan adami terk ettiler.
Etkenlerden varmi var tabiki.
Fatih Terime gitmemesi
Metin Özturk sayi olarak listede fazla olmasi
Burak Elmasin Dursun Özbek listesine adam sokmak istemesi Dursun Baskanin istememesi.
Burak beyin ne aciklari cikicak merakla bekliyorum.
Bunlar Hepsi ibretlik dönemler Adama yalvar yakar sonra ortada birak.
Kimsenin derdi Galatasaray degil.
Dursun Özbekci degildim taki su dakikaya kadar,dakika itibari ile INSALLAH DURSUN BASKAN KAZANIR
Erdenede yol verir Fatihide geri cagirmaz