Ferit Beşiktaş'a transfer olmuş. Acaba şube küçülüyor mu? Hep giden var, gelen yok henüz.
ohaa yok şaka olmalı ya u kadar da değil ??M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:Ntvspor'da altyazı geçti Ferit'in 2 yıllığına BJK ile anlaştığı haberi,baya üzücü bir haber.
yabancılardan kimlerin geleceğini biliyorum korkum da yok şampiyonluktan filan gelecek hamleleri duyduktan sonra ama bir yerliyi kaybetmek kötü oldu hele feriti ..Ernoyan Çavdar' Alıntı:Tum hamleleri gormeden konusmasak? Ferit oldukca iyi bir oyuncu. Kaybetmek kotu oldu ancak yerine kimin gececegini henuz bilmiyoruz.
Şimdi bunu yazmak için girmiştim ki sen benden önce davranmışsın Gazanfer.. =) Giriş mükemmel olmuş, emeklerinize sağlık..Gazanfer Tosun' Alıntı:Sitenin girişi harika olmuş.
geç olacak biraz ama cümlenin başında petr kaldı sözünü anlamadım tucek gitmemiş miydi ?Arda Öztürk' Alıntı:Petr kaldı.
Avrupanın en iyi uzununu kadroya katmak üzereyiz.Justin'in gençliği bu adam.Şampiyonlar liginde de sık sık karşımıza çıkıyordu.Dış şutu var hareketli.İçeriden de yüzdesi oldukça iyi.
Yerli bir yüksek puan gündemimizdeydi.Sonuçlanmadı sanırım daha.
Bir de orta puan gündem de diye duydum ama bunu hocadan değil başkalarından duydum olursa o da çok rahatlarız.
Hüseyin ailevi sebeblerden ötürü ülkesine döndü.
Justinde bu sene bizimle olmayacak.
Bu sene saran yerine Beşiktaş ile çekişecez.Bütçeleride bize baya denk.Yabancı düşünüyorlar birde.Bakalım nasıl şekillenecek olaylar.
kötü haberlerin arasında tek iyi haber .. ailesiyle olan sorunu çözmüş mü ?Arda Öztürk' Alıntı:Petr bizimle devam ediyor bu sene.