• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2

sühan geliyon mu bir liste oluşturalım artık gidişi trenle dönüşü otobüsle olur

Ben iki kişi kesin gideceğim maça ama beraber otobüsle gidelim anlamındaki siteiğim yanıtsız kaldı. Gelemeyecek olanlar trenle gideceğim ben demeye başladı:) Son ana kadar otobüs işini kovalayacağım.

Sühan abi gidiş tren dönüş otobüs olsa olmazmı :) . Biz o şekilde yaparız büyük ihtimalle.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Sühan abi gidiş tren dönüş otobüs olsa olmazmı :) . Biz o şekilde yaparız büyük ihtimalle.

Şamil benim kafamdaki şöyle çoluklu çocuklu eşli bir deplasman gezisiydi. Hatta isteğe bağlı olarak Anıtkabire bile gidebilirdik. Akşam maçı seyreder sakin sakin otobüsümüze biner gelirdik:)

kısmetse gelcez ben ve arkadaşlarım dönüş otobüsle diyorum istediğin saatte otobüs var sadece gidiş trenle salı gecesi sabah ankara sabah ounca anıtkabirde olur

Tren, dolmuş, otobüs hepsi uyuyor bana da :)

Şamil;

Otobüs kısmını geçen seferki gibi olacağı ihtimaliyle düşünüyorsun sanırım. İstanbul tayfası direkt otobüslerle dönmüştü de, trenle gelen sizler geceyi beklemiştiniz diye hatırlıyorum. Maç saati kesinleşsin de bi, ona göre hareket edin bence. Zira akşam oynanacak sanırım karşılaşma, 6-7 gibi.

Öyle Çağlar maç sonrası çok yorgunduk beklemek çok koymuştu, dediğin gibi maç erken başlamıştı. Bu sefer kaçta başlar bilmiyorum ama saat netleşmeden plan yapılmaz zaten.

Kerem Seçer' Alıntı:
Tren, dolmuş, otobüs hepsi uyuyor bana da :)
Tren'e biraz yürümen gerekir yorulmayasın Kerem :) .

Olsun yarıyor yine de :)

Bence vakit kalırsa gsbasket'in resmi buluşma mekanına da gidelim. Zaten başka yer bilmiyoruz. Arkadaşlar da görmüş olur. :)

Çarşamba 3.30'a kadar dersim var yazık ki, gitmemek gibi bir şansım da yok zira toplam 22 saat devamsızlık hakkım var sekiz haftada ve benim şu an 17 kadar devamsızlık kapalı, beş tane kaldı ki bir seferlik uyanamama demek kalmak demek neredeyse :)

Sonrasında ise misafirlerimize elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Oranın Nargilesi güzel diye sürekli oraya götürüyorum Kerem istersen yeni mekanlara da gideriz ayıp ediyosun. Maç saati belli olsunda gideriz güzel olur ya.

Yok Şamil senle ilgili değil olay :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Olsun yarıyor yine de :)

Bence vakit kalırsa gsbasket'in resmi buluşma mekanına da gidelim. Zaten başka yer bilmiyoruz. Arkadaşlar da görmüş olur. :)
Aha biri bana taş attı. : ) Ben de bilmesine biliyorum Kerem : )

Yalnız, daha merkezi nokta olarak geliyor Beşevler. Yoksa 7. Cadde´deki kafeleri tercih ederim doğrusu.

Akşam 6-7 olursa iş çıkışı gelebilmem açısından çok iyi olur. Zaten mantıklı olan da bu.

Benim tahminimce 8 de olur maç.

ben varım haber bekliyorum sadece sühan beni unutmayın ben daha yeni katıldım gerçi ama

Sühan abi otobüs olmasa bile minibüs olayına girebilecek bir kalabalık olamaz mıyız ? Tren de olur farketmez ama madem otobüs , minibüs deniyor o zaman onu yapmaya çalışalım

Maç öncesi ve sonrası bir organizasyon falan gözüküyor mu GsBasket Ankara? Eğer gözükmüyorsa bir şeyler yapalım.. :)

Sır Cafe'ye gideceğiz ya Barış :)

Geri