• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2

İki sene önce 5 TL idi, gişelerde bilet yoktu ama herkesin elinde bilet vardı. : )Sanırım çoğu kişi benim gibi düşünüp fazladan bilet almış, sonra da biletler elde patladı.

Eğer Ankara´da olursa maç, yine Atatürk Spor Salonunda olur diye düşünüyorum. Kadın basketbol maçı için Ankara Arena büyük gelir. Eğer Ankara Arena olursa zaten biletler asla sorun olmaz. Keşke ilgi o denli büyük olsa da dışarda kalsam maçta.

Arda başlığı açmak için erken mi davrandı ne. Şimdiden gaza geldim. Geçmez bu zaman...

Sayılı zaman çabuk geçer be Abi bir bakmışız kupa kucağımızda(:

2 sene önce yakaladığımız havayı tekrar yakalarız umarım.

Arkadaslar Fenerbahcelilerinde bu maca yogun ilgi gosterecegini duydum hatta fenerbahce yonetiminde bu konuda calismalari var.

Ultraslan ankara ile birlikte calisma yurutmeniz lazim boyle 50 kisilik grublarla olmaz diye dusunuyorum.

HAYDI ASLANLAR ANKARAYI DAR EDELIM ONLARA!

( TABI MAC ANKARADA OLURSA )

Maçın Ankara'da olacağı kesin değil mi ?

Bu arada Erol Bey, ultrAslan yazımına dikkat.

Enes Kömürcü' Alıntı:
Maçın Ankara'da olacağı kesin değil mi ?

Bu arada Erol Bey, ultrAslan yazımına dikkat.

benim bildiğim cumhurbaşkanlığı kupası maçları hep ankarada oynanır.bu senede değişmez herhalde.

Ankara'ya deplasman otobüsü ile gittim de hiç tren falan kullanmadım. Bu maça da otobüs yerine trenle gitmek daha mantıklı.

Nasıl gidilir, toplu mu gideceğiz, gidenler bir aydınlatırsa bende hevesliyim gruba katılmak adına.

Fenerlilerden de çekinmeye lüzum yok yahu. Aksiyon aralarsa, koştururuz biraz Ankara sokaklarında. :)

Tabi maç yakınlaştığında kesin bilet sayısı bildirelim Ankara'dan arkadaşlara, Ankara'ya gidince para işi halledilir.

Gidelim gidelim güzel olacak.

Yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılındaki organizasyonda, bilet alınacağı dönem yaklaşınca hangi vagonların tercih edileceğine yönelik forumda yazılmıştı.

Gerçi lokantada da buluşulur muhtemelen. Yalnız lokantaya otururken dikkatli olun. : ) İki kadeh bir şey içtim, bilet parasından daha fazla hesap ödedim diye yakınabilirsiniz. : )

Fenerbahçeliler elbette bu sefer özel önem verecekler maça. Çünkü 2008 yılındaki maçta tribünde acayip ezildiler ve her yerden tepki aldılar. Olay çıkacağına pek ihtimal vermiyorum.

Rakip takımın otobüsünü taşlamayalım yeter! O günden bize kalan tek utanç anıydı.

2008 'de İstanbuldan tren ile gelenler Jandarma tarafından trenden indirilmekle tehdit edilmişti :).
Bu sefer yavaş yavaş :)

Lokanta konusuna iyi değinmişsin abi, fiyat çok pahalı değil biletin ama lokantası fiyat bakımından ters orantılı dediğin gibi :)

Bu arada hızlı treni sormuştu da birisi 250 üstü yapıyor ortalama.

Hızlı tren olayı da şöyle;

İstanbul'dan Eskişehir'e geliyorsunuz, oradan hızlı trene geçiyorsunuz. 2 trenle gidiyorsunuz yani ama indiğiniz yerden biniyorsunuz hemen sorun olmuyor. (Zaten İstanbul-Eskişehir arası ray sistemi hızlı trene teknik olarak uygun değil.) Rötar olmazsa hızlı trenle birlikte bekleme süresi dahil 5,5 saat sürüyor. Normal trenle 7-8 saat falan sürüyor.

Ekstra bilgi olarak verelim :)

Bence gidecek olanlar ayarladığımız kendi otobüslerimizle gidersek daha güzel olur. Hem yolda kaynaşırız hem yoldada ucuz yollu içme şansımzı olur:) Tren oalyını ben ünideyken bilirim. İlk bindiğimde ucuz diye binmiştim lokantada bayıldık. Birde o zamanlar (ki hala vardır) masada 5 şişeden fazla içemiyordun (ufak şişe bira) 5 birayı içtikten sonra hesabı ödüyordun diğer masaya geçiyordun:D

Ekim'in 20'sine çok var o zamana kadar ayarlamalarımızı yaparız sanırım. Zaten otobüslede sıkıntı yapmazsak 5-6 satte Ankaradayız. Tahminimce maç yeni salonda olacağından bilet sıkıntısı kolay kolay olmaz.

Aslında otobüs mantıklı ama, o iş için tanıdık şoför falan ayarlamak lazım.

Böyle kişisel ayarlamalarda, şoför çok tanıdık biri değilse deplasman işine, aniden yolun ortasında durup gitmemekle tehdit etmesi falan gibi olaylar yaşanan şeyler.

Tanıdıktan öte güvenilir de bir şoför lazım o işe, uyur kalır farz-ı misal, canımızı İstanbul - Ankara yolunda bırakırız...

Abdurrahimden isteriz:) Bİrde bu pusatlar'ın mersin belediye maçında görmüştüm onnları ipekçi'ye ve oradan olimpiyata götüren bir otobüsle anlaşmışlardı. İllaki vardır o tarz bir otobüs. Pusat mıydı tamda bilmiyorum ismini biz ayaraldık abi otobüsü demişti. Bizde olimpiyata gidiş paramızı vermiştik sağolsunlar.

Küçükçekmeceli Pusat var BH'tan ondan bahsediyorsun sanırım abi.

Öyle çok bir yakınlığım yok ama bilirim az çok, futbol, basketbol her ne ise Galatasaray adının olduğu her yere koşturur, cep için değil gönül için...

Evet K.Çekmeceli idi. O da bayan basketbolu koşturan temiz bir çocuk. Cebinde değil de kalbinde GS yazanları seviyorum.

2 sene önce Tren olayını ben organize etmiştim.

Bizim yerler genelde aynı vagonda idi biletleri ben toptan almıştım çünkü, ama tabi kimse yerinde değildi herkes direk yemekli vagona geçti içen içti, yiyen yedi. Haliyle arada bi iki masa vardı yabancı olarak, bizimkiler de alkol dozu arttıkça tezahüratlar falan ardı ardına geldi kimisi de küfürlü idi. Rahatsız oldular hali ile o ara şikayet falan etmişler ben uyumak için yerime geçtiğimde o ara Eskişehir de polis basmış vagonu baya sıkıntı çıkarmış ama tabi sonuç olarak kimse trenden inmedi herkes sağ salim Ankaraya indi.

Yemekli vagon çok pahalıdır bir arada olmak adına iyiydi ama gereksiz bence çünkü çok pahalı. Ama yaptığım en güzel yolculuklardan biriydi o yolculuk dönüş çok yorucu olsada, çünkü maç bitti öğlen 3 falan bizim dönüş treni gece 12:00 de bi gece önceden hiç uyumadık üstüne maçta yorulduk sonra tren saatine kadar kafelerde şurada burada sızdı herkes. En eğlenceli kısmıda maçtan sonra internet kafeye gidip Antu okumakdı :) . Vesaire, vesaire...

Sühan Cem' Alıntı:
Evet K.Çekmeceli idi. O da bayan basketbolu koşturan temiz bir çocuk. Cebinde değil de kalbinde GS yazanları seviyorum.

Pusat ya bir tanedir bir tane :) 2 dk boş durduğuna şahit olmadım hep bir koşturmaca içinde :) Bir bakmışsın gençlerin maçında bir bakmışsın su topu maçında bir bakmışsın deplasman yapmış(: Bu maçıda kaçıracağını sanmam BH ile Ankarada yerini alacaktır(:

İmkanı olupta gitmeyen, gerçekten çok pişman olur.

Biletler ne zaman çıkar ben Ankara'dayım zaten :)

Geri