• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2

Onur Yavuz izin veriyorsa ben de orada olmak istiyorum. :)

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Kesin olmamakla birlikte bu sezon Cumhurbaşkanlığı Kupası maçlarının İstanbul'da oynanma durumu varmış. Hatta erkekler kesin olarak İstanbul'da imiş diye konuşuluyor, kadınlar konusunda netleşmiş bir bilgi yok henüz.
Ya bu nasıl bir iştir, adı üstünde yahu Cumhurbaşkanlığı Kupası!

Oldu olacak gidin kıyı illerine koyun şu maçı, ulan bu federasyon tam bir rezalet!

Üzüldüm dersem yalan olur =)

Zaten gelemiycektim sanırım burda gitme şansımız olur. Ama salon dolmaz orası ayrı tabi. Bide Ankaralı arkadaşlar için kötü olmuş.

Fenerbahçeliler yine bi seyirci hezimeti yaşamak istemiyor heralde.Boşuna demiyoruz Ankara bize deplasman sayılmaz!

İstanbuldada olsa kaçışları yok biz her türlü salondayız.

İstanbulda oynatamazlar kolay kolay neyse bakalım.Yalnız bu derece plansız programsız bir federasyona başarılı demek ? Helal olsun halkımıza.

İstanbulda olmamalı. Benim İstanbul'a gidebilmem imkansız.

Bu konuda kulübe ya da federasyona gerekli baskıyı yapmak gerek, bir de kulüple iletişimde olan kişiler aracılığı ile bu konuda da baskı yapılabilir.

Çağlar bu işi söylediğine göre demek ki böyle bir hamle yapılacak, bizde karşı hamle yapmamız lazım. Dediğim gibi aramızda varsa - ki var - bu insanlar yüz yüze görüşme yapabilir mi şube yönetimi ile..?

Eger mac istanbuldaysa taraftar olarak ezmemiz imkansiz. onlar bizi ezer.

Umarim mac ankarada olur :) fowlesi izlemek icin sabirsizlaniyorum desem yeridir

Erol Hakbilen' Alıntı:
Eger mac istanbuldaysa taraftar olarak ezmemiz imkansiz. onlar bizi ezer.

O kadar aciz mi Galatasaray taraftarı?

Maç gunune kadar sakatlarımız iyileşirse çok ıyı olur.Ceyhun hoca nın ilk ciddi sınavı olacak

yer neresı olursa olsun bu taraftar trıbunde takımının arkasında olacaktır..

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Erol Hakbilen":2g5mk4ch]Eger mac istanbuldaysa taraftar olarak ezmemiz imkansiz. onlar bizi ezer.

O kadar aciz mi Galatasaray taraftarı?[/quote:2g5mk4ch]

biraz objektif bakalim bu konuya lutfen.

ankarada feneri ezerdik her turlu ama istanbulda onlari taraftar olarak ezmemiz zor, onlar da ilgi gosterecektir maclara.

Ben objektifim de, hangi basketbol maçlarında onlar bizi ezmiş onu konuşalım istersen?

Caferağa'daki derbiye bile 1000 kişinin geldiği takımın taraftarları mı bizi ezecek?

Acizsiniz de demedim dikkat edersiniz, sizin yaptığınız yorumun Galatasaray taraftarını aciz durumuna düşürdüğünü belirttim.

Neyse konu dağılmasın.

Ankara'da olması iyi olurdu ama İstanbul'da olursa da sorun olmaz, tribünde yine fazla oluruz.

caferag benim bildigim kadariyla zaten 1000 kisilik bir salon :) ondan daha fazla nasil olsunlar ki :roll:

neyse konuyu kapatalim mac ankarada olursa taraftar olarak tahminimce daha fazla oluruzz mac istanbulda olursa salonu duldurmak imkansiz o yuzden umarim mac ankarada olur. ;)

MAç nerede olursa olsun GS taraftarı daha fazla olur. Hele bayanlarda çok farklı fazla oluruz.

Erol,

Öncelikle yaş kısmında bir ibare olmadığı için haddim olmayarak isminle hitap ettim, umarım kırıcı olmuyordur.

İncitmek ya da yermek için yazmıyorum ancak Fenerbahçe -özellikle basketbolda- bizi böyle yarı yarıya durumunda ezemez. İyi gündeyiz, kötü gündeyiz tartışma konusu ama daha kimsenin paspası olacak duruma gelmedik, geldiğimiz günler de hiç olmaz umarım.

Tribünün içi harici, dışarıda olacak kavga, dövüşte de, barış olduğu için asıl alt gruplar karşı karşıya gelmiyor ama barış olmasa Türkiye'nin değil dünyanın en tehlikeli tribünlerinden biriyiz. Övünülecek bir şey değil ama ezme gibi bir söz geçiyorsa, içerisinde de olmaz da tribünün dışında kafa kafaya bir durumda alt edecek tribün daha yok bu ülkede.

Benim yaptigim yorumu herhalde yanlis anladiniz :) benim demek istedigim mac istanbulda olursa rakibi baski altina tutmak zordur buyuk salonlarda, helede bayan maclarinda tribunleri doldurmak imkansizdir.

ben taraftar olarak bizi ezerler demedim oyun olarak fb takimi bizi ezer demek istedim.
feneri yenmek icin muazam bir taraftar kitlemisin olmasi lazim maclarda aksi taktirde yine husran yasariz.
bu yuzden abdi ipekci bayan takimiz icin iyi bir secenek degil, fener gibi kucuk bir salonda oynamamiz lazim. rakibi daha kolay baski altina tutariz

İstanbul'da yılda iki derbi var. Ankara'ya yakın olanların suçu ne? Benim gitmem imkansızlaşıyor. Ankara'da olmazsa ciddi hayal kırıklığı olur.

Yunus Taylan' Alıntı:
Onur Yavuz izin veriyorsa ben de orada olmak istiyorum. :)
Bu gidişle -Turgay sağ olsun!- ben senden izin isteyeceğim gelebilir miyim diye Yunus. : )

Ha bu organizasyonun Ankara´da yapılmasını sağlarsan, misafir edebilirim seni. Yemek olarak menü belli zaten, Ankara Simidi ile çay. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Yunus Taylan":2g96b14f]Onur Yavuz izin veriyorsa ben de orada olmak istiyorum. :)
Bu gidişle -Turgay sağ olsun!- ben senden izin isteyeceğim gelebilir miyim diye Yunus. : )

Ha bu organizasyonun Ankara´da yapılmasını sağlarsan, misafir edebilirim seni. Yemek olarak menü belli zaten, Ankara Simidi ile çay. : )[/quote:2g96b14f]

Yanında karper'de olsun bari :)

Kefenin cebi yok Onur Yavuz.Simit ve çay he. :)

Geri