GALATASARAY:66-Ülker:99

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
33 sayılık bir fark..Maça gidenlerden yorumları bekliyoruz..Aldığım haberlere göre yabancılar oynamış,yerliler izlemiş maçı..
3 tane yabancımız 46 sayı atmış,görev alan 9 Türk 20 sayı..Çok ilginç bir istatistik..
Salon da boşmuş gelen haberlere göre..

Eyyy maça gidenler kim suçludur ? Artık suçlu aramanın zamanı gelmiştir kanısındayım..

Biraz guc farki.Ulker 3. period sutlara basladi.

Iki Umutta takimin en kotuleriydi.

Yabancilar iyi.Bu paraya bu yabancilar gercekten iyi.

Ilk yari oynanan oyun gercektenn cok iyiydi.Benim gorusume gore Cihadin eksikligini hissettik.Takimin temposu dustu.

Arda savunmada gercekten iyiydi.Stom a sayi gostermedi.Ama hucumda 3 sut kullandi mac boyunca.

Yazicak cok birsey yok.Ulker super bir takim kurmus.Yas ortalamasi yuksek olsada birseyler yapabilir bu takim.

Bu macta sabrettik.En azindan bir iki olumlu birsey gorduk.Hatalar devam ediyor.Aralika kadar istenen sure icin sanirim sabir gosterebiliriz.

Istatistikler:

Period sonuclari 18-22 / 15-18 / 15-31 / 18-28
Takim istatistikleri
(ilk yazdiklarim bizim ikinciler ulkerin)

Serbest Atis : 12/22 %55 - 14/30 %47
3 sayilik : 6/20 %30 - 11/20 %55
Sut yuzdesi : 24/59 %41 - 37/67 %55

Ribaund : (ilki savunma ikincisi hucum sonuncu toplam) 18-10-28 / 25-16-41
Asist : 5 -20
TC-TK : 5-10 / 7-9
Blok : 4 - 0

Oyuncu Istatistikleri

Mert Uyguc 2 Sayi
Nicholas Jacobson : 21 Sayi 2 reb 1 asist 3 TK
Brian Boddicker : 15 Sayi 7 reb
Arda Vekiloglu : 3 Sayi 3 reb 1 asist
Umut Tinay : 3 Sayi 2 reb
J.Estevam Ferreira : 10 Sayi 4 reb 3 blok
Ufuk Gurgen : 3 Sayi 6 reb 1 asist
Enver Ekmen : 6 Sayi 1 reb
Gokhan Ucoklar : 3 Sayi 2 reb

Glover : 12 sayi 4 reb 2 asist
Serkan : 22 sayi (5/6 ucluk) 2 reb 4 asist
Fatih SALAK : 5 sayi 5 reb
Stombergas : 11 sayi 8 reb1 asist
Zukauskas : 10 sayi 6 reb 1 (sabonis) asist
Kerem Tunceri : 11 sayi 6 reb 5 asist
Tutku Acik : 4 sayi 1 reb 5 asist
Kerem Gonlum : 13 sayi 6 reb 2 asist
Oguz Savas : 2 sayi 1 reb
Virginius Praskevicius : 9 sayi 2 reb

Yerlilerden mutlaka katki gormemiz gerekiyor.

Umut Tinay cok formsuz.Ne savunmada nede hucumda etkili olabiliyor.Keremde Tutkuda her pozisyonda gectiler Umut u.
Aralikta bir yabanci guard alinacak deniyor ama bilmiyorum gerceklesirmi.Sponsordan alinacak parayla deniyor ama bizim klupte 2 aylik planlama uzun bir suredir.

Umur Gurgen (?) : Sanirim elmacik kemigi kirikti.Maskeyle oynadi.Umarim bu oynunun nedeni maskedir.

Ardayi yorumlamistim zaten.

Diger oyuncular icin ise iyi yedekler denilebilir ancak.

Yani Murat bu maçı o kadar mı ince kaybettik..Cihad oynasaydı maçın gidişatı değişir miydi ?

Hayir tabiiki o kadar basit degil.Tempo aslinda hep Ulkerin elindeydi.Ulkerin kadrosu cidden Turkiyenin ustunde.Bugun Efes macinida izledik.Efes en az 4-5 maglubiyet alir bu ligde dedik.Ama Ulker icin bunu soylemek zor.

Peki bu Ülker'i ligten önce fener yenmedi mi..fener çok mu iyiydi de yendi bunları ?

cihad sakatlıgı nedeniyle en az 2 hafta daha yok . Maça gelince okadar yazıldı çizildi ben de öle abartı 1 seyirci beklemiyodum ama bu kadar (ultraslan .com sitesınde baş kösede yazıldı halde ) reklam yapıldığı halde salon normal 1 maçtakinden daha boş geldi gözüme :(
Gelelim tribüne genelde sitede yazanlar arasında bursa uni we ben dısında herkez maçı 'loca' larda takip etti!!! Trıbun fazla dolu deıl yas ortalaması dusuk wede gelen yıllarını adamıs ınsanlarda kenarda sadece bakmakla yetınıce ılk yarı iftar açma dışında gayet ıyı olan taraftar 2. yarıda olaydan koptu maçta anlam weremediğim sekilde koptu bizde son anlarda trıbunde koptuk neyse 33 oldu yalan oldu
ŞOK ŞOK FLAŞ FLAŞ : Halil üner maçtan sora soyunma odasından cıkınca benı gördü ve dedıkı :Sahıpsız , yonetım ılgılenmıo , Turkıye kupasın da bızı eleten hakamler yıne bu macta bıze werılıo kımse sesını cıkarmıyo , hergelen bizim üzerimizde oynuyo oyun tahtasına döndükkk dedi....

Fenerbahceyi tam kadro olarak hic izliyemedik.Sezon oncesi eksik kadroyla izledik bizimde katildigimiz turnuvada.Berbat dedik.Ama sonra Mrsic ve Salyers geldikten sonra yanlarindada omer onan.bastada Aydin Ors .Bana surpriz olmadi.Fenerbahce klasik fener hatalarini yapmazsa bana gore ilk 3u kolay kolay kacirmaz.

Hakemler kotu olabilir.Gercekten aleyhimize bir iki duduk calmis olabilirler ama bu macin kesinlikle suclusu hakemler degildi.
Ilk periodda attigimiz sayinin 4-6 si hakem hatasi yuzunden.inise gecen topa mudaheleleri kacirdilar surekli.

İstatistiklere baktım da 2 guardımızın asist toplamı yalnızca 1. Takım olarak toplam asist sayımız 5. enteresan bir istatistik.

Bahtsızın dediği enteresan Halil hocayla ilgili..Üstünde durulması gereken konu aslında..

Walla anlamadım ya aşırı fark yemişiz.. Durumumuz kötüydü , bunu maçı izlemeden bile anlamak mümkün.. Umarım ilerleyen haftalarda durumumuz düzelir...

Neyin üstünde düşünmek lazım yahu? 33 sayı fark yemişsin hala 2 tane faülün ağzını yapıyosun(sana değil ünere.yanlış anlama :).Kendinden başka herkes suçlu zaten.İlk yarı iyi oynadık dediğimiz şey nedir?Savunma mı yaptık yoksa Jacobson dan başka skorer mi çıktı?? Olayın yorumu ülker ilk yarı ciddiye almadı,ikinci yarı aldı dır.Boddicker maalesef yeteneksiz fakat yeteneksiz olduunun farkında olmayan bir adam, aldığını atıyor iki sn beklemeden.

Beyler kimse kimseyi kandırmasın 15 dk rezil olmadan basketbol oynadık,gerisi faciaydı...Bu takım düşmenin en büyük adaylarından biridir.Jacobsonu tutamzsak ise en büyük adayız...

p.s : Maçı izledinmi de konuşuyosun demeyin,maçtaydım