Galatasaray 67 - Fenerbahçe 75

011 2. koltukta yenilmez armadanın peşinde son topa kadar savaşmak, desteklemek için yerimi aldım..Dünden dersimizi çıkaralım ve buradan zafer şarkılarıyla dönelim..
 
Rivas'ın kazanmasıyla şansımız oldukça azaldı.Ancak şu an umutsuzluğa kapılmanın kimseye faydası olmaz.Biz çıkıp mücadele edip kazanalım.Böylece gruptan çıkabilirsek çıkmış oluruz,olmazsa da rakibe ilk yenilgisini tattırmış oluruz.
 
Dünkü mağlubiyeti unuttuk artık inandık biz sizlere Cimbom Yüzümüzü güldür BU GECE !

8 sayı farkla mı 13 sayı farkla mı kazanmamız lazım final için
 
Gerçekten çok enteresan, kendi düzenlediğimiz organizasyona 2 günde havlu attık.İlk yarı müthiş bir oyun ama ikinci yarı rezalet, ne oldu da bu kadar değişti herşey anlayamadım
 
Maçın ilk yarısını 9 sayı farkla önde bitirdik maçı 8 sayı farkla kaybettik. Maçın 2.çeyreğinin bitimine 3 dakika kala Ceyhun Yıldızoğlu Bahar Çağlar'a 4.faulünü aldırttı. Maçın ikinci yarısını yazmaya gerek yok Taurasi topu aldı potaya attı başka bir şey hatırlayan var mı? Tartışmasız Avrupanın en iyi 2-3 kadrosundan birine sahip GALATASARAY'ımız, kadın basketbol şubesi tarihinin en büyük bütçesi ile yola çıkmış GALATASARAY'ımız, Euroleague Final 8 kendi sahasında olan GALATASARAY'ımız çıktığı 2 maçtada sahaya hiçbir şey koyamayarak elendi. Yazan ve yöneten Ceyhun Yıldızoğlu'dur. Büyük hüsrana göz göre göre mani olunmadı benim üzüntüm bu. 2 yıl boyunca hücum seti oynadığımız bir maç izleyemedik. Ceyhun Yıldızoğlu'na emekleri için teşekkür ediyorum fakat şu görünen tablo hiç yakışmadı . . .
 
ikinci yarıyı izleyebildim birtane hücum organizasyonu göremedim diana nın hırsı diğerlerinin şuursuzluğu dışında bişey göremedim
 
kişisel hesaplar ve kişisel çıkarlar uğruna çok yazık oluyor bu armaya...
İpekçi'de oynanan Fenerbahçe lig maçının bitimine takriben 3 dakika içinde Ceyhun Yıldızoğlunun sözleşmesi fesh edilseydi bugün kazanırdık...
 
ne oynadığınız basketbolu izlemekten zevk alıyorum ne de herhangi birinizin o formayı işgal etmesinden

zerre kadar yenileceğinizden şüphe duymuyordum oraya buraya yazmadım ki negatif sinerji yaratmayalım ama beni yanltmadınız
 
Ne yapsam, ne etsem bilmiyorum koca adamım sinirden ağlıyorum. Bu nasıl koçtur anlamak elde değil. Takım öyle bir oynuyor ki, saldım çayıra mevlam kayıra... Ya Işıla ne demeli, üçlü çektirmekten başka bir işe yaramıyor. Tamam şut atamıyorsun, bari Birsel i savun.
 
sonuna kadar fenerbahçe haketti..Faul problemine girmeyen oyuncusu kalmadı en önemli oyuncusu sakatlandı ve üstelik 9 sayı farktan bu maçı aldılar diyecek bir şey yok..Tebrik etmekten başka..

Diğer taraftan şunu söyleyebilirim utanmak ağır kalacak o yüzden gurur duymadığım bir takımımız var diyebilirim..Hatta takım demeye de gerek yok .sene başından beri sadece 2-3 oyuncunun eline bakan bir kulüp tük..

Fazla bir şey söylemeye gerek yok aslında..Öyle cumbabalarla Türkiye kupalarıyla teselli bulur iki kükrer polynacılar çıkar gördünüz mü der , ters ünlemli kinayeli mesajlara başlar sonra lig finalini avrupa gibi asıl olmamız gereken kulvarda da böyle yenilir dururuz..

Feldkamp Galatasaraydan gönderildiği gün takım şampiyon olmuştu..Hemde antrenörsüz..Bizde basketbol uleması çoktur.Hele bu sitede , hele bir de ağır başlı felan takılırsa tadından yenmez..Onlar hala antrenör değiştirilmez iki kupa kazanan adam gönderilmez felan diye ligi kaybetmeyide bekleye dursunlar en azından birazcık bile şansı varsa bu takımın en azından Hakan Hocaya emanet edilmeli..burda bir hamledir..

Sulciute-panicherio-matiç-sariye ...

Ceyhun Hoca getirip el de oynattığın bu oyuncuları ayrı bir takım kur ligde kalabilirsen büyük hocaymışsın diyeceğim..
 
tına charlesın dilinin çıkmasına neden olanlar utansın. yazık gerçekten prınce taurası charles fowles gibi 4 tane elit oyuncun varken bunları kullanıp kupayı alamıyorsan NOKTA...
 
Kazananı tebrik etmek gerekir.Kendi takımımız ile ilgili bir şey yazmayacağım.Çünkü aynı terane devam ediyor her şey.Yukarıda yazılanların fazlası ya da eksiği olmayacak.O yüzden maç ile ilgili konuşmak gereksiz olur.
 
Adamların en iyi oyuncularından biri sakatlanmış üstüne en önemli 3 oyuncusu faul problemine girmiş yinede farkı açamamış buna rağmen devreye 9 sayı önde girmişsin.3.çeyrekte vurup geçmen gerekirken maçı veriyorsun aferin Ceyhun Yıldızoğlu bu takım senin eserin eserinle övün.Ne bir set hücumu var ne bi taktik diziliş var hababam Taurasinin elinde top bu nasıl basketbol?
 

Üst