Galatasaray: 68 - Rivas Ecopolis: 75

yerlilerde iş olmadığını zaten cümle alem biliyor da bu aldığımız yabancılar; Penicheiro,Prince,Matic,Sulciute kaç sayı attılar toplam. 2 oyuncuyla buralar bile çok bize şu durumda ros caceres ve rus takımlarına yakalanmak istemem bizim için en hayırlısı biran önce elenmek nokta!!!
 
8 saniye hücumu kalan bir rakibin var ve sen son mola hakkını onlar için kullanıyorsun, bunun takımımıza yararını yada takım adına olumlu amacını anlatan biri çıkarsa birdaha ağzımı açıp hocaya laf edersem sabahı görmeyeyim...
 
Ya ben bu takımı, bu hocayı eleştirdiğim zamanlarda burada sebepsiz cezalar yedim 2 defa. Önemli değil :)

Maç özelinde yazarsak, harika bir maç çıkardık, Taurasi'nin son anlarda net faulunu vermedi hakemler, resmen ayağımızı kaydırdılar. Bu mücadeleye bu skor yakışmadı. Çok iyi basketbol oynadık ama şansımızında yanında olması gerekir bazen, olmadı. Yarın Fener'i yenersek iyi gün dostları yazmasın buraya. 2 kupamız varken bu kadar olumsuz yazmak bize yakışır mı! 2'sinde de rakibimiz Fenerbahçe'yi yendik. Ayıp ya! Bu koçun emeklerine ayıp ediyorsunuz arkadaşlar. Hem belki Türkiye Ligi'ni de alırsak sezonu 3 kupayla bitirmiş olacağız. Nedir bu karamsar hava?Ruhunuza inanıyoruz.
 
Bin kere yazıklar olsun. Maçı izliyeyim diye dersi kaçırıyorum oynanan oyuna bak. Işıl bu takımın oyuncusu değil baharda. Anca konuşurlar. Şu matici nerden bulduk. Bu bütçeyle yapılan hatalar, hatalar demiyeyim rezilliklere bak sen. Hoca ar namusunu önemsiyorsan git ya.Fener 4 senedir yabancı hoca getiriyor boşuna mı getiriyor. Yazıklar olsun. Şaziye dışında katkı veren yerli yok. Tina ve Taurasiye bağlamışız işi digerleri yok. Savunmamız özellikle pota altı savunması çok kötü. Ev sahibi biziz ama prosedürde galiba. Fenere o kadar çok bilet verdik ki maçta yarı yarıya taraftar olacak. Biz Allah aşkına neyi iyi yapıyoruz ?

Çok kızgınım doğru düzgün yazamıyorum. Yarın Fener maçını kesinlikle kazanmak gerekiyor yoksa bu rezillik birilerinden sorulmalı!!!
 
Bence işin asıl nedeni biz ülke olarak bu seviyelerde değiliz.ne yazıkki böyle Fb ninde bizden farkı yok bak göreceksiniz onlarda çok zorlanacaklar.Bizim takımımızın gerçek bir basketbol takımıyla karşılaşınca ne yapabileceğini gördük.Belki fowles olsaydı durum biraz daha farklı değişik olabilirdi.Ama olmadı hocanın da bariz bir etkisini göremedik ve hala göremiyoruz.Türk oyuncularımız çok vasat.Biz yada Fb finale çıksa dahi bugünkü ros caseresi yenmemiz imkansızdı zaten.Alba torrens geçen haftaki röpörtajında söylemişti rivas maçı çok zor olacak kazanmak için çok çalışmalıyız diye kız biliyormuş açıkca yazık oldu yarın fb maçına artık nasıl bir ruh hali ile çıkarız bilmiyorum.Yani birazda şans olmalı keşke biz oynasaydık italyan takımıyla en azından son maça kadar hayal kurmaya devam ederdik
 
Yarın ki rakibimizi yensek bile (zorunda ötesinde bizden iyiler fakat 0-0 başlıyor maçlar) gruptan çıkamayız.Tam bir hayal kırıklılığı oldu.İnşallah yönetim bir şeyler görmüştür ve bu sene bunlar son olur.Neden çıkamayız garantisini veriyorum derseniz Rivas son maçını bakın kimle yapıyor.Bakın ve anlayacaksınız.Saat farkı olacağından belki ama onlar böyle şeyleri severler fakat biz yarın fark yemeyelim dua edelim.Sylvia Fowles harici bir oyuncu tanımam ben daha.Galatasaray M.P değil.Fowles ve arkadaşları...
 
Hâlâ bir tek Dee'nin eline bakıyoruz, o gününde olursa iyi ama olmazsa kötü.. Berbat bir oyun, alınamayan ribaundlar, oyuncuların hemen hemen hepsinden minimum katkı. (Ki katkı demek bile ayıptır)
 
bu nasıl bir oyun Ceyhun hacaya sorsak yine aynı cevap bugün kötüydük der yeter artık istifa et,eğer kendi evimizde fb alırsa kupayı yönetim ne diyecek acaba,elinde yerliler yine kötü,bakarsak tina 20 atmış am son 3 dakikaya kadar 5 ribaunt almış saçma sapan atışlar yaptı ama şimdi kimse onu eleştirmez adamlar 75 sayı attı normal bir kere hücum etmediler ki her hucumda üç kere hücum ediyorlar ne diyeceğimi bilmiyorum artık kendimi bu takım için üzmiyeceğim yeter artık Ceyhun hoca yeter artık yönetim yeter. şimdi kupayı alsalar ne değişir!!!
 
Bir takım mola aldıgında bir koç set çizer, o takım nolursa olsun çizilen oyunu oynar. Bizdeyse ise moladan sonra hücumun daha 5. sn'sinde top hiç dolaşmadan kimseye değmeden potaya atılıyor. Girsin girmesin hiç önemli değil ben böyle saçma sapan bir oyun, bir anlayış görmedim. Koç da çıkıp sahadaki disipliğinsizle "napıyorsunuz siz" demiyorsa ben o koçtan şüphe ederim. Barbaros Çıdal her takım F8'e hazır olarak geliyor diyor. Biz nasıl olamayız ya sanki önemsiz bir maça çıkıyoruz. Kadromuzdaki yıldızlar oyuncuların en fazla 2 tanesi Ekaterinburg, Spartak Moskova veya Ros Caseres'te olsun şampiyon olurlar. Sancho Lyttle alınsın deniliyor. Her pozisyonda dünyanın en iyi oyuncuları var kadromuzda. Elimizdeki bu oyuncular, bu imkan hangi takımda var ya? Bir iki kelimeyle yazık, rezillik.
 
sinirden ne yazacağımı bile bilmiyorum, 15 yıllık basketbol izleyen biri olarak ne yaptığını bilmeyen böyle bi takım görmedim. diana'nı tepesinde 2 oyuncu bazen 3 , diğer 2 oyuncumuz bomboş ama birinde potaya bakacak cesaret değil yürek yok at kardeşim girer girmez ama yok top dönüp dolaşıp diana'nın eline geri geliyo ve onun mağrifetlerine kalıyoruz dünyanın 1 numaralı basketbolcusunu ne hale getirdik yazık son serbest atışlarındaki yüz ifadesi herşeyi anlatıyodu sözde ev sahibiyiz rakibimiz yaptığı savunmaya bakın bide bizimkine 36 yaşında biri çıktı patır patır yolladı 3 lükleri bir pozisyonda el göstermedik. içeriyi tek başına sallayan bi ayşe ablamız vardıki heralde hayatında bu kadar rahat bi maç çıkarmamıştır. yazılacak onlarca şey var ama değişecek bişey olmayacak. yazık bu harcanan paraya yazık bu taraftara!!!
 
sinirden ne yazacağımı bile bilmiyorum, 15 yıldır basketbol izleyen biri olarak ne yaptığını bilmeyen böyle bi takım görmedim. diana'nın tepesinde 2 oyuncu bazen 3 , diğer 3 oyuncumuz bomboş ama birinde potaya bakacak bırak cesaret yürek yok at kardeşim girer girmez, ama yok top dönüp dolaşıp diana'nın eline geri geliyo ve onun mağrifetlerine kalıyoruz. dünyanın 1 numaralı basketbolcusunu ne hale getirdik yazık, son serbest atış çizgisine geldiğinde yüz ifadesi herşeyi anlatıyodu. sözde ev sahibiyiz rakibimizin yaptığı savunmaya bakın bide bizimkine, 36 yaşında biri çıktı patır patır yolladı 3 lükleri bir pozisyonda el göstermedik. içeriyi tek başına sallayan bi ayşe ablamız vardıki heralde hayatında bu kadar rahat bi maç çıkarmamıştır. yazılacak onlarca şey var ama değişecek bişey olmayacak. yazık bu harcanan paraya yazık bu taraftara!!!
 
Artık çoğu kişi nihayet yerlilerin çok zayıf olduğunu görmüş. Ama iş işten geçtikten sonra. Şaziyenin alınma sebebi neydi ceyhun hoca fenerin oynatmadığını işe yaramaz dediği bize nasıl yarar
 
''Her takımı yenebilecek güçteyiz''

Ceyhun Yıldızoğlu
 
Artık çoğu kişi nihayet yerlilerin çok zayıf olduğunu görmüş. Ama iş işten geçtikten sonra. Şaziyenin alınma sebebi neydi ceyhun hoca fenerin oynatmadığını işe yaramaz dediği bize nasıl yarar

Bırakalım şu yerli oyuncu muhabbetini artık. En basiti bugün oynayan Fenerbahçe'de yerli katkısı bizden az. Önemli olan nasıl oynadığın zaten skor yükü 2-3 kişinin omuzunda. Tüm suç istikrarlı şekilde bizi kötü oynatan hocanın.
Birde size özel sorum var sizce kimler olmalı yerlilerimiz?
 
sariye kumral dışında yerli oyuncular yetenek olarak yeterliler ama olay kafada bitiyor, bu oyuncular gün geçtikçe geriye gidiyor ve hoca buna engel olamıyor milli takımda bu oyuncular harikalar yaratmıştı, maçın daha 1.dakikasında oyuncuların yüzünü görünce bu maçı kaybettik dedim..

hocadan önce hesabı şubenin başındakilerden sormak lazım, bütün şubeler akıllı yatırımlar yaparken ve dengeli kadrolar kurarken, kız baskette tam bir matematiksel denklem haline gelen bu kadroyu nasıl kurdunuz, alba torrensle beraber sancho lyttle teklif yapıldı ama o ros caseresi seçti tamamda bu oyuncunun alternatifi matiçmi olur, elinize EL'de şampiyonluk şansı gelmiş bunu elinizin tersiyle itiyorsunuz ve alınacak ne kadar 2. sınıf avrupalı oyuncu varsa takıma dolduruyorsunuz, son sözümde ismet bademe malmısın kardeşim egle sulciute pivot oyuncusumu anlamıyorsan kız basketten yorum yapma..

(hangi aklı evvel kıta dışı oyuncu değişim hakkını F8'den önce doldurup fowlesın dışarda kalmasını sağladı)
 
Bırakalım şu yerli oyuncu muhabbetini artık. En basiti bugün oynayan Fenerbahçe'de yerli katkısı bizden az. Önemli olan nasıl oynadığın zaten skor yükü 2-3 kişinin omuzunda. Tüm suç istikrarlı şekilde bizi kötü oynatan hocanın.
Birde size özel sorum var sizce kimler olmalı yerlilerimiz?


Tuğce Canıtez'i ve türk vatandaşlığına geçmek için başvuru yapan Quanitra Hollingsworth'u karşıyaka'ya kaptırmayarak başlayabiliriz...
 

Üst