Galatasaray:68 -Tofaş:61

Vip tribununu sever bizim taraftar 8)

Acıkcası bu haftaki oyunu gordukten sonra moralim cok yerine geldi .Gecen seneki amacsız üclük denemelerinden sonra bu sene iceriden zorlamamız.Disaridaki bos üclükcüleri bulmamız gercekten cok sevindirdi beni

Cok fazla poh pohlanan ligin tozunu atar denilen Ülker Fb yi görünce bizim takımın daha düzenli,daha bir takım oldugunu hissettim ..

Mirsadın olduğu bir takımda zaten büyük sorunlar cıkacaktır.Mirsad iyi bir oyuncu olabilir ama takım içini cok karıştıran bir oyuncu.

Asıl demek istedigim,biz bu ligde gercekten cok iddalı olmalıyız.Basit sacma hatalar yapmadıkca,en azından play-off finali oynariz gibi geliyor bana


Tofas 'a gelirsek.Mucadeleci bir takım olucak karşımızdaki.Eski efsane Tofaş'ın sadece ismini tasiyorlar.Ama basit diyerek isi lackalıga vurursak (ki özyer hoca izin vermez bence) maçı verebiliriz.


Yinede bana seyircisiz maçta iyi bir antreman ,hazırlık maçı havasi olucakmış gibi geliyor..
 
canbulubay' Alıntı:
hımm :)
-------------
bu maç tam anlamıyla bir ölçü olacaktır sanırım bizim için...

vip için geçen fener maçındaki taraftarlar alınsın bence emre aşık ile omuz omuza bağırmak zevkliydi açıkçası :atki
 
Tofas genc bı kadro kurdu ama oyunları yabancıulara dayanıyo onlara baglı bı oyun oynuyorlar..
Sınırlı ve genc kadroları var .
Galatasray ıse aynı ıstıkararı surdurmelı ve Rahata kazanmalı ....
 
Az önce resmi sitede gördüm maçın oynanacağı salon olarak Abdi İpekçi gösterilmiş. Murat hoca Ayhan Şahenk'i istiyor diye okumuştum. Abdi İpekçi insanın moralini bozuyor.
 
ultrAs Daçka' Alıntı:
Az önce resmi sitede gördüm maçın oynanacağı salon olarak Abdi İpekçi gösterilmiş. Murat hoca Ayhan Şahenk'i istiyor diye okumuştum. Abdi İpekçi insanın moralini bozuyor.
bu sene dolduracağımız için moral bozmayacak moral verecek :atki :atki :atki
 
arkadaşlar bence çok zor bir maç olacak tofaş ın durdurulması gerken bir oyuncusu var o da bora sancar ki murat hocamız ona bi önlem alır ama maç seyircisiz olacağı için takımımıza blki negatif bi etki yaratabilir bu da takımın havaya girmesini engelleyebilir.
 
redsong' Alıntı:
bu sene dolduracağımız için moral bozmayacak moral verecek :atki :atki :atki


pazar günkü tribünb topluluğu ile mi harikalardı özellikle devre arasındaki basketbol showları ve maçla ne alakası olduğunu çözemediğim hasan kabze tezahüratı takımı baya ateşledi hatta bilmem neyi ye fener tezahüratındandan sonra takım kendini kaybetti bi ara fatih gözyaşlarına boğuldu !!! böyle taraftarlık olmaz biraz özeleştiri yapmanın zamanı gelmedimi !!!
 
Kiseden korkumuz kimseden çekindiğimiz yok alası gelse yere sereriz... F5 M.Heat le birleşse D.Wade fln filan geitrse bile bi çaçık olmaz.... Biz tofaşımızıda yeneriz ilk sıradaki yerimizide koruruz.....
Her yerdeyiz birinciyiz...

MalibudA
 
Seyircisiz olması takımı illa ki kötü yönde etkileyecek.VIP tribünü geçen seneki Fenerbahçe maçındaki gibi olursa sorun ortadan kalkar. :)
Resmi maçlarda dörtte dört yaptık.Tofaş ilk hafta Türk Telekomla üç çeyrek başa baş gitse de son çeyrek dağıldı.Türkiye Kupasında Fenerbahçe'yi yenmelerine rağmen elendiler.
Maçın sonucunu oyuna ne seviye konsantre olacağımız belirler.Dün Murat Özyer fark 25 sayıyken bile takımı gevşetmedi.Tofaş maçında da konsantrasyonu olabildiği kadar sağlayacaktır.
Favoriyiz ve kazanmamamız için sebep göremiyorum...
 
arkadaşlar bu maçın kader adamı mitchel olur bence o adam iyi oynarsa günüdeyse(gerçe her zaman gününde)bu maçı rahat alırız.tabi tufan ve fitchin 3 lükleride iyi olması lazım uzunlara fazla iş kalmaz diye düşünüyorum
 
arkadaşım doğru diyosun maçın kader adamı mitchell olur çünkü bora sancarı iiii savunması gerekiyor ki eeğer savunamazsada ben mithata çok güveniorum çok akıllı oynuo topu nerde nasıl ne zaman kullunacağını mitchell dan daha iiiii biliyor.
 
Bu maçta cokta zorlanacagımızı sanmıyorum en kotü ihtimalle ikinci yarının başında macı koparacagımızı dusunuom ama abdi ipekcide oynamak hele bir de seyircisiz oynamak negatif bir etki olcaktir ama olsun biz tofası rahat gecerizzzz
 
disiplini elden bırakmazsak 3. periyotta kopar maç diye düşünüyorum. ama kesinlikle 40 dakika aynı dikkat ile oynamalıyız. Tofaş hafife alınacak takım değil. Çok iyi yabancıları var.
 

Üst