Herkes oldukça neşeli.Topic maç topici olmasına rağmen
smileyi tavan yapmış.
Takım yapması gerekenleri yaptı.Seyircisiz bir maçta daha fazlasını beklemek doğru olmaz.
Galip gelemeyeceğimizi bir an bile düşünmedim.Oyun hep kontrolümüzdeydi.Hücumda yeterli olamadığımız anlarda savunmada Tofaş'ı yıldırarak farkı koruduk.Tofaş'ın umutlandığı anlarda ise vitesi yükseltip yaptığımız serilerle Tofaş'a geri dönme şansı vermedik.
Fitch,Ayhan Şahenk'te oynayan her oyuncunun şikayet ettiği potaları rağmen kalitesini konuşturdu.Demek ki mesele bilekte bitiyor.
Takımda üç sorun dikkat çekiyor.Birincisi Mc Gowan'ın hücum performansı.Fatih,Cemal ve Holman zaten hücum performansı kısıtlı oyuncular.Mc Gowan da böyle oynarsa pota altında çok kısır kalırız.
İkincisi ise Cemal.Yavaş yavaş olgunlaşması lazım.Gereksiz faulleri takıma zarar veriyor.Hücumu zaten sınırlı.
Üçüncüsü ve de çözüm bulunamaması halinde bizi en çok etkileyecek olan Murat Kaya.Ligde sayı krallığı bulunan,sayı kralı olamadığı sezonlarda da zirve ortağı olan Murat'ın 2 maçtaki ortalaması 1,5 sayı.
Murat rotasyona dahil edilmeli.Yoksa elimizdeki madeni yok edeceğiz.
Fitch'in gelişiyle oyuncuların rollerinde kayma oldu.Oyuncular Murat Özyer'in dediği gibi karakterli olduğu için sorun çıkmıyor.Oyuncular egoist olsa ciddi sorunlar oluşurdu.
Genelde olumsuz yazdım.Uğraşsam da başka olumsuzluk bulamadım.
Eskiden mağlubiyetlere kılıf uydurmaya çalışırken şimdi galip geldiğimiz maçlardaki olumsuz noktaları tesbit ediyoruz.Coach faktörü.