Galatasaray:68 -Tofaş:61

yazılarını ben şahsen severek okuduğum umut güneş bu haftaki yazısından bir alıntı olarak belirtiyorum

"Beko Basketbol Ligi’nin ilk haftasında Galatasaray Cafe Crown ve Beşiktaş Cola Turka zayıf rakiplerini farklı yenerken, Fenerbahçe Ülker Kambala’sız çıktığı İzmir deplasmanında kolayı zora çevirmesine rağmen kazandı. Mersin için söylediğim gibi G.Saray ve Beşiktaş da ligde çok maç alacaklar ama zor maçların kazanan tarafı olamayacaklar."

bu ifadeyi ilerleyen haftalarda göreceğiz karşıyaka karşısındaki fenerbahçe ülkeri galatasaray yenemeyecek mi?galatasaray tam olarak takım olduğu zaman efeside feneride yener
 
kurulalı bir araya geleli bukadar az zmn olmus bi takım hakkında nasıl bukadar net kesin konusuyo bu onun haddinemi
bu edemk ya fb sampiyon kimse kendisini yırtmasın demis resmen bu cok ayıp ve acma bi beyan olmus
ama egerki bu takım bu aslan cocuklar fb yi yenerse ozamn bu yazısını ona nasıl geri gondericemi biliyorum bn
 
çok sinirlenecek bişey yok arkadaşlar bence
sonuçta şunuda düşünmek lazım,
GS takım olunca efeside feneride yener dediniz.

Peki efesle fener tam takım olunca kimi yener?
 
bence bu sene şampiyonlık hayal çünkü efes bu sene çok mükemmel telekom da aslında iyi takım oyuncu kalitesi olarak bizden daha iyiler ama ercü vs. murat özyer söz konusu olunca biz onları geçeriz yani benim kastetmek istediğim şampiyonluk değil bu sene ülkerin üstünde yer almak bence bizi tatmin etmeli ki bunu yapabiliriz ama efes bu sene kimseye kaptırmaz (ne yazıkki bazılarının 100. yılları efes gibi bi ekolün 30. yılına denk geldi artık 200. yılda şampiyon olurlar onda da artık kimle birleşcekler merak ediyorum)

bu arada kambalasız yenmek zor diye bi söz söylemiş yazar. kambalasız yenmek marifet değil kambalalı yenmek marifettir kambalanın yaptığı salak fauller kaçırdığı kolay atışlar bla bla bla kambalanın tek yaptığı şey fiziği ile karşısındakini oyundan düşürüyo morali bozulan rakip de göstermelik bi savunma yapıyo bölece kambala 12 sayı atabiliyo. eğer karşısındaki oyuncu yürekliyse kambalanın olduğu takım 4, karşı takım 6 kişiyle maçta kalıyo. gs maçında fiziğiyle kimi caydırıcak peki? mcgowan mı, belki. fatih mi, belki faul problemine girebilir. holman mı, orda duralım erman hoca :) son bişey, fenerin zorlandığı k.yaka maçının türkiye kupası versiyonunda fazla zorlanmadığımızı hatırlıyorum. orda karşıyaka deplasmandaydı burda kendi evinde diyebilirsiniz ama kupada biz de deplasmandaydık onlar da yani bi takımın diğerine karşı saha avantajı yoktu.
 
O zaman bende bir alıntı yapim arkadaşlarrr TUNÇ ÖZGÖRENER in yazısından buyrun bakın...

Son dakikada getirilen Gerald Fitch, biraz ‘’aşırı’’ bir eleman, bazı hareketleri ‘’fazla’’ kalıyor... Cibona'da, geçen sezon da birara Miami Heat’te oynayan skorer guard, rakibine baygınlık verebiliyor. Cim Bom, Fitch’in gelişiyle güçlendi.

Öhü öhü duyamadım superstar mı dediniz valla superstarın işi nedir zor macları almakk ee o zaman zor macları da pek kafaya takmayalım... :hi :ehue :D
 
rakibimiz kupada feneri devirmiş beşiktaşla kafa kafaya oynamış bir ekip. gecen haftaki telekom maçındada skor biraz yanıltıcı olabilir,sonucda 3 per
iod kopmamışlar oyundan..skorerleri rasheed cok kötü gününde olmasaydı son periodda kafa kafaya gecerdi..tolga öngeren her zmn begendigim ve savunmayı on plana cıkaran bi coachtur. bizim maçdada sert ve etkili bir savunmayla karşılaşabiliriz..kaldıki zaten ligin güçlü takımları fb,bjk ve telekomdan 3 maçda (fb maçının normal süresini baz alırsak) ortalama 70 sayı yemişler.. yani fazla küçümsememizin yanlış olacagını düşünüyorum,elbette maçın favorisiyiz,kadro olarak cok daha geniş ve kaliteli bir kadroya sahibiz yeterki ciddiyeti ve oyun disiplinini elden bırakmayalım.
 
Utku Çapan' Alıntı:
çok sinirlenecek bişey yok arkadaşlar bence
sonuçta şunuda düşünmek lazım,
GS takım olunca efeside feneride yener dediniz.

Peki efesle fener tam takım olunca kimi yener?
abi efesle fener takım olunca kimi yener demişsin bu fenerbahçe hiç bir zaman takım olamaz geçen sene takımda fazla süre alan rasim,semih,hakan hemen hemen süreleri yarıya indi oğuz desen ülkerde bile daha fazla süre alıyodu şimdi ise geri kalanlara bir bakalım mrsic,solomon,ibo,mirsad,kambala bunların hepsi bireysel oyunları çok iyi oynayabilen oyuncular fener bu sene aacağı maçların hemen hepsinde bir isim olucak bir gün mrsic,sonra mirsad,sonra solomon maçı getirecek ama nereye kadar tecrübesiz karşıyaka seyirci yüzünden maçı kaybetti ki maçtada en önemli kozları inanç koç çok kötü oynamıştı
 
Utku Çapan' Alıntı:
çok sinirlenecek bişey yok arkadaşlar bence
sonuçta şunuda düşünmek lazım,
GS takım olunca efeside feneride yener dediniz.

Peki efesle fener tam takım olunca kimi yener?
utku abi takım olabilecek takım var olamıcak takım var efes konusunda haklı olabilirsin bir NBA macında 100 ustu sayı atmıs bir ekibi yenmek kolay olmasa gerek
ama fb icin aynı dusunmuyorum cunku tamamiyle bireysel oyunculardan kurulmus sısırme bi kadroları var ozellikle mrsic, mirsat, ibo ,semih ,kambala, ömer onan vs. yani hepsi sure almak icin yırtınan adamlar bole bi toplulugun takım ruhunu yakalaması gercekten aydın örs le bile cok zor hemde cok
 
Bu arada bu maçta pankartının asılmasını isteyenler varsa özelden bana ulaşsınlar.
Hem takıma moral motivasyon olur hemde tv nin çekeceği maçta güzel bir kaynak olur gibi geliyor.
 
X' Alıntı:
Bu arada bu maçta pankartının asılmasını isteyenler varsa özelden bana ulaşsınlar.
Hem takıma moral motivasyon olur hemde tv nin çekeceği maçta güzel bir kaynak olur gibi geliyor.


X abi; ben de özelden ulaşayım mı :ehue
 
Umarım forumda düşünüldüğü kadar kolay bir maç olur. Ama rakibi fazla küçümsememk lazım. Özellikle Türkiye liginin bence en iyi koçuna sahipler. Tolga Öngören genç yerli oyunculara tecribeli yabancıları ekleyerek bence iyi bir kadro oluşturdu. Bu kadro az daha Besiktasi yeniyordu ve Feneri yendi. hazırlık macında bizi de yendiler. hazır olmayan takımları yenebilecek yetenekte oyucuları var. Rasheed Brokenborough yaşı ilerlemiş olmasına rağmen Avrupa'ya gelen en iyi 2 numaralardandır. Adem Ören ve Mason güçlü fizikleri ile potya altını kapatan iyi oyunculardır. Bora'yı az çok herkes tanıyor. Bir de ilk beşte başlamayan ama bence geleceğin önemli yıldızlarından birisi olacak kaçaniku'ya dikkat derim.

Asıl olan ise Tofaş mütevazi kadrosuyla Tolga'nın önderliğinde çok iyi savunma yapıyor. Ama gençliğin getirdiği heyecanla maçınj sonunda tecribe eksikliği ortaya çıkıyor. Örneğin telekom maçında 3. periyotta yanılmıyorsam sadece 8 sayı yediler. Ama 4. periyotta ise sadece 7 sayı üretebildiler. Brokenborough'nun formu ve bizim ona yapacağımız savunma maçın kaderini belirler. Ama eğer bizim takım bizim Tofaşı hafife aldığıımz kadar hafife alırsa fena bir tokat yeriz. Ama Murat Hoca'nın takımı gevsetmeyecegini bildiğimden rahatım. 30 sayı bence hayal ama her halde 4. periyotta maçı koparırız ve 8-10 sayı ile alırız.
 
beyler bu ayhank şahenk tam olarak hanig semtte kalıo ,artık orda oynıcakmşıkta tam yerini bilmiom.zaten kütahyadayım bende okuyom,ama ist gelince gitsem nerde olduğunu bilmiom,ipekçi veya cömert olsa çokkez gittikte.ayhen şahenki bilmom.yarın bu maçı nasıl olursa oılsun almalıyız hatta seyircisiz cezamız bitene kadr o maçları kazanırsak süper olur. akşamda 8 de febeşle,eziktaşın maçı varmış,inşallah birbrlerini yerlerde bizde izleriz :)
 
uAozi' Alıntı:
beyler bu ayhank şahenk tam olarak hanig semtte kalıo ,artık orda oynıcakmşıkta tam yerini bilmiom.zaten kütahyadayım bende okuyom,ama ist gelince gitsem nerde olduğunu bilmiom,ipekçi veya cömert olsa çokkez gittikte.ayhen şahenki bilmom.yarın bu maçı nasıl olursa oılsun almalıyız hatta seyircisiz cezamız bitene kadr o maçları kazanırsak süper olur. akşamda 8 de Fenerbahçeşle,eziktaşın maçı varmış,inşallah birbrlerini yerlerde bizde izleriz :)
salon maslakta darüşşafakanın içinde ulaşımda zor değil
 
Ayhan Sahenk Spor Salonu
Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkisi, Sarıyer / İstanbul
Telefon: 0212 286 22 00
url]
 
Tolga: "Bu sene farklıyız"
Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown'ın deneyimli oyuncusu Tolga Tekinalp, ''Bu sene farklı ve iddialı bir Galatasaray Cafe Crown var'' dedi.

Ligin 2. haftasında yarın oynayacakları TOFAŞ maçı öncesi sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Tolga, ilk hafta İstanbul Tekelspor'u 25 sayı farkla yenerek liderliğe yükseldiklerini hatırlatarak, ''Bu maç lig performansımızı test etmek için yeterli değil, çünkü kolay bir rakiple oynadık. 10 yeni oyuncuyla lige yavaş yavaş ısınıyoruz'' dedi.

TOFAŞ'ın 1. Lig'e bu sezon döndüğünü ama köklü bir kulüp olduğunu kaydeden Tekinalp, ''İyi mücadele ediyorlar. Tadım Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Ülker'i yendiler. İşimiz zor olacak. Üstelik geçen sezondan kalan cezamız nedeniyle seyircisiz oynayacağız. Ama bunlar mazeret değil. Çıkıp kazanacağız'' diye konuştu.

Galatasaray Cafe Crown'ın çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Tolga Tekinalp, ''Bu sene farklı ve iddialı bir Galatasaray Cafe Crown var. Oyuncular da çok arzulu. Uyum sürecini aşınca çok daha tehlikeli bir takım olacağız. Taraftarlarımızın ilgisi artsın istiyoruz. Çünkü seyirci desteği önemli bir faktör. Bu hafta seyircisiz oynayacağız ama sonraki maçlarda tribünleri dolu görmek istiyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.
 
31.01.2000 Galatasaray 76-68 Tofaş

20.02.1999 Galatasaray 76-65 Tofaş


Hatırlamıyorum Tarihini ama Bu 2 maçtan Biri Gittiğim İlk Basketbol Maçıydı o Yüzden GS- TFŞ MAçları Hep Anlamlı Benim İçin :)
 

Üst